Pipers Hus - smagen af Roskilde Recensioni 101

TrustScore 3 su 5

2,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte frokostplatten som viste sig at bestå af lokale råvarer, dvs. det hele købt i et lokalt supermarked. Værst var rødspættefileten, -den slags man køber på frost og serverer for gæster man ikk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi holdt min 80 årsfødselsdag en søndag eftermiddag i det store midterrum hvor vi var alene, 25 familiemedlemmer i alle aldre. Vi havde bestilt kold buffet samt kaffe og kage senere. Det var en stor... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vi havde reserveret bord fra København og glædet os til en hyggelig frokost på Pipers Hus, men desværre blev vi meget skuffede. Vi bestilte en lun porretærte og en lun leverpostej. Porretærten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en helt fantastisk hyggelig aften i en af jeres hyggelige dome/igloo. Så lyst og varmt og kunne se sneen udenfor. På trods af fuldt hus, var betjeningen hurtig og meget venlige og servicemind... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkommen til Roskildes nye mad- og kulturhus. Vi byder på god og ærlig mad, lavet med kærlighed. Morgenmad, brunch, smørrebrød og god mættende aftensmad. Lavet fra bunden. Du kan også bare nyde udsigten over fjorden med en god kop kaffe og vores...

Informazioni di contatto

Ha risposto al 54% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Frokostplatte med optøet fiskefilet

Bestilte frokostplatten som viste sig at bestå af lokale råvarer, dvs. det hele købt i et lokalt supermarked. Værst var rødspættefileten, -den slags man køber på frost og serverer for gæster man ikke gider se igen.
Fin beliggenhed og venlig betjening, derfor en stjerne

25 marzo 2026

Hej Larsen.
Jeg er virkelig ked af, at du har fået den oplevelse, det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give. Vi får frisk fisk leveret flere gange om ugen og panerer altid selv, så det ærgrer mig meget, at det ikke har levet op til dine forventninger.

Tak fordi du også nævner vores beliggenhed og service, det sætter vi pris på. Jeg håber, du vil give os en chance igen en anden gang.

Elendig frokost

Besøgte 19.2.26 restauranten, spiste Stjerneskud. Den var den dårligste kvalitet, jeg nogensinde har oplevet. Anretningen var halvkold, den dampede hvide fiskefilet mikroskopisk, den friturestegte bestod mest af panering, brødet ca 3 cm i diameter, rejerne kom fra dåse/spand. Alt i alt en uspiselig ret. Nævnte det for personale, tror ikke det gjorde indtryk. Mit sidste besøg på Pipers Hus.

19 febbraio 2026

Meget skuffet

Vi bestilte en lun porretærte og en lun leverpostej. Porretærten var meget tør og manglede både saftighed og smag. Den lune leverpostej lignede mest af alt forloren hare og var desværre både tør og uappetitlig. Det var ikke den kvalitet, vi havde forventet.

Det bedste ved oplevelsen var øllen og sodavanden og salaten til den lune ret var faktisk frisk og velsmagende. Men samlet set levede maden slet ikke op til vores forventninger, især når man har reserveret bord og set frem til besøget.

Vi håber, at kvaliteten kan forbedres, for beliggenheden og stemningen fortjener bedre.

14 febbraio 2026

Værste smørrebrød

God og venlig betjening, men deres smørrebrød var under al kritik. Bestilte lun leverpostej og et stykke med roastbeef. Fik et stykke med udefinerbar paté’ der skulle udgøre at være leverpostej og som smagte rædselsfuldt. Stykket med Roastbeef var OK pyntet op, men brødet var knastørt, hvilket gjaldt for dem begge. De reklamerer med at de har det bedste smørrebrød i Roskilde, så jeg kan næsten regne ud, at kokken var gået hjem den dag

23 gennaio 2026

Hej Palle.
Tak for din anmeldelse og fordi du fremhæver vores betjening. Det sætter vi pris på. Dog er jeg virkelig ked af at høre, at jeres smørrebrød ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at servere, og det lyder som om, vi har ramt helt ved siden af den dag.

Vi vil meget gerne have mulighed for at tale med dig direkte og finde en god løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@pipershus.dk eller 46365696, så vi kan følge op på din oplevelse.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til at blive bedre.

Jeg håber at høre fra dig.

Sebastian fra restaurant Pipers Hus

Vi fik brunch

Vi fik brunch, hvor det varme var koldt og vi sad og frøs fordi her var skidekoldt.

10 gennaio 2026

Hej Tina.
Det er vi rigtig kede af at høre, at både maden var kold, og at I frøs under jeres besøg. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi vil meget gerne høre lidt mere om jeres besøg, så vi kan finde ud af, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan rette op på det. I er meget velkomne til at kontakte os direkte på mail eller telefon, så vi kan finde en løsning sammen.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Det hjælper os med at blive bedre.

Vi kan kontaktes på info@pipershus.dk eller 46365696.

