Schuchardt Maskin Recensioni 79

TrustScore 4 su 5

4,1

Jeg opplever nettsiden som grei å bruke. Noen artikler som jeg kunne tenke meg å kjøpe var utsolgt og har hvert det lenge, blir vel ikke tatt inn igjen, det oppleves som negativt. Varene kom innen rim... Leggi di più

Desverre har ikke Pakken med verktøyet ankommet ennå. Pakken ble forsøkt levert 28.oktober men jeg var ikke hjemme. Hvor pakken er nå veit ikke jeg og har kontaktet postnord. De har opprettet sa... Leggi di più

1. Negozio di utensili

Velkommen til Schuchardt Maskin! Vi leverer maskiner, verktøy og tilbehør for kuttende bearbeiding innenfor verkstedsindustrien. Vi importerer selv, og leverer direkte fra eget lager. Bedriften ble startet i 1899 og har i over 100 år servet den nordiske verkstedsindustrien med maskiner og verktøy. Vårt kontor, lager og vår utstilling, finner du i Huskvarna.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Bra butikk, elendig forsendelse.

Godt fornøyd med selve handleopplevelsen på nettsiden. Er derimot svært misfornøyd med bruken av PostNord. Det tok 18 dager fra bestillingsbekreftelsen fra Schucardt til leveringsbeskjed fra PostNord. Da var pakken i tillegg omdirigert fra leveringsadressen til min private adresse noe som vil gi meg merarbeid og som vil forsinke jobben som skulle gjøres med det bestilte verktøyet.

21 marzo 2026

Har ikke mottatt varen

Har ikke mottatt varen, og er litt irritert.

12 febbraio 2026
Logo di Schuchardt Maskin

Risposta di Schuchardt Maskin

Hej!

Vi beklager skuffelsen over bestillingen din. Produktet du har bestilt er en bestillingsvare, noe som fremgår av nettsiden. Dette innebærer at den ikke var på lager hos oss, og vi har derfor bestilt den fra vår leverandør. Vi bestilte produktet ditt den 12/2, det ankom hos oss i går, og vi sendte det videre samme dag. Det vil derfor være hos deg innen kort tid.

Vi håper du blir fornøyd med produktet ditt, og neste gang du har spørsmål eller bekymringer rundt bestillingen din, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Da kan vi gi deg informasjon om bestillingen og hjelpe deg så godt vi kan!

Med vennlig hilsen,
Schuchardt Maskin

Bra utvalg og god lagerføring

Bra utvalg og god lagerføring, ingen uforutsett ventetid på forsendelse fra fjernlager eller sekundær leverandør. Det er bra. Litt dyrt, men bra kvalitet. Rask forsendel og bra at det ikke blir noe toll/mva rot selv om butikken er i Sverige. Meget fornøyd.

17 gennaio 2026

Stort sett fornøyd

Jeg opplever nettsiden som grei å bruke. Noen artikler som jeg kunne tenke meg å kjøpe var utsolgt og har hvert det lenge, blir vel ikke tatt inn igjen, det oppleves som negativt. Varene kom innen rimelig tid.

10 novembre 2025

Dere svarer ikke på mail

Dere svarer ikke på mail, dere har ikke varen på lager selv om det står det på nettsiden. I ordrebekreftelsen står det at varen er sendt ut. Etter gjentatte purringer på mail får jeg svar at underleverandøren deres ikke hadde varen inne. Elendig service og informasjon fra dere...

25 luglio 2025