Valutata 5 stelle su 5

En mycket användbar rasp att sätta på min batteridrivna vinkelslip. Fungerar väldigt bra men har bara använt den i några minuter så jag vet inget om livslängden. Även ett bra pris och snabb leverans

Valutata 5 stelle su 5

Jag har haft en bra upplevelse och jag fick hjälp av kompetent kundtjänst, som vägledde mig i att välja rätt produkt för mig. Jag är särskilt nöjd med min produkt Paketerbjudande - Bensin Röjsax 43 cc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde nyligen en trimmer från SETrimmer.se och är otroligt nöjd med både produkten och servicen. Webbplatsen är lätt att navigera, och det var enkelt att hitta den perfekta trimmern för mi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vedklyv för tändvedspinnar - Vertikal En produkt visas men en annan levereras. Produkten på bilderna finns hos andra leverantörer. Den har samma funktion men är en annan kvalitet och finish än d... Leggi di più

1. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

SETrimmer är en skandinavisk e-handelsverksamhet som säljer verktyg, maskiner och tillbehör. Alla kan handla hos oss, och som kund får du ta del av: Låga priser – kanske Sveriges billigaste. Fri frakt – vid köp över 799 SEK. Hög kvalitet – kanske Sveriges bästa. Snabb leverans – 1-3 dagars leveranstid. Svensk kundtjänst. Mission och vision: SETrimmer strävar efter att leverera produkter av hög kvalitet till marknadens bästa priser med kort leveranstid och Sveriges bästa kundservice. Vi gör detta genom att eliminera onödiga mellanhänder genom att köpa direkt från tillverkaren och sälja direkt till konsumenten. Alla onödiga led i försörjningskedjan har skurits bort, vilket också gör oss flexibla för våra kunders förslag och önskemål. Till skillnad från många andra webbutiker har vi vårt eget lager i Skandinavien, vilket gör att vi alltid kan garantera snabb leverans (1-3 dagars leveranstid). På SETrimmer värdesätter vi god, svensk och personlig service. Lämna gärna en ärlig recension på Trustpilot.

4,3

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 3 stelle su 5

Krångel med leverans

Krångel med leverans. Betalade hemleverans men fick
hämta hos ombud ICA HALLEN .Bra vara nöjd.

26 marzo 2026

Hej

Vi har full förståelse för din frustration och kan se att du har försökt kontakta oss. Vi har varit i kontakt med transportören och bett dem att hämta paketet och skicka det till rätt adress.

Vi beklagar att det inte levererades till rätt ställe, men vi är glada att du är nöjd med varan.

Setrimmer

Snabbt

Snabbt, bra och rätt!!

31 marzo 2026

Användbar vinkelslipsrasp

19 marzo 2026

Valutata 1 stelle su 5

Leverans kom inte till närmaste ombud…

Leverans kom inte till närmaste ombud default

26 febbraio 2026

Hej Martin
Tack för din recension.

Jag har precis gått in och tittat på din order och kan se att paketet har levererats till det paketombud som valdes i samband med beställningen.

Vi beklagar naturligtvis om detta inte har varit tydligt, och vi hoppas att du ändå är nöjd med din produkt. 🙂
Emma // SEtrimmer

Valutata 4 stelle su 5

Gjorde sitt jobb direkt

Gjorde sitt jobb direkt.
Magneterna tog inte alls, så det var bra att det följde med fästanordningar

29 dicembre 2025

Hej Karin

Tack för din recension.

Jag vill gärna följa upp den och ge lite mer information. Jag kan se att du lade din beställning hos oss den 28 december, att paketet skickades från oss den 29 december och att det ankom till terminalen i Sverige den 30 december. Jag kan tyvärr inte säga exakt varför leveransen har blivit försenad, men det verkar som att något har gått fel på terminalen.

Enligt spårningslänken ska din order dock levereras idag, den 7 januari.

På grund av förseningen vill jag gärna erbjuda dig en återbetalning på 75 kr som ett litet plåster på såret. Jag har därför bett om dina uppgifter här på Trustpilot, så att vi kan ordna en passande lösning.

Jag hoppas att detta kan bidra till en bättre upplevelse, och jag ser fram emot att höra från dig.

Vänliga hälsningar
Malthe

Valutata 3 stelle su 5

Bra kvalitet för pengarna

Vedklyven verkar hålla bra kvalitet men behövde slipas för att vara användbar.

28 novembre 2025

Hej Frederik,
Tack för din recension.

Vi är glada över att du tycker om kvaliteten på våra produkter.

När det gäller skärbladet vill vi gärna komma i kontakt med dig så att vi kan hjälpa till att förstå och lösa problemet.
Vi ber om dina uppgifter i samband med recensionen så att vi kan hjälpa dig.

Ha en riktigt bra dag.
Hälsningar Jonas

Valutata 1 stelle su 5

En produkt visas men en annan levereras!!

Vedklyv för tändvedspinnar - Vertikal
En produkt visas men en annan levereras.
Produkten på bilderna finns hos andra leverantörer.
Den har samma funktion men är en annan kvalitet och finish än den som visas på bilderna. Den som levereras har plasthandtag och en grov bult som led istället för en stift. Den är heller inte skarpslipad.

20 novembre 2025

Hej Johan,

Tack för din recension.

Jag följer gärna upp ärendet så vi kan hitta en lösning som du blir nöjd med.

Jag har precis bett om dina uppgifter så att vi kan undersöka saken närmare. Vill du skicka en bild på den produkt du har mottagit? Vi känner nämligen inte igen den beskrivning du ger i din recension. De bilder och videor vi använder i vår marknadsföring visar exakt den produkt som vi skickar ut.

Eftersom vi inte har patent på produkten kan andra företag sälja liknande versioner som kan likna vår väldigt mycket – men vi vill naturligtvis säkerställa att du har fått rätt produkt.

Vi hoppas att du återkommer med dina uppgifter så vi kan lösa problemet snabbt och på ett bra sätt.

Med vänliga hälsningar
Malthe
SETrimmer

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più