Slotenmakergoud Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke en goede service! Het wachten duurde wat langer omdat er een mis communicatie was tussen hem en zijn collega. Hij liet dat pas weten toen wij hem weer belde om te vragen waar hij bleef. H... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben supertevreden over de service van Slotenmaker Goud. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Wat vooral opviel was hoe snel ze ter plaatse ware... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn voordeur sleutel moest worden vervangen en ik heb hiervoor Slotenmaker Goud Rotterdam ingeschakeld. De monteur was vriendelijk, kwam snel ter plaatse en heeft het slot vakkundig en netjes vervang... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fabbro per serrature
  2. anche in
  3. Servizio di fabbro per emergenze

Scritti dall'azienda

Slotenmaker Goud is een slotenmaker die volledig gaat voor de tevredenheid van zijn kanten. Bent u buiten gesloten, is uw sleutel kwijt, draait uw slot door, is bij u ingebroken of is uw sleutel afgebroken? Wij zijn een gespecialiseerd slotenmaker bedrijf, werkzaam in de regio Zuid-Holland en bieden 24/7 service voor het openen van deuren vanaf € 79,- excl. btw. Slotenmaker aan huis 24/7 beschikbaar. Slotenmaker Rotterdam en omstreken. Snel en betrouwbaar.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

50 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Professioneel en vakkundig

Professioneel en vakkundig. De beste man was erg vriendelijk en goed in de omgang. Hij was zeer snel ter plaatse en hield zich aan die we telefonisch hebben gemaakt. Een aanrader dus!

24 aprile 2025
Logo di Slotenmakergoud

Risposta di Slotenmakergoud

Hartelijk dank voor uw mooie review wordt enorm gewaardeerd 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Snel en zeker goud waard

Beste meneer heeft mij in een spoedsituatie snel en transparant geholpen. Zeker aan te raden!!! Slotenmaker goud, betrouwbaar!

22 aprile 2025

Professioneel en vakkundig

22 aprile 2025

Super service

Super service. Telefonisch snel contact gehad, ze konden er binnen 20minuten zijn. Erg vriendelijk en netjes geholpen. Het probleem met het slot perfect en ook snel opgelost.

21 aprile 2025

Top slotenmaker

Hele aardige man die dezelfde dag nog het slot kwam vervangen, hij had het binnen 30 minuten geregeld. Een aanrader!

12 marzo 2025

Je redder in nood

2 keer een goede ervaring gehad.
Aardige man, reageert snel en kan snel ter plekke komen om je te helpen. Fijne communicatie en eerlijke prijs! Echt je redder in nood!

2 gennaio 2025

Vriendelijk contact

Vriendelijk contact, snelle afspraak en service. En ook nog eens voor veel minder geld dan de meeste andere slotenmakers die je voor een spoedklus kunt vinden!

Bedankt!

23 novembre 2024

Helpende hand

Sleutels per ongeluk in achterbak gelegd en om een of andere vreemde manier kregen wij de auto niet meer open. Deze meneer van slotenmaker Goud, heeft ons snel en goed geholpen. Ja, het kost wat..maarja...de service was dan ook super. Dus na een heerlijke dag Leiden...die even anders eindigde als we gedacht hadden zijn wij toch voldaan naar huis gereden.

15 giugno 2024

Snelle service

Snelle service, vakkundig en erg vriendelijk. Voor wie ooit problemen heeft met een slot, raad ik slotenmakergoud zeker aan.

Fer

7 maggio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più