Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Padjapüürid on väga mõnusad, üldse ei taha enam teistega magada. Olen pesnud lühikese programmiga 40 kraadiga pesumasinas ja selliselt on eluiga umbes 2 aastat. Siis hakkab lagunema. Käsitsi pestes... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mailile vastatakse kiiresti ja leitakse ka probleemile lahendus aga kauba saatmine kliendini on väga aeglane. Seda enam, et reklaamitakse Tallinnas Woldiga 30minutiga pakk kätte. Siis mujal Eesti oota... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Võtsin padjapüüri proovile ja kogu pere soovib magada minu padja peal. Iseendale väga meeldib ja on minu lemmik! Nüüd on vaja kogu komplekti kokku saada! :)) *Tänan, et annate võimalust soodukaga ost... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  2. Negozio di biancheria da letto

Scritti dall'azienda

Aino brings to its customers better skin with evidence-based science. Our anti-acne bedding, with silver threads woven in, work by using silver ions’ natural antimicrobial properties to kill off the bacteria that causes acne.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Tooted mõnusad, aga ...

Tooted mõnusad, aga kahjuks oli meie tasutud tellimusest välja jäänud üks padjapüür. Sünnipäevalapsele veidi ebameeldiv üllatus.

22 gennaio 2023
Logo di Aino

Risposta di Aino

Aitäh, Ülle, tagasiside eest! Väga vabandame, et üks padjapüür pakist välja jäi. Täiesti arusaadav, et see tekitas ebameeldiva olukorra. Teeme omalt poolt kõik, et selliseid apsakaid ei juhtuks! Loodame sellegipoolest, et sünnipäevalaps naudib meie toodete kasutamist!

Padjapüür

*Tänan, et annate võimalust soodukaga osta :)

14 ottobre 2022

Minu lemmik padjapüür

Tellisin prooviks Aino padjapüüri, see jõudis kohale üsna kiiresti ja kenasti pakendatult. Padjapüür on tõeliselt pehme ja sile ning kergelt jahe, väga-väga mõnus!

12 settembre 2022

I’m in love with the pillowcases

I’m in love with the pillowcases
I’m in love with the pillowcases. My sleep is better and skin actually clearer. And for the first time ever I’m taking my own pillowcase on a seven-night trip 🙈🤩

8 settembre 2022
Non scritta su invito
Valutata 4 stelle su 5

Backage

Would have liked to have separate boxes for the scrunchies for making presents. Otherwise loved them.

7 settembre 2022
Logo di Aino

Risposta di Aino

Thank you so much for the review, Ingrid! Just elaborating that we follow the "less is more" idea with our packaging in order to decrease the packaging waste as much as possible. If you are planning to order as a gift, then we can still add all products in a separate packaging, just leave us a note before the checkout!

Aino’s Skincare 10/10

Bought pearl white pillowcases and a sheet for my moms birthday. She was so amazed that she was afraid to use it. I had to force her to use it as everyday bedding as she only wanted to use them when the queen comes over.. absolutely one of the nicest presents you can give to your mom, sister or really anyone you love. Worth every penny, will def get a set for myself as well!🙏🏽

6 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Kvaliteetne, nahasõbralik ja imepehme!

Tellisin ühe padjapüüri soovituste põhjal prooviks, kuna mul on probleemne näonahk. Näonaha seisund on muutunud peale padjapüüri kasutamist paremaks, lisaks on juuksed kuidagi siledamad ja pehmemad. Materjal on nahasõbralik ja nii mõnus, et ei tahagi enam eelnevalt kasutuses olnud puuvillasatiinist voodipesu kasutada. Kindlasti tellin võimalusel kogu voodikomplekti.

6 settembre 2022
Non scritta su invito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più