Fuldstændig fantastisk oplevelse. Vejledende igennem hele processen, hjælpende og sød. Det svært at gå fra det her sted uden af købe noget
Scopri cosa dicono le persone
Jeg bestilte nogle blushes fra sleek, fik 5 blushes for 210kr + fri fragt, 1-2 dage senere ventede min pakke allerede på mig på posthuset. Super nemt, og lækkert. Ikke mange steder sælger sleek blushe... Leggi di più
Jeg klapper i hænderne over House of Stars. Jeg fik min parfume leveret førstkommende hverdag og der var hele 4 prøver på creme med. Jeg sparede 40 % på en parfume i forhold til den normalge salgpris... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Slotsgade 6, 8900, Randers C, Danimarca
- hej@houseofstars.dk
- houseofstars.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg købte parfumen 27 87 Perfumes
eg købte parfumen 27 87 Perfumes – Genetic Bliss (27 ml) fra denne webshop.
Produktet ligner originalen både i navn og design, og beskrivelsen stemmer overens med den officielle produkttekst.
Alligevel oplever jeg, at duften ikke er den samme som den originale version, som jeg kender fra andre forhandlere.
Det er derfor en skuffende oplevelse, da man som kunde forventer, at produktet lever op til både navn og beskrivelse – især i denne prisklasse.
Jeg kan ikke vurdere, om produktet er falsk eller ej, men jeg kan konstatere, at duften ikke svarer til den originale oplevelse.
Jeg savner større gennemsigtighed omkring produktets oprindelse og distribution.
Fuldstændig fantastisk oplevelse
Har købt parfume Molecule no
Har købt parfume Molecule no. 1. Den dufter absolut af ingenting.
Mine omgivelser siger at de slet ikke kan dufte den.
Kan det mon være en fejl ?
Hold da op! God oplevelse
Charlotte havde ikke det antal produkter jeg oprindeligt havde bestilt, da hun var ved at opdatere lageret, men hun ringede mig straks op og beklagede, samtidig med at hun hurtigt fandt en løsning - en 'tester' af samme produkt som blev sendt med free of charge, en 'tester' der ærlig talt ikke fejler noget som helst. Den er jeg så glad for. Tak!
Det var mit første køb her og jeg vender helt klart tilbage! Hej fra Frederiksberg :)
Godt udvalg og lynhurtig levering ☺️
Godt udvalg og lynhurtig levering 🤩 Jeg bestilte en parfume fredag inden klokken 13, og her dagen efter var den leveret til formiddag. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der ☺️
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen var lynhurtig – jeg modtog min pakke allerede få dage efter bestilling.
Kundeservicen fortjener også stor ros. Jeg fik hurtige, venlige og professionelle svar på mine spørgsmål, og man kan virkelig mærke, at de går op i deres kunder.
Alt i alt en yderst positiv oplevelse, og jeg handler helt sikkert her igen. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker kvalitet, god service og hurtig levering!
Perfekt!
Skulle House of Stars beskrives med et enkelt ord, ville det være perfekt.
Det er første gang jeg modtog en parfume, og bestemt ikke sidste gang.
Fra bestilling til levering gik der halvanden dag!
Fik parfumen som blev bestilt, og den var pakket forsvarligt og rigtig flot.
Efter min mening, det bedste og mest stabile sted jeg har bestilt fra længe.
Overgår alle de andre kendte steder man kan bestille “top parfumer” fra.
Perfekt!
Fantastisk oplevelse hos House of Stars…
Fantastisk oplevelse hos House of Stars i Randers!
Min kæreste og jeg var forbi House of Stars, og vi blev virkelig positivt overraskede. Servicen var helt i top, og ejeren var både super venlig, professionel og virkelig engageret, især når hun fortalte om de forskellige parfumer. Det kunne mærkes, at hun brænder for det, hun laver, og det smittede af på hele oplevelsen.
Min kæreste købte en æske med parfumer uden helt at vide, hvad den indeholdt, og endte med at få meget mere, end han betalte for. Det var virkelig generøst og viser bare, at her handler det ikke bare om at sælge, men om at give kunderne en god oplevelse.
Alt i alt en mega god oplevelse og vi kommer helt klart igen og kan varmt anbefale butikken til alle, der elsker parfumer og god service!
Udover det sædvanlige
Kompetent og utroligt venlig behandling udover det sædvanlige.
