Fantastisk service, hjælpsom, lækkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sælger og køber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejer🤩🤩🤩🤩 jeg fik lavet en spical di... Leggi di più
Smykkerne i sig selv er skønne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde målt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert størrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prøve og b... Leggi di più
IX STUDIOS betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Falsk markedsføring.
Jeg betalte over 2.000 kr. for en graveret ring og ventede 8 uger på levering – kun for at modtage et produkt, der ser billigt og beskadiget ud. Indgraveringen er hvid, som om ringen er falsk og er lavet af hvidt træ med sølv udover, hvilket på ingen måde fremgår tydeligt på hjemmesiden. Havde jeg vidst det, havde jeg aldrig bestilt ringen fra en virksomhed med falsk markedsføringsstrategi.
Det her var et vigtigt mindesmykke for mig, og jeg er utrolig ked af både kvaliteten og den manglende forståelse fra kundeservice. Jeg har tidligere handlet hos virksomheden med en god oplevelse, men efter dette kan jeg desværre ikke længere anbefale dem overhovedet.
Flere fejl og dårlig håndtering af min sag...
Fik desværre tilsendt det forkerte smykke, da der var sket en fejl på deres lager, fik jeg senere oplyst. Fik derefter af vide jeg blot skulle returnere det gennem deres returportal, hvilket så heller ikke fungerede. Blev derfor nød til at kontakte deres telefoniske kundeservice - som så heller ikke havde de åbningstider som var oplyst på hjemmesiden. Må ærligt sige, hvilket jeg også sagde til kvinden i telefonen, da jeg talte med kundeservice, at jeg på ingen måde synes deres deres håndtering eller service var i orden! Har hverken fået tilbudt rabat eller nogen former for kompensation for deres både forkerte levering, dårlige retursystem og forkerte oplysninger om deres kundeservice... Alt i alt en rigtig øv og træls oplevelse!
God Service
Jeg fik leveret et flot smykke og havde brug for hjælp, som jeg hurtigt og nemt fik.
Ok smykker, ekstremt dårlig service.
Jeg har købt 2 dyre halskæder hos IX.
Anden gang jeg modtog en halskæde var låsen gået i stykker. Min kæreste og jeg tager ind i butikken for at få byttet denne. Vi bliver mødt af en medarbejder der virker rimelig ligeglad og næsten ikke siger to pip. Må flere gange spørge hvad processen er. De halskæder hun fremviser ligger i forkerte poser med forkert label og roder rundt i det. Uden at beklage eller give et smil eller noget.
Smykkerne (når de ikke er defekte), er rimelig gode og holder godt. Men begge gange jeg har været i den fysiske butik er jeg blevet mødt af så dårlig service. Det er super ærgerligt og gør oplevelsen så ærgerlig. Særligt når det er dyre smykker der er købt begge gange.

Kundeservice
Jeg bestilte en ring, som skulle gives i julegave, men modtog den forkerte. Kundeservice krævede først, at jeg selv printede en returlabel, hvilket ikke er rimeligt – især når fejlen er deres. Først næsten to uger senere, og efter jeg henviste til købeloven, sendte de en label, som kunne scannes i pakkeshop.
Selve produktet fejlede intet, men den dårlige kundeservice betød, at jeg ikke kunne give gaven til jul. Derfor kun én stjerne.

Risposta di Ixstudioscph
Dårlig kvalitet, holder ikke til helt almindelig hverdag
Jeg fik for et års tid siden et armbånd herfra, som jeg gik med i 4-5 måneder indtil, at det pludselig en dag må have knækket og røget af, da det i hvertfald var væk. Jeg fik så et nyt for under en måned siden, og det holdte under tre uger før, at dette også var væk. Jeg har et helt almindeligt kontorjob og begge armbånd forsvandt på helt almindelige hverdage. Nu bruger jeg igen mit gamle armbånd fra H&M, som har holdt i flere år.
Jeg kontaktede kundeservice, men de kunne ikke hjælpe, og de forsikrede mig om, at deres armbånd er af høj kvalitet og gennemgår en dybdegående kvalitetssikring... ikke ligefrem min oplevelse. Penge lige ud af vinduet:/

Et godt sted at handle
Et godt sted at handle, smukke smykker og rigtig god service ved spørgsmål og hjælp.
Jeg har handlet hos Ixstudios et par…
Jeg har handlet hos Ixstudios et par gange nu, og jeg har kun været glad og tilfreds med både leveringen og produktet. Det er altid som vist på billederne og indpakningerne er professionelt. Mange tak
Mega god service!!!🤗
Jeg har handlet for første gang med Ix studios. Hurtig levering. Jeg skulle have byttet en ring og polerede en af dem. Jeg kontaktede deres kundeservice og jeg må sige deres service er helt i top. Jeg fik den sødeste Emilie til hjælp. Kæmpe optur herfra🤗🤗

Outstanding service!
Outstanding service!! Simpelthen så god tid og så kvalificerede forklaringer og meninger. Kæmpe hjælp, kæmpe tak!!

Ja tak!
Ekstrem godt! Idet vi kommer ind, får vi et skønt “hej!”, selvom hun servicere en anden kunde.
Da hun er færdig med kunden er hun ved os, og har både gode råd og god vejledning.
Hun var bare skide god - og her fik vi altså meget mere end bare et par nye ting.

Risposta di Ixstudioscph
Meget fine smykker med personlighed
Meget fine smykker med personlighed. God service og nogle gange er man heldig og få lakridser med i pakken. Og når det sker, så gives der hermed 5 stjerne +.
/M

Absolut god købsoplevelse👍
Absolut problemfri handel. Flotte varer, god og venlig kommunikation, samt hurtig forse👌.
Kan klart anbefales👍

Risposta di Ixstudioscph
Rigtig god service og smykker i…
Rigtig god service og smykker i topklasse
Hver gang, jeg har købt smykker hos IX Studios, har jeg fået en rigtig god service. Personalet er altid smilende og imødekommende, og de er rigtig gode til at hjælpe en, hvis man er i tvivl om, hvilke styles, der ville klæde en bedst. Derudover er deres smykker virkelig god kvalitet, og de er blevet mit foretrukne sted at købe smykker

Risposta di Ixstudioscph
Jamen IX Studios er jo mit yndlings…
Jamen IX Studios er jo mit yndlings smykke brand! Jeg har flere af jeres styles og elsker de er så rå og tidsløse.
Jeg har dog prøvet enkelte gange at være lidt skuffet over produkt ift. prisen🤷🏼♀️
Ellers er jeg meget tilfreds👌🏻