Smykish Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Bestilte øreringe på webbutikken. Fortrød og sendte dem tilbage for "kun" 60 kr. Har modtaget tilbageleveringsmail men ikke set noget til returbeløb, trods jeg har sendt mail m. bevis for de er levere... Leggi di più

Så god kundeservice. Ringede derind da min pakke ikke var kommet endnu efter 8 hverdage og hun sendte straks en ny afsted med kvikpost så min datter kunne nå at få sin fødselsdagsgave alligevel. Har h... Leggi di più

Jeg er totalt fan af Smykish!! Jeg har købt flere øreringe hos Mathilde og det er mine ynglingsøreringe 🤩 For nylig lancerede hun et nyt design og jeg spurgte om det kunne laves med tyrkise perler, s... Leggi di più

1. Designer di gioielli

Smykish laver stilrene og feminine smykker til den selvbevidste og moderne kvinde. Mine designs tager udgangspunkt i det klassiske og enkle, kombineret med et twist af farverige sten og perler, der gør smykkerne unikke. Smykkernes udtryk gør dem velegnede til både hverdagsbrug og festlige lejligheder.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Feminine og flotte øreringe

Jeg købte deres Colourful Chain øreringe, og de er simpelthen så flotte og feminine. Kvaliteten er rigtig god, og jeg er vild med de smukke pastelfarvede perler på øreringene. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb og har tænkt mig at købe flere af deres flotte øreringe.

8 gennaio 2021

Top service

Jeg bestilte et par ørenringe til min datter i julegave. Alt hvad kunne gå galt gik galt (ørenringene forsvandt bl.a. i julens pakkekaos), men Smykish løste problemerne perfekt, og til sidst fik min datter de smukkeste ørenringe. 1000 tak.

28 dicembre 2020

Fine smykker

Jeg bestilte 2 halskæder i hver sin længde, og fik dem sat sammen uden ekstra beregning.
Er meget glad for min halskæde, som er et godt stykke håndværk og design.

Vil klart anbefale Smykish, om ikke andet for god Service.

14 dicembre 2020

De varmeste anbefalinger til Smykish

Jeg har købt smykker hos Smykish flere gange nu, og jeg har været enormt tilfreds hver gang! Jeg er helt vild med jeres design, kvalitet og priser! Synes at det er fantastisk at man kan få smykker i ægte sølv i så smukke og unikke designs til jeres priser. Jeg får så mange komplementer når jeg har smykker fra jer på - især mine barok chains. Derudover vil jeg gerne rose jer for, at jeres forgyldte smykker holder farven rigtig godt - det synes jeg sjældent de gør mange andre steder. Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger jeres vej!

11 dicembre 2020

Rigtig godt tilfreds :)

Jeg købte to forskellige sæt øreringe da jeg blev student. Super fine, og er utrolig glade for dem. Også rigtig god levering. Eneste men er at man lige skal huske er at bestille 2x den bestemte ørering, da de ikke er lavet som par i forvejen, derfor også lidt anden pris end først forventet.
Men alt i alt rigtig glad :D

7 dicembre 2020

Låsene på hoopsne er meget svære at…

Låsene på hoopsne er meget svære at lukke nærmest umulige. Men ellers meget smukke smykker og hurtig levering

7 dicembre 2020
Logo di Smykish

Risposta di Smykish

Hej Marie,
Tak for din anmeldelse.
Vores Second hoops på 10 mm. er meget små, og når de er helt nye er de lidt stramme hvilket gør at let skal udvides inden man tager dem i første gang. Jeg har lavet en video jeg meget gerne vil sende til dig, som viser hvordan man nemt kan udvide øreringen en smule så stiften let lukker uden vrid i øret.

Send mig meget gerne en besked på Instagram, så sender jeg videoen til dig, og håber at du ved let vejledning vil blive lige så glad for øreringene som mange andre.

Vh Mathilde

Spændende og flotte smykker for en slik

Jeg har nu nogle gange bestilt smykker hos Smykish, og de er et stort hit både hos mig og de veninder, der har fået dem som gave. Vildt flotte og meget rimelige i pris.
Hurtig levering og meget hurtigt svar når man skriver til dem. Jeg er fan!
Mine varmeste anbefalinger til Smykish.

4 dicembre 2020

En varm anbefaling 😽

Det er nogle vildt lækre smykker man får hos smykish! Er overrasket over materialets kvalitet til de priser, og det er nogle super fede designs og farver smykkerne laves i. Gør det næsten bare svært at vælge :-D
Det kan helt sikkert anbefales!

4 dicembre 2020