Hvis sanserne skal kræset for
Hvis sanserne skal kræset for, så vil jeg helt klart anbefale man besøger Charlotte's lækre butik House Of Stars. Altid bliver man mødt med et smil, og så får man den bedste service og rådgivning. Hun er bund ærlig, og det vægter jeg højt.
Får altid den bedste service god…
Får altid den bedste service god rådgivning og den sødeste hjælp og så hurtige til at sende vare samt svare hurtigt tilbage pr mail tusind tak
Værste svindel butik jeg nogensinde har…
Værste svindel butik jeg nogensinde har handlet i. Købte en Genetic Bliss parfume, da den er udsolgt i resten af DK. Jeg får en kopi vare hjem, hvor flasken er sort med sort skrift, den originale er med hvid skrift. Jeg har betalt 930 kr for en gang sprit. Jeg sender en e-mail, om at få pengene retur. Det er ikke muligt, men får derimod en mail til leverandøren. Det er den værste service ever. Så NUL stjerner for sådan en gang svindel.
House of Stars er en flot butik med et…
House of Stars er en flot butik med et særligt udvalg af produkter, man ikke kan finde alle steder. Charlotte giver god vejledning og er meget personlig i måde at være på, så jeg forlader altid butikken med et smil. Jeg har en særlig kærlighed til niche parfume og her lever House of Stars helt op til mine forventninger og behov.
Fantastisk oplevelse
Super gode produkter, der lever op til forventningerne.
Hurtig levering og god service, da jeg efterfølgende kontaktede butikken med nogle spørgsmål.
super god service og lækre produkter.
Første gang jeg handler hos House of stars, men bestemt ikke sidste. Gode tilbud, spændende produkter, hurtig forsendel og både en lille treat og en sample med i pakken.
Kræset for sanserne
Virkelig fin service på alle måde - min pakke var pakket så fint ind og suppleret med en lille kort-hilsen OG en duftprøve - sikke fornøjelse, elsker det. Vil klart handle her igen.. :)
Fantastisk kundeservice!
Jeg har bestilt en ret pricy parfume hos Houseofstars, fordi den var 300 kroner billigere end andre steder. Da pakken kom, viste det sig at vi havde modtaget den forkerte parfume. Jeg ringede med det samme til butikken og fik fat i Charlotte, som straks fandt fejlen og sendte os en ny parfume, med en lille ekstra ting i og en returlabel til den parfume, der ikke var vores. Fantastisk kundeservice. Kan kun anbefale Houseofstars!
Over al forventning!
Da min elskede powder bronzer fra ABH sang på sidste vers, valgte jeg at se hvor det bedste tilbud kunne hentes. Google ledte mig til Houseofstars.dk, som jeg huskede tidligere at have købt fra. Her stod den til at være 30 kr. billigere end alm. markedspris. Jeg troede næsten ikke mine egne øjne da jeg så der stod “få 2 for 1”, og tænkte der måtte være tale om en trykfejl eller et betinget tilbud (køb for 500 kr. e.lign.), men jeg modtog pakken 1 1/2 dag senere, og vupti - 2 stk!!
Fantastisk pris, fin personlig indpakning og lynhurtig håndtering af min ordre! Jeg vil 100% tænke på House of Stars næste gang jeg skal shoppe makeup eller hudpleje!
Den fedeste butik med de lækreste…
Den fedeste butik med de lækreste produkter! Og oven i hatten yder Charlotte verdens bedste og mest personlige rådgivning! Er topfan af både hudpleje og ekslusive parfumer, man ikke kan få "alle" steder...
Fortjener meget mere end 5 stjerner!
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner ville jeg gøre det!
Charlotte er det dejligste væsen, som ringede mig op grundet en forespørgsel på en parfume jeg havde. Hun gik længder for at hjælpe mig, som jeg aldrig har prøvet før. Hun sendte billeder af et produkt hun havde fundet frem som hun gerne ville sælge mig (en pige en parfume nød uden hendes yndlingsparfume på lager) og sendte mig billeder og pakkede pakken mens hun havde mig i røret.
Derudover brugte hun tid på at fortælle mig hvordan jeg får det meste ud af min parfume, og hvad hun troede jeg kan lide. Man kunne mærke hendes varme væsen gennem telefonen!
Jeg vil fremadrettet bruge hendes hjemmeside og støtte hende så meget jeg kan! Det er sjældent man støder på mennesker som hende og ikke mindst en virksomhed som hendes🙏🏼
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.