Mvh. Sebastian fra Restaurant Pipers Hus

Valutata 5 stelle su 5

Vi vender tilbage - gang på gang

Har besøgt Pipers Hus adskillige gange; senest fik vi en lille juleanretning samt kaffe og kage mm. Alt var fint; dejlig mad og fin betjening. Og stedet er i sig selv en fornøjelse med dejlig udsigt over Roskilde havn og fjord.

18 dicembre 2025

Risposta di Pipers Hus - smagen af Roskilde

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi I bliver ved med at vende tilbage til os. Det glæder os virkelig at høre, at både maden, betjeningen og omgivelserne levede op til jeres forventninger ved jeres seneste besøg.

Vi er meget glade for, at I havde en god oplevelse hos os. Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart.

Mvh Pipers Hus

Smørrebrød uden smør.

Kedeligt smørrebrød uden smør eller fedt, smørret erstattet med nogle blade rucola. Pålægget kunne ikke ligge fast på brødet. Da vi spurgte ind til, hvorfor det var en tør brødskive, var svaret, at det var en beslutning de havde taget. Fiskefileten var kedelig, æggemaden ok. Sød pige betjente, men vi kommer ikke igen.

10 novembre 2025

Risposta di Pipers Hus - smagen af Roskilde

Det er vi oprigtigt kede af at høre, at smørrebrødet ikke levede op til jeres forventninger, og at det blev oplevet som tørt og svært at spise. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores smørrebrød skal opleves.

Vi sætter pris på, at du også nævner den søde betjening, og vi vil meget gerne have mulighed for at følge op på jeres besøg og finde en løsning. I er meget velkomne til at kontakte os direkte på mail eller telefon.

Sebastian fra Pipers Hus
Tlf.: 46 36 56 96
info@pipershus.dk

Dårlig attitude fra medarbejderne

min søster og jeg var inviteret til farmors fødselsdag her. da vi begge er pænt kræsende indenfor mad valgte vi at bestille en brunch hver (kl 12.15) med irriteret attitude får vi så afvide at brunch er fra 11-12 i weekenden (hvad er det for et tidspunkt). da der intet andet er som vi kan lide spurgte vi om de kunne lave en undtagelse, det nægtede de, hvilket er deres ret men attituden de havde var bestemt ikke rar. vi endte begge sultende og følte os som besvær. super nederen oplevelse med dårlig attitude, bliv bedre til at behandle jeres gæster ordenligt.

19 luglio 2025

Risposta di Pipers Hus - smagen af Roskilde

Tak for din anmeldelse og fordi du deler jeres oplevelse.
Det er vi kede af at høre, at I gik herfra sultne og med en dårlig fornemmelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Vores brunch serveres fast i weekenderne fra kl. 10 til 12, og derfor havde personalet desværre ikke mulighed for at tilbyde brunch kl. 12.15. Når det er sagt, er vi meget kede af, hvis måden det blev formidlet på har virket irriteret eller uvenlig. Det tager vi alvorligt og følger op på internt.

Vi vil meget gerne høre mere om jeres besøg, så vi kan lære af det og blive bedre. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail eller telefon, så vi kan tale om det og finde en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback og jeg beklager vores langsomme svar.

Jeg håber at høre fra jer.

Sebastian fra Pipers Hus

Valutata 4 stelle su 5

Var inviteret til fødselsdag med…

Var inviteret til fødselsdag med veninde og 10 personer + 1 hund. Skøn udsigt, herligt vejr, virkelig imødekommende og venlig tjener samt alle havde en god madoplevelse. Tjeneren var yders fleksibel mht hund og særlige behov.
En virkelig dejlig dag.

21 giugno 2025

Risposta di Pipers Hus - smagen af Roskilde

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at både maden, betjeningen og omgivelserne levede op til jeres forventninger.

Vi håber at se jer igen en anden gang.

Elendig service

Elendig service, ingen tjenere der kom forbi bordet og så om man manglede noget, sad uden drikkevare i evigheder. Maden var intetsigende og tør wienersnitzel, bøffen var kold. Vi ventede i alt for lang tid både på bestilling, mellem forret og hovedret og på at få lov at betale. Måtte rejse os og gå ind for at hører om vi kunne betale, her stod de 2 tjenere og lavede ingenting. Elendigt absolut ikke et besøg værd trods de skønne omgivelser havde en pizza i parken været en bedre oplevelse. Først-sidste- eneste gang.

1 luglio 2025

Risposta di Pipers Hus - smagen af Roskilde

Tak for din anmeldelse, og beklager det sene svar.
Det er vi oprigtigt kede af at høre om jeres oplevelse. Det lyder som en aften, hvor alt for mange ting er gået galt på én gang, både med service, ventetid og maden, og det lever slet ikke op til den standard, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den til at gennemgå vores arbejdsgange, så vi kan undgå, at andre gæster får en lignende oplevelse.

Vi håber, at I vil give os en chance en anden gang, så vi kan rette op på jeres oplevelse og vise jer, hvordan det bør være her hos os.

