Altid hurtig levering - og en ‘ Top god ‘ kundeservice . Der gik lidt tid før end jeg , efter altid at have handlet hos ikuosk ,- fandt ud af at disse to ‘ webshops ‘ = eksisterede i samråd med hinan... Leggi di più
Nogenlunde fragt tid på 3 dage, fik alle de korrekte varer men en pose chips var åbnet og chipsene var blevet bløde og klamme og derfor smidt ud. Kassen var ubeskadiget og der var fin ekstra plads i d... Leggi di più
Jeg har efterhånden bestilt en del gange hos snamix.dk og det fungerer upåklageligt. Jeg bestiller hovedsagligt sodavand i forskellige afarter og jeg er lige imponeret hver gang, for de er pakket ind... Leggi di più
I love the sugar free drink mixes and all the other options. They have a lot of listed items that aren't in stock, which can be a bummer, but it can't really be helped with customs rules. The excellen... Leggi di più
Snamix er din ultimative destination for lækkerier, der bringer smil på læben! Vi har gjort det til vores mission at samle de bedste, mest spændende og unikke snacks, slik, chokolade og drikkevarer fra hele verden og gøre dem tilgængelige for dig, uanset hvor i Danmark og Europa du befinder dig. Vores webshop er fyldt med alt fra populære klassikere til sjældne godter, som du måske aldrig har smagt før. Vi er passionerede omkring kvalitet og smag, og vi håndplukker kun de bedste produkter fra internationale producenter og kendte mærker. Hos os finder du slik fra USA, Japan, Mellemøsten og Europa, chokolade fra anerkendte chocolatiers og spændende drikkevarer, der kan give din hverdag et sødt twist. Hos Snamix betyder hurtig levering og fremragende kundeservice alt for os. Vi sørger for, at dine favoritter når frem til dig hurtigt og sikkert, så du ikke skal vente længe på at forkæle dig selv eller dine nærmeste. Uanset om du søger noget sødt, noget surt, noget sprødt eller noget chokoladeovertrukket, har vi noget, der passer til enhver smag og lejlighed. Snamix er ikke bare en webshop – det er et univers for alle os, der elsker at udforske nye smagsoplevelser. Vi ønsker at skabe glæde og begejstring ved at bringe internationale trends og nostalgiske barndomsminder direkte til din dør. Vi tilføjer løbende nye produkter til vores sortiment, så der altid er noget nyt at opdage. Så uanset om du leder efter en sød snack til hyggeaftenen, en unik gave til en slik-elsker, eller du vil prøve eksotiske lækkerier fra andre lande, er Snamix stedet for dig. Vi gør det let og bekvemt at få adgang til en verden af søde fristelser – ét klik væk!
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fik besked om at vare var på lager igen…
Fik besked om at vare var på lager igen og bestilte den straks. Levering inden for få dage. Glimrende.
Fin butik
Fin butik. Har importeret slik man ikke kan få særlig mange andre steder. Leveringstid ok.
De ligger dog i den dyre ende og udvalget er forholdsvist begrænset, hvorfor de må nøjes med de 4 stjerner.
Alt perfekt
Alting kom hurtigt (som man siger).
Fine priser god levering. Køber helt sikkert her igen.
Perfect
I was looking for Nesquik Strawberry which seems to be discontinued by the manufacturer. Snamix had it and the best price. Shipped immediately and I got my stuff the next day. 👍🏼😊
Absolut intet at klage over
Absolut intet at klage over. Så skulle det lige være prisen, men når det er slik som kun kan købes i US, så vil prisen være høj. Peanutbutter m&m's FTW. ;-)
Jeg bestilte og i leverede, det var lækkert.
Tak for en god hurtigt levering
De har været hurtigt til at levering af prudukter
For høj pris
Rigtigt produkt, hurtig levering, men prisen er alt for høj. Produktet var mærket £ 1,25 (10kr.), men kostede 25 kr. (uden porto).
Varene kom dagen efter og alt er der.
Hurtigt fremme og så kunne jeg nyde mit…
Hurtigt fremme og så kunne jeg nyde mit yndlings-amerikaner slik 😊
Super god stil
Jeg bestilte noget ved jer igår og havde det i dag 24 timer efter. I er for vildt. Tusind tak.
Super fin Web butik
Super fin Web butik, tingene kommer altid sirligt pakket ind så de intet fejler.
Pakkerne når hurtigt frem hver gang
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse.
Spændende udvalg og hurtig afsendelse.
Dejligt at drikkevarer mv. er velemballeret og beskyttet omhyggeligt underforsendelsen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse og kommer nok retur med nye ordrer :-)
Virkelig godt
Købte nogen ting og alt kom hurtigt og som jeg forventede det
Stadig ikke modtaget vare
Bestilte og betalte den 11/03-24
Stop madspild. Har stadig intet modtaget, og de svare ikke på mail