Valutata 5 stelle su 5

Om te beginnen heeft smartgateways.nl hele interessante producten. Zo heb ik b.v. jaren geleden de gateway gekocht voor het meten van waterverbuik met een analoge meter. Iets wat normaal gesproken nie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Was al een poos op zoek naar iets om mijn warmtenet meter uit te lezen en zodoende controle te houden over het warmte gebruik bij Vattenfall. De smartgateway doet precies wat het moet doen en sluit na... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Onbetrouwbaar. Valt voortdurend uit, en opnieuw connecteren is vaak een nachtmerrie die een volledige reset nodig heeft. Dit is een Wifi apparaat met onbetrouwbare Wifi connectiviteit, geen goede basi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ouderwets goede klantenservice ! Zelf uit onkunde foutief artikel besteld wat natuurlijk dus niet naar wens werkte. Probleem voorgelegd aan Roel die direct het juiste artikel aan mij afstuurde voor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di apparecchiature elettroniche

Scritti dall'azienda

Smart Gateways biedt oplossingen voor het monitoren van energieverbruik waaronder elektriciteitsverbruik, gasverbruik, en waterverbruik voor particulieren en bedrijven. Daarbij adviseren wij in totaaloplossingen voor monitoring

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

4,4

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Aanschaf warmtelink sensor voor stadsverwarming

Heb onlangs een warmtelink sensor (voor stadsverwarming) aangeschaft bij Smart Gateways om te integreren met mijn Home Assistant set-up en ben uitermate tevreden met het gehele proces van aankoop t/m het inrichten in mijn Home Assistant stadsverwarming verbruik dashboard, daarnaast zijn de handleidingen duidelijk beschreven en te volgen om alles goed in te richten in Home Assistant!

20 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

I bought the Kamst-IR Gateway from…

I bought the Kamst-IR Gateway from Smart Gateways, and everything is 5stars. From the prompt delivery to the manuals included, and not least information as to integrations the Kamst-IR Gateway with your preferred home automation system.

The product build is great.
The integration was fast and smooth, and have been so for a week without any issues. Highly recommended.

20 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super product met topservice !

Ik had in eerste instantie de smartgateways ESPHome edition genomen, omdat ik gebruik maak van Home Assistant. Maar toen heb ik toch besloten om de volledige versie af te nemen daar die meer sensoren bevat (+dashboard).
Roel heeft mij perfect begeleidt bij de upgrade, ook toen ik tegen een probleempje langs mijn kant botste heeft hij direct alle mogelijke problemen met mij overlopen.

Super product met topservice !

17 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlanUitstekende service en topkwaliteit product!gs de Smart meter wifi…

Ik heb onlangs de Smart meter wifi gateway met actieve P1-splitter aangeschaft en ben er zeer over te spreken. Het installeren ging verrassend eenvoudig en de bijgeleverde instructies waren duidelijk en to the point. De gateway werkt perfect: mijn slimme meterdata is nu real-time in te zien via Home Assistant.

Naast het feit dat het product prima presteert, wil ik ook de ondersteuning benadrukken. Ik ben heel prettig en vlot geholpen, en alle vragen werden snel beantwoord. Je merkt dat er met aandacht en passie aan wordt gewerkt en dat maakt het verschil.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oplossing om energieverbruik te meten en meer inzicht te krijgen in zijn of haar slimme meterdata! Kortom, een dikke pluim voor de uitstekende service en het geweldige product.

11 gennaio 2025

Smartgateways

Verzenden van goederen ging snel.
Ook het instellen in Homeassistant was met de handleidingen een eitje!
Op mails wordt snel gereageerd, chapeau daarvoor.
Kan niet anders zeggen dan topspullen met goede service!!

10 gennaio 2025

IR reader voor stadsverwarming

IR reader besteld voor de stadsverwarming (Eneco). Past er perfect op zonder gedoe. Gemakkelijk toe te voegen aan het netwerk, en dankzij de goede documentatie en zeker dankzij het te downloaden installatie mqtt script en dachboard ook gemakkelijk te implementeren in mijn geval Home Assistant.
Ik weet zeker dat dit net zo gemakkelijk zal gaan in Domoticz enz.

Verder heb ik zeer prettig contact gehad met Roel.
Dus met recht de 5 sterren!

