Sleepo Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Toimitus tuli suht nopeasti tuote oli täysin virheetön olisin ehkä ensimmäisenä säkkituolin ostaja halunnut vinkkejä siihen miten paljon täytettä tuolissa pitäisi olla koska nyt luulin aluksi että tuo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, bra pris, underbar produkt (varmt täcke); vad annat kan man önska sig !? Täcket är precis vad jag önskade, varm och lätt som ett moln, men ändå känner man lite tyngd , som gör att man... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fina nomadmattor, jag tycker verkligen mycket om dem, men de fäller väldigt mycket hår/ludd. I övrigt är jag nöjd, leveransen gick precis som den skulle. Jag skulle absolut köpa igen. Kanske är priset... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nopeat ja sujuvat kaupat! Tuotteet hyvällä hinnalla (Movesgood bambupussilakanasetit), ja juuri kuvauksen mukaiset. Luotettava sivusto, suosittelut. Suomeen postitus tuli Postin kautta, ja sitä pysty... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

120 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nopea toimitus

Nopea toimitus. Kaunis väri tuo "petrooli". Kiitos.

19 giugno 2024

Hello Titvi,

Thank you very much for your nice review.

We're glad that you appreciated our fast delivery and are satisfied with your product.

Sincerely, Mira

Nopea toimitus

Nopea toimitus, koko prosessi sujui hyvin.

17 maggio 2024

Hi Pirkko,

Many thanks for your review.

It's great to hear that you are happy with your shopping experience here with us.

We at Sleepo wish you a great day! 😊

Sincerely yours,

Valutata 5 stelle su 5

It was easy to make an order and the…

Det var enkelt att göra en beställning och leveransen tog inte alltför många dagar även om produkten skickades till Finland.

6 maggio 2024

Hej Kari,

Tack för att du tagit dig tid till att ge oss denna recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse här hos oss. Vi hoppas att den nya fina futonmadrassen passar in hemma hos dig. 😊

Priset var bra

5 aprile 2024

Hej Pirkko,

Stort tack för din fina recension!

Vi blir så glada att höra att du känner dig nöjd med våra förmånliga priser! 😊

Eleonora

Valutata 1 stelle su 5

Sohva pilalla eikä mitään korvausta

Tilasin Sleepolta billie sohvan. Noudatimme puhdistus ohjeita, sohvan tiedoissa näkyvien ohjeiden mukaan. Siitä huolimatta sohvan saumat ovat menneet ihan kamalan näköisiksi. Saumoista on lähtenyt väri ja sohva on aivan kamalan näköinen nyt. Harmittaa todella paljon. Oli kuitenkin todella arvokas sohva meidän budjetille. Laitoin heidän asiakaspalveluun viestiä, mutta siellä ei haluttu ottaa mitään vastuuta tästä. Älkää missään nimessä tilatko täältä mitään!!! Suututtaa! 😡

31 marzo 2024
Non scritta su invito

Hello Janette,

Thank you for your review.

We are very sorry for your experience, but as there is nothing wrong with your sofa but it is due to external influences and normal wear and tear, it is not an approved complaint.

Valutata 1 stelle su 5

Terrible customer service by Mikaela!

Terrible customer service by Mikaela!! No customer respect.

6 marzo 2024

Hi Maarit,

I'm so sorry you had that experience and I'm terribly sorry I was not able to help you with a return.

We must be able to assure our customers that the products ordered are in new condition and have the original packaging, but as you do not have this, we cannot take it back.

We hope for your understanding of this.

Valutata 5 stelle su 5

Tempur kudden jag beställde är bra och…

Tempur kudden jag beställde är bra och kom snabbt

21 marzo 2024

Hej Kristina,

Tack för att du tagit dig tid till att ge oss denna recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse här hos oss. Vi hoppas att den nya fina resekudden passar dig. 😊

Perfekt leverans

Just vad jag sökte efter och ni var den enda plats som hade röd i lager. Stor tack från Helsinki!

15 marzo 2024

Hej Mika,

Tack för att du tagit dig tid till att ge oss denna recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse här hos oss.😊

28 febbraio 2024

Hej Lise-Lotte,

Tack för att du tagit dig tid till att ge oss denna recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse här hos oss. Vi hoppas att det nya fina kudden passar in hemma hos dig. 😊

Nopea toimitus, edullinen hinta

26 febbraio 2024

Hi Verna,

Thank you for you review!