Venlige hilsner,

Ikke i så god oplevelse

Min mamd og jeg havde booket bord lørdag kl 18.30 ( vi var der 20 min før, det var ikke noget problem), vejret var skønt, så vi ville gerne sidde ude, vi er helt bekendt med der ikke kan bookes udenfor
Der var masser af ledige borde men det var kun muligt at få tildelt et af de meget små cafe borde, for de lidt større træborde med de mere behageligt stole med hynder var forbeholdt til HVIS der kom et selskab på 4 personer
OK det synes vi var lidt øv, men det måtte vi respekterer, selvom der var dårligt plads til maden og bordet kunne godt også tåle en aftørring
Godt 20 min senere kommer så et andet par og de kunne frit vælge et bord, det var selvfølgelig rigtig dejligt for dem....Men det er altså ikke i orden
Det bliver man i rigtig dårligt humør af
Vi har ellers altid været glade for at komme på dette skønne sted med den gode mad, men må sige vi vare bare så skuffede

Mvh Kirsten Olsen

21 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

Virker som om noget af maden er genopvarmet

Fik tilbudt dagens fisk som var torsk og pasta. Senere fik nabobordet serveret dagens fisk som nu var mørksej med kartofler og grøntsager. Tyder på jeg fik tilbudt rester fra dagen i forvejen. Sovsen til wienerschnitzel smagte af oscars buillon med smagsforstærker i. Og wienersnitzel var kedelig i forhold til tidligere. Genopvarmet?

Kalvekød med rodfrugter og kartofler var ok. Rodfrugter dog lidt for rå

7 giugno 2025

Rimelig dårlig

Rimelig dårlig, ligegyldig mad. Fik en fuldstændig indtørret gennemstegt pariserbøf. På trods af, at jeg kommenterede det, skete der ikke andet end “Jeg siger det videre til køkkenet “ søde, uuddannede unge mennesker, der må tage alt skraldet for den elendige mad. Ikke en kop kaffe eller afslag i prisen på trods af, at jeg lod 3/4 af retten gå tilbage. Dårlig service

15 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Roskildes mest charmerende restaurant

Når man træder ind i sådan et specifikt sted, der oser af traditioner og kærlighed, er det svært ikke at lade sig rive med. Beliggenheden er fantastisk og selve restauranten fremstår også som et populært sted. De unge piger løber stærkt, og restaurantens vært koncentrerede sig om at give os en rigtig god modtagelse. Kunne især godt lide hans gode ro, indlevelsesevne og at man kunne få lov til at smage lidt af deres fine udvalg af øl. Pariserbøfffen var lige i skabet. Saftig, med alle traditionelle tilbehør. Kun gode valg. Dejligt sted at nyde sin frokost og absolut et besøg værd. Xamguccina

9 maggio 2025

Søde venlige tjenere

Søde venlige tjenere. Dejlig stemning, flot udsigt. Maden elendig. Rodsalaten smagløs og ligegyldig. Fiskefileten bestod primært af rasp og halvkold og fra fryseren men stegt måske på panden men fra dagen før, altså opvarmet i går. Hønsesalaten tam. Remouladen var rigtig god men meget beskeden mængde.
Vi 8 personer kommer ikke igen.
Måske hvis der kommer en ny kok i køkkenet for stedet er dejligt.
Sm

16 marzo 2025

Kære Søren.

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, men vi er meget ærgerlige over at høre, at du og dit selskab ikke var tilfredse med maden.

Vi går meget op i at servere frisklavet mad af høj kvalitet, og vi kan derfor ikke genkende den beskrivelse, du giver af vores retter. Ingen af vores retter bliver tilberedt dagen før, og vi bestræber os altid på at levere en god oplevelse til vores gæster. Det er derfor bekymrende at høre, at du har haft en oplevelse, der ligger langt fra vores standarder.

Vi ville have sat stor pris på, hvis du havde gjort os opmærksom på din utilfredshed under dit besøg. Det ville have givet os mulighed for at rette op på det med det samme, så du kunne have forladt restauranten med en bedre oplevelse.

Vi tager din anmeldelse til os. Du er velkommen til at kontakte os, for at uddybe og gerne tage en dialog om, hvordan et eventuelt næste besøg kunne blive bedre. Du kan kontakte os på info@pipershus.dk

Sebastian
Pipers Hus i Roskilde

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige afholdt barnedåb for +85…

Vi har lige afholdt barnedåb for +85 personer hos Pipers hus.

Vi er meget begejstret over hvordan arrangementet forløb. Der har også været ros hele vejen rundt for stedet og maden af vores gæster. Maden var brunch buffet.

Vi synes det har været en rigtig god oplevelse, De har løbet stærkt for at følge med det store antal af gæster og samtidig være smilende, søde og have et godt overblik.

23 febbraio 2025

VI KOMMER DER GERNE IGEN ENDNU ENGANG

Det var en stor succes. Udover 3 langborde var der et par mindre legeborde til børnebørn samt et lille gavebord. Mad og drikke samt betjening var i top. Vi kan kun anbefale stedet til et arrangement som vores.

22 febbraio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più