8 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring, top product.

Ik heb een smart wifi gateway gekocht zodat ik gemakkelijk mijn slimme meter kan uitlezen en de data beschikbaar krijg in HA. Installatie was erg gemakkelijk en er is veel informatie bij de bestelling en onine beschikbaar. Dat is heel fijn! Zeker omdat ik niet met HA was begonnen. Levering was snel en compleet binnen.

7 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende en snelle support!

De ondersteuning bij het integreren van de SmartGateway watermeter en het beschikbaar stellen van templates voor Home Assistant was echt top. Binnen no-time werkte alles vlekkeloos. Deskundig, behulpzaam en gericht op een snelle oplossing. Absoluut een aanrader voor iedereen die slimme integraties wil realiseren!

5 gennaio 2025

Mooi product

De Smartgateways watermeter geinstalleerd in Home Assistant aan de hand van de zeer duidelijke handleiding wat resulteert in een overzichtelijk "waterdashbaord". Positief punt is zeker de prompte reactie op een supportvraag. Kortom een aanrader !

24 dicembre 2024

Warmtemeter en Kamst-IR Gateway

Om de Kamstrup Warmtemeter in de woning te kunnen uitlezen in Home Assistant, bij Smart Gateways een Kamst-IR Gateway besteld.
De website van Smart Gateways geeft uitgebreide informatie over de producten en de toepassing in combinatie met verschillende Smart Home Platformen. Product werd vlot en netjes afgeleverd. Montage en installatie staat goed beschreven in de documentatie. Communicatie met Smart Gateways in de persoon van Roel van Wanrooy is vlot en effectief. Met hulp van de instructies en de configuratie bestanden de gateway vlot in Home Assistant kunnen integreren. Kortom, een aanrader.

19 dicembre 2024

Perfecte service!

Ik heb een Smartplug besteld en deze was snel geleverd. Ik kreeg eerst geen mail toen ik iets bestelde. Er bleek iets mis te zijn met de website. Maar dit is inmiddels verholpen. Vanwege dit had ik een mail verstuurd en vrijwel direct kreeg ik een reactie terug.
Alles perfect geregeld en de Smartplug doet precies wat ik wil. Werkt perfect om het wattage te meten van 1 stopcontact in combinatie met Home Assistant. (zoek naar "WiFi Smart Plug with Energy Monitoring (16A) ".

1 novembre 2024

Goede service!

Snelle levering, makkelijke installatie, en snel aan de slag met uitgebreid inzicht in het stroomverbruik. Smart Gateways biedt ook een uitgebreid dashboard dat in Home Assistant kan worden geïnstalleerd en die had ik binnen 1 uur in de mail na opvragen. Top dat een sensor voor deze prijs zoveel inzicht kan bieden!

30 ottobre 2024

Gemakkelijk in gebruik

Gemakkelijk in gebruik, veel hobby informatie beschikbaar en zojuist het nieuwe dashboard werkend gekregen in m'n Home assistant. Top apparaatje.

24 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en een goed product

Een water- en gasmeter gekocht deze geinstalleerd. De support tijdens installatie super. Snelle reactie en oplossingsrichtingen waar je verder mee kan.
Na enige tijd weer support nodig en binnen 24 uur antwoord. Ik zou willen dat het bij ieder bedrijf zo is.

17 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Een goede en fijne site met prima apparaten

Duidelijke en goede site met veel informatie, bij vragen krijg je snel antwoord en Roel geeft goede adviezen.
Ik heb de smart P1meter, de smart water en de Kamst-IR warmte meter gekocht.
Het installeren ging goed met de bijgeleverde documentatie.
En de ondersteuning telefonisch is goed.
Roel ondersteunt je met duidelijke en eerlijke antwoorden op je vragen.

9 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Professioneel, vriendelijk en duidelijke documentatie

Het is een duidelijk product met goede technische uitleg en ondersteuning. Zeker als beginner kun je overrompeld worden door alle informatie, maar door alles stap voor stap uit te leggen in de documentatie ben je er eigenlijk al. Het enigste lastige is wat je moet doen om packages aan te maken binnen Home Assistant, daar heb ik nog een filmpje voor moeten zoeken.

Verder goed contact met Roel die het product verkoopt.

26 settembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più