Det er altid en fornøjelse at modtage sin bestilling af produkter fra Slagter Lampe. God smag, godt håndværk. Jeg vil især fremhæve den grovhakkede leverpølse, den nye Ramsløg leverpølse, kålpølserne... Leggi di più
Virkelig gode kvalitets pølser med “rigtig” kød smag. Virkelig et af Danmarks bedste pølser. Forsendelsen var 100% i top i den rigtige emballage, kølet og varerne kom den dato som de var bestilt. Ka... Leggi di più
Altid gode kvalitets produkter. Og man bliver positivt overrasket, når man tager chancen og prøver noget nyt. Kunne nu godt tænke mig at man kunne ændre og tilføje, på en afgivet ordr.
Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser siden 1939. Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag.
Lysbjergvej 11, 6500, Vojens, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super god service, og som altid den bedste kvalitet.

Risposta di Slagter Lampe
Bestilte sidste sommer en pakke med forskellige snack og brunch pølser. Det kom hurtigt frem til Bornholm og smagte dejligt. Bestilte så før jul, en del forskellige produkter, pølse, røget mørbrad og andet. Men fik min ordre anulleret, fordi I ikke kunne sende til Bornholm. Hvad har ændret sig siden sommeren 2023?

Risposta di Slagter Lampe
Rigtig gode produkter - dem vi har smagt.
Dejligt at man kan finde produkterne i en webshop, og ikke skal finde dem i forskellige supermarkeder.

Friske varer;rimelige priser
Præcis levering
løber man ind i problemer bliver de løst af et venligt og kompetent personale

Nemt at handle med Slagter Lampe - nemt at betale og sikker levering

Risposta di Slagter Lampe
Super gode pølser og spegepølser👍
Det er bare så godt i har fået webshop op og køre. Har fået varer fra jer flere gange og alt har været i top hver gang.

Risposta di Slagter Lampe
Lampe pålæg smager super godt, både tepølsen og sadel.
De laver verdens bedste kålpølser til nytårskål og på grillen om sommeren.
Jeg er glad for at vores supermarked i byen forhandler Lampe produkter🤗

Risposta di Slagter Lampe
Jeg skulle holde årets første grillaften med familien og ville prøve noget nyt. Jeg købte en omgang cheese barbecue, bacon ramsløg og kålpølser. Det bliver ikke sidste gang, det holder 100!

Risposta di Slagter Lampe
Fik en kasse med forskellige pølser leveret i fredags. Vi lavede hotdogs og stegte forskellige frankfurtere til 20 mennesker i lørdags. Alle var super tilfredse med pøllerne 👌.
Mvh
Mathias Klokker

Risposta di Slagter Lampe
Har lige haft købt en sønderjysk spegepølse.
Drivvåd bag indpakningen, alt for blød, og smagte rigtigt kedeligt.
Det er ikke meningen at du næsten kan mose en spegepølse eller klemme så vandet driver.
Det var ekstremt ulækkert.

Risposta di Slagter Lampe
Slagter Lampe erindrer ikke noget om deres uspiselige produkter de har leveret gennem årene.