We are very happy to hear that you are satisfied with both the delivery and the pricing.😊

We at Sleepo wish you a wonderful day and a warm welcome back to us!

Best regards, Eila

Valutata 5 stelle su 5

Jag är nöjd med min beställning

Jag är nöjd med min beställning. Paketet kom till Finland på 4 dagar. Kartongen var något skadad, men som tur var var Marimekkos överkast hel😍😍

19 febbraio 2024

Hej Ella,

Stort tack för din fina recension!

Vi blir så glada att höra att du känner dig nöjd med din köpupplevelse hos oss, även om vi såklart beklagar att paketet var något trasigt när det kom fram till dig. 😊

Valutata 2 stelle su 5

Det tog längre än lovat för varan att…

Det tog längre än lovat för varan att levereras. Fick inget meddelande från Sleepo om när leveransen skulle ske. DHL ringde direkt samma morgon som varan skulle levereras. Hade ingen möjlighet att stanna hemma den dagen. Skulle ha uppskattat information på förhand.

Edit: tack för svar! Men jag fick varken ett meddelande från Sleepo eller DHL angående leveransen (inget epostmeddelande eller sms). DHL ringde en morgon kl. 7.30 och meddelade att varan levereras samma dag ca kl. 9, utan att ha kontakat mig tidigare för att bestämma tid. Lyckligtvis fick vi leveransen flyttad med en dag, men servicen från er och DHL var inte vad jag förväntade.

15 febbraio 2024

Hej Laura,

Tack för ditt omdöme.

Jag kan se att er produkt inte fanns i lager vid beställningstillfället, och därför hade en leveranstid på upp till 16 arbetsdagar. Enligt spårningsinformationen har den levererats dag 17, och vi beklagar därför att den blivit något försenad.

Ett mejl med information om att er beställning är på väg, innehållande en spårningslänk, har skickats till er den 15/2. Ett sms ska även ha skickats från DHL ett par dagar senare där ni får boka in en tid för leverans.

Om ni inte mottagit detta sms från DHL får vi verkligen beklaga, då det självklart är meningen att ni ska få boka in en tid som passar tillsammans med dem.

Om det finns något mer vi kan hjälpa er med så är ni varmt välkomna att kontakta vår kundservice.

Vi hoppas att ni trots detta är nöjda med er nya produkt från oss. 😊

Hannah

Nopea toimitus

Nopea toimitus. Hyvät tarjoukset. Saa mitä tilaa ja tavara hyvää.

8 dicembre 2023

Hello Birgitta,

Thank you so much for your review.

We are happy to hear that you are happy with your purchase. We certainly hope that your new products fits. 😊

We at Sleepo wish you a continued nice day!

Leveransen var snabb

Leveransen var snabb. Produkten motsvarade minä färväntingarna. Allt gick utmärkt.

27 novembre 2023

Hej Marja,

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med din köpupplevelse här hos oss.

Har du fler frågor eller funderingar så får du gärna återkomma till oss så hjälper vi dig vidare.

Bra pris och kom snabbt

Det kom snabbt och priset var det billigaste som jag hittat efter lite sökande👍

13 novembre 2023

Hej Maria,

Tusen tack för din fina recension!

Vad kul att du är nöjd med din beställning, pris och vår snabba leverans.

Vi på Sleepo önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen tillbaka till oss! 😊

Linda

Valutata 5 stelle su 5

Kiitos Sleepon ystävälliselle ja…

Kiitos Sleepon ystävälliselle ja asiantuntevalle asiakaspalvelulle.

Saimme upeiden Billie-sarjan tuotteiden lisäksi heti avun tuotereklamaatiossa. Lämmin suositus!

18 ottobre 2023
Non scritta su invito

Hi Vadelmarinne,

Thank you so much for your lovely review!

We are very pleased to hear that you are so happy with both your new sofa group and our service. It is heart warming! 😊

We at Sleepo wish you a wonderful day and a warm welcome back!

Sincerely,
Linda

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più