Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service, og altid villig til at gå et ekstra skridt for at få tingene til at lykkedes! TAK for gentagne god og professionel behandling!

Valutata 5 stelle su 5

Vi har nu leaset vores tredje bil hos SmartDrive, og endnu engang har servicen været helt i top. De er professionelle, imødekommende og gør hele processen både nem og tryg. Man føler sig virkelig se... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

10/10 service og oplevelse før, under og efter min leasingaftale trådte i kraft. Den bil jeg først havde kigget på blev leaset ud, men Ilhan fandt inden for få dage en bil fuldstændig magen til. Ilh... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Siden mit første besøg hos SmartDrive har jeg ikke været i tvivl om mit valg af leasingselskab. Ilhan levere en fantastisk kundeservice hele vejen igennem processen. Hos SmartDrive får man ikk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

Velkommen til SmartDrive Horsens - Vi tilbyder både leasingaftaler til både privat og erhvervskunder. Vores leasingaftaler omfatter service & reparationsaftale med i prisen , som følger hele vejen under din leasingaftale. Smartdrive Horsens har landsdækkende 159 værksteder , som frit kan benyttes under hele perioden.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Super godt tilfreds

Jeg har for første gang valgt leasing.
Ilhan har været meget forstående og imødekommende hele vejen igennem.
Beslutningen om at bruge SmartDrive har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.

4 gennaio 2022

Hej Christian

Tak for de rosende ord og din positive anmeldelse.

Team Smartdrive er utrolig glad for din anmeldelse og bringer dette videre til hele teamet bag Smartdrive Horsens

Super professionelt og enkelt

Super professionelt og enkelt. Hvis man leaser magter man ikke det her med restværdi og det bøvl der er forbundet med det. Der er det meget nemmere at SmartDrive tager sig af det. Kæmpe anbefaling herfra

4 gennaio 2022

Hej Dennis

Valutata 5 stelle su 5

Smartdrive har en super behandling

Smartdrives konsulent var meget dygtig, grundig og fandt en god løsning til mig. Jeg var hos dem for at kigge på bil, men efter en god samtale med Ilhan, foreslog han en anden bil. Og den ramte bare plet. Efterfølgende er overdragelsen af bilen forløbet helt perfekt. Super god service og behagelige samtaler m.m.

21 dicembre 2021

Hej Stadsholt

Min første leasing…..💃🏿🤹🏼‍♂️

Så har jeg leaset for første gang i mit liv.
Det tegner godt. Meget meget imødekommende mennesker, de har styr på deres butik - stor tålmodighed med at forklare til MIG😁😁
Og så kom jeg derfra i en rigtig god bil.
TAK - Vi glæder os til samarbejdet.
T og Susanne

19 dicembre 2021

Hej Susanne

Tusind tak for de rosende ord! vi er meget glade for vores nye samarbejde!

Mvh Team SmartDrive

Bedre service fås ikke.

Vi har leaset ved smart-drive i mange år. Og fortsætter formentligt også i mange år endnu. Det er kompetent og ærlig rådgivningrådgivning og gennemskuelige kontrakter som både er enorme fleksible og som man kan udforme så det passer ind i ens liv. Stort og flot udvalg af biler til alt kørselsbehov indenfor privatbrug (men også for erhvervskørsel) og i alle prisklasser, og så forstår de, at yde en fantastisk og personlig service. Uanset om man kommer derop med store eller små problemer med sin bil- så står smart-drive klar til at være behjælpelig.

Det får mine varmeste anbefalinger. Vi vil til enhver tid vælge at være kunder ved smart-drive.

5 novembre 2021

Hej Mi

Fantastisk service

Fantastisk service. 👍🏼👍🏼

5 novembre 2021

Hej Palle

Super seriøst firma

Super seriøst firma med rigtig god hjælp - både med at finde den helt rigtige bil og med svar på alle vores spørgsmål.
Endda også hjælp med klargøring af den leasing bil jeg skulle aflevere!!
Kan kun anbefales!!
Tak Ilhan 😊

3 novembre 2021

Hej Trine

Ufattelig god service

Ufattelig god service! 🌟
Min kæreste og jeg skulle for første gange lease en bil sammen og vi har lige fra vi kom ind af døren fået fantastisk service af Ilhan, uanset hvilket spørgsmål vi måtte komme med eller ønsker, så havde han et svar eller løsning på dette ☺️ Tillidsfuld, kompetent, smilende og imødekommende service! Vi følte os sikre igennem hele handlen! 🌟 og med hurtigt klargjort bil, til afhentning 👍🏼

23 ottobre 2021

Hej Cecilie

Valutata 5 stelle su 5

Super god første gangs leasingoplevelse.

22 ottobre 2021

Hej Martin

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service. Lige fra man træder ind af døren, bliver man mødt af smil og god stemning. Smart Drive har de mest tillidsfulde medarbejdere, som altid står klar til at svare på ens spørgsmål. Uanset hvilke problemstillinger man kommer med, yder de deres absolut ypperste for at imødekomme ens behov. Man føler sig virkelig i trygge hænder.

