Restaurant Smørgåsen Frederikshavn Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Vi har været på Smørgåsen adskillige gange hvor det var perfekt ! Men i dag havde vi bestilt bord 1315 og ankom til tiden. Vi ventede ved døren i 16 minutter, før en af de 2 tjenere gad at kigge på... Leggi di più

Først og fremmest så hyggelig indretning, man bliver mødt af en skøn betjening. Lækker solskinsterasse, hvor vi fik lov at sidde. Skønt kort både til snaps, mad og andre drikkevarer. Maden var i top,... Leggi di più

Vi besøgte for første gang frokostrestaurant Smørgåsen i dag, hvilket var en dejlig oplevelse. Maden var veltillavet og smagte skønt, betjeningen var professionel - de to servitricer som betjente os v... Leggi di più

Har idag d. 20. Juli 2020 besøgt vi Restaurant Smørgåsen, som har et yderst venlig, smilende og i mødekommen personale. Denne dag var vi to hold familie som spiste, et hold i underetagen ( havde best... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kvalitet, smag, atmosfære og service frem for alt. Vi er et lille team som brænder for lækkert smørrebrød og vi vil gøre vores ypperligste for, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed. Vores smørrebrød er højtbelagt og hører til det klassi...

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej!

Hej!
Vi Var i dag nede og spise pariserbøf på Smørgåsen. Vi synes der var for lidt brød til bøffen og bad derfor om noget mere. Fik at vide der var brød under bøffen, vi bad en gang til om noget mere brød. Vi fik at vide at det kunne vi godt få, men det var en tillægsbestilling. Efter ca. 5 min kom der en skive smurt rugbrød som vi så delte. Vi synes det er ærgerligt og også lidt dårlig service. En brødkurv med et par skiver brød og en pakke smør havde set meget mere professionelt ud. Det er ihvertfald dårlig købmandsskab at vi skulle give 10kr for en skive rugbrød, i stedet for det mer salg kaffe eller en dessert havde givet. Pariserbøffen var i øvrigt veltillavet og pænt anrettet, og det ekstra brød klædte den meget. Så i stedet for stor tilfredshed bliver oplevelsen sådan lidt la la.
Med venlig hilsen
Anne Bendtsen
Frederikshavn.

21 febbraio 2020

kvalitet for pengene

Prisleje i den dyre ende men til gengæld svarer kvaliteten i den grad til prisen
Dejlig oplevelse og meget fin atmosfære. Behageligt personale med sans for detaljerne
På højde med københavnske smørrebrødsrestauranter.
Kan kun anbefales.

7 febbraio 2020

Smørgåsen ALDRIG IGEN

Det er som kejserens nye klæder. Alt for dyrt smørrebrød og for små stykker.
Jeg købte et Gåseskud, som jeg troede var et stykke forklædt Stjerneskud. MEN skuffelsen var stor da det kom på bordet. Kr. 139.- for et stykke franskbrød med 1(en) friture stegt fiskefilet med lidt rejesalat og pyntet med rigelig mængde brøndkarse.

3 settembre 2019

Smørgåsen dobbelt dyrt - dobbelt dårligt!

Førhen når vi besøgte smørgåsen købte jeg ofte et stykke smørrebrød kaldet Gåseskud. Det var et pænt stykke brød med fiskefilet, rejer, salater og andre lækkerier, nok til at udgøre en pæn lille frokost for en voksen mand. Prisen var lidt til den dyre side for ét stykke brød nemlig ca. 139,- .
I går var vi der så igen. Jeg bestilte sædvanen tro, et Gåseskud. Vi ventede 50 minutter, og da brødet endelig kom var skuffelsen til at få øje på! (Det var maden til gengæld ikke) et stykke franskbrød med et stk fuldstændigt uigenkendeligt, tørstegt fiskefilet der kun fyldte det halve brød, en lille håndfuld rejesalat og lidt brøndkarse! Et fuldstændigt urimeligt og for restauranten uanstændig præsentation. Prisen havde dog ikke ændret sig, stadig 139,-. Det tog 4,5 minutter at indtage “menuen”.

13 luglio 2019

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito