I dag var jeg inde og få den nye behandling “Skinsense Deluxe Glow” ved søde og dygtige Nathalie. En super lækker behandling med rens i t-zonen med hydrafacial maskinen m.m og med den skønneste mas... Leggi di più

Hud analyse m. Billeder og pr. Telefon kan sagtens lade sig gør i kyndige hænder især hos Nathalie fra Skinsens ❤️ Med en meget professionel og personlig tilgang blev jeg set og hørt i mine hud prob... Leggi di più

Jeg har bestilt hudpleje fra Skinsense.dk mange gange grundet deres priser og gode tilbud på lækre hudplejeprodukter. Jeg modtager altid pakken utrolig hurtigt, der er tit små vareprøver med samt e... Leggi di più

1. Clinica per la cura della pelle

HUDPLEJEBUTIK, KLINIK OG WEBSHOP I Herning findes et univers dedikeret til hudpleje. Konceptet er udviklet af hudlæger med udgangspunkt i en dyb forståelse for hud. SkinSense er både butik, skønhedsklinik og webshop. Vi har et meget bredt udvalg af brands.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Min pakke var standset undervejs

Min pakke var standset undervejs, så jeg ringede til kundeservice og fik fat i en sød kvinde, som bare på mit telefonnummer fandt min ordre frem og fiksede problemet. Jeg fik et lækkert produkt med fra Skinceuticals som plaster på såret. Og pakken kom dagen efter. Rigtig god service!

15 aprile 2026

Skinsense Deluxe Glow behandling.

En super lækker behandling med rens i t-zonen med hydrafacial maskinen m.m og med den skønneste massage, så man endte oppe i skyerne og tiden forsvandt.
God påske til jer. ☺️

30 marzo 2026

Søde Sofie fra SkinSence var både…

Søde Sofie fra SkinSence var både imødekommende og meget serviceminded, da jeg måtte ringe og efterlyse en pakke, som DAO påstod var leveret i min postkasse. Det er sjældent at to store shampoo-størrelser kan komme ned i en postkasse, men DAO ville ikke gøre mere ved min tracking. Det ville Sofie til gengæld, som både lyttede og sendte en ny pakke til mig, og ville tage sagen med DAO. Det er god service og jeg er meget taknemmelig. Her handler jeg gerne igen og igen.

16 dicembre 2025

Fantastisk

Jeg fik en fantastisk ansigtsbehandling af Natalie idag. Jeg har ikke slappet så meget af i lang, og min hud stråler. Du får den bedste service og rådgivning hos de dygtige medarbejdere hos skinsense.

15 dicembre 2025

I særklasse god kundeservice

Når ejeren af en web-shop ringer til en og undskylder at der er sket en fejl i forbindelse med levering af en ordre så ved man at man har at gøre med et menneske der sætter en ære i at udføre sit arbejde ordentligt!
Og så trækker jeg selvfølgelig en lunken anmeldelse tilbage
Ikke alene er den øjencreme jeg købte hos SkinSense helt fantastisk, men de vareprøver som Vicki sendte med i pakken kommer nok til at skabe en helt ny afhængighed hos mig

Jeg kan klart anbefale denne web-shop - jeg er FAN

10 dicembre 2025

Okay priser.

Okay priser.
Der gik desværre en uge, før jeg modtog min ordre.

5 dicembre 2025

Kære Pernille ✨
Tak for de fine 4 stjerner 🙏🏼
Vi sendte din ordre 2 hverdage efter din bestilling i Black Week, så det kan ikke gøres hurtigere i disse travle dage 🏃🏼‍♀️. DAO som din pakke er sendt med, har også haft rekord travlt og med extra dages leveringstid.

Jeg er glad for pakken er godt fremme nu.
Go jul til dig🎄 og tak for støtten på vores shop, håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang 💖

God kommunikation via mail

God kommunikation via mail. Ordren opdateret gennem hele forløbet og hurtig levering.

3 dicembre 2025

Kære Merete.
Tak ⭐⭐⭐⭐⭐ hvor er det dejligt du gav dig tid til at give os 5 stjerner. De betyder extra meget i denne tid, hvor vi ikke kan følge med grundet stor travlhed fra Black Week 🖤 og nu julehandlen som er godt i gang 🎄🎁.

Det var en dejlig julehilsen 🙋🏼‍♀️
Glædelig jul til dig🎄.
Kh Vicki

Det tog lang tid at få denne pakke

Det tog lang tid at få denne pakke, 10 dage fra bestilling.
Der var en lille gave i, det hjalp på humøret. Tak

5 dicembre 2025

Kære Mona
Tak for din anmeldelse 💛
Jeg er glad for gaven bragte glæde i denne udfordrende tid. Vi bestræber os på hurtig og god service hver dag. Det kan dog være lidt svært i årets travleste uge 🖤😅 Vi har travlt med at pakke ordrene og der er pres på leverings kæden 🚚.

Håber du vender tilbage en anden gang igen 🙏🏼
Glædelig jul Mona ✨🎄
Kh Vicki

Fine produkter og hurtig levering 😊

2 dicembre 2025

Kære Julie
Tak for dit skriv og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐🙏🏼
Det glæder os alle i teamet i denne travle tid 🏃🏼‍♀️📦📫
Go jul til dig fra SkinSense 💖

Nem at finde varen