8 ottobre 2021

Hej Fie

👍🏻👍🏻👍🏻

Vi skulle lease ny bil, som skulle passe som en fin bybil til en rimelige pris. Her var Ilhan perfekt til at matche vires behov og oversteg endda forventninger!

Derudover var servicen super god, han tog sig god tid til alle vores spørgsmål og brugte endda en lørdag på at mødes, da vi er fra København :-)

Vi fik en super god aftale, som jeg ikke føler vi kunne finde andre steder. Og føler os super tryg og vel informeret 💪🏻 Thumbs up til Ilhan fra Smart Drive Horsens!

8 ottobre 2021

Hej Line

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte! Min kone og jeg har de sidste par år leaset bil gennem Smartdrive. Nu er tiden kommet til vi skal have 2 biler, og her kom Iilhan ind i billedet. Hold nu k*** han er verdensklasse! Han har formået at klare alle udfordringer med et smil og kæmpe service! Han skal kåres til firmaets mand! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

1 ottobre 2021

Hej Mike

Valutata 5 stelle su 5

Vanvittig god service og gode priser

Vanvittig god service og gode priser! Har altid haft en god kontakt til Ilhan fra smartdrive. Nu var sagen at jeg skulle skifte bil. Jeg ringede til Ilhan om Onsdagen. Torsdag var jeg nede og prøvekøre min VW arteon R-line og tirsdag ugen efter holdte den derhjemme!

Kan kun anbefale smartdrive og specielt Ilhan !

4 settembre 2021

Hej Abdallah

Valutata 5 stelle su 5

Fedt udvalg og vilje til at finde det…

Fedt udvalg og vilje til at finde det du søger. Fair priser.

25 agosto 2021

Hej Peter

Valutata 5 stelle su 5

Meget venlig og professionel…

Meget venlig og professionel behandling, rigtig leasing og ikke noget med skyhøje førstegangs ydelser og høje rest værdier
De har mine bedste anbefalinger.

19 agosto 2021

Hej Kim

5 stjerner er i underkanten

Jeg har netop leaset min 2. Bil gennem Smartdrive i Horsens.
Har ikke en finger at sætte på noget! Fantastisk nærværende og tillidsvækkende service fra Ilhan, der virkelig forstod at guide mig mod det rette bilvalg. Absolut fornuftige priser, virkelig god afslutning på aflevering af den gamle bil og man fornemmer straks at service ikke er en påtaget pligt men faktisk noget de gør som en naturlig ting. Følte hele vejen igennem at de ville gå de der ekstra skridt for at gøre tingene bedst muligt for mig 😊

Jeg strøer normalt ikke om mig med stjerner, for der er oftest altid plads til en eller anden forbedring, men ikke her… her burde være plads til en elite-stjerne 🌟

11 agosto 2021

Hej Anne

SmartDrive = Super

Jeg købte en brugt bil hos SmartDrive. SmartDrive er super venlige. Super service. Alle aftaler blev selvfølgelig holdt. Jeg vil til enhver tid bruge SmartDrive igen og kan kun anbefale dem. Hilsen Henrik

5 agosto 2021

Hej Henrik

God kundeservice

God kundeservice, leaser nu min anden bil hos dem. Alt hvad de har lovet og mere til er overholdt. De er så populære, at hjemmesiden tit er "uden" biler, men kontakt dem. De hjælper dig.

14 giugno 2021

Hej Kim

Tak for de rosende ord. Vi er altid klar at hjælpe vores kunder og rådgive dem bedst muligt indenfor leasingbranchen

Fortsat god dag til dig

Mvh Team Smartdrive Horsens

Super kunde oplevelse

Altid en fornøjelse at handle med SmartDrive og Ilhan.

Super service!!
Venlige, kompetente og hurtig ekspedition fra indgåelse af aftale til bilen er klar til afhentning.

De har styr på deres sager.

Kæmpe anbefaling herfra.

Tommy Boye Rasmussen

7 giugno 2021

Hej Tommy

Udskiftning af Audi til Passat GTE

Efter længer tids overvejelse at den gamle Audi skulle udskiftes faldt valget på en Passat GTE, fandt en her hos Smartdrive, fik kontaktet Torben efter et par mails frem og tilbage, og en tur forbi hos dem på adressen gav Torben fornuftigt bud på min Audi og få dage efter var Audien afleveret og Passat’en afhentet på 3 årig leasing kontrakt.

Fantastisk service, hvor man som kunde bliver sat i centrum.

Føler mig i gode hænder de næste 3 år og vil klart anbefale andre der overvejer ny bil at få en snak med folkene ved Smartdrive

20 maggio 2021

Hej Bjarke

Tak for de rosende ord og jeres positive anmeldelse.

Vi bringer det videre til Torben :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più