Valutata 2 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerade till 110%. Supertrevlig och hjälpsam personal. Något som också var toppen är flygtiderna. Komma fram till Cervinia i bra tid och lämna utan att behöva vänta hela dagen höjer betyget ä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Åkte med Skiilink till Canazei. Allt funkar toppen bra, bra kontakt med Richard på bokningen som kom med bra tips på boende som vi va väldigt nöjda med ( Garni Ciamorc) info innan resan då en av guide... Leggi di più

1. Settimane bianche

Scritti dall'azienda

❄ Över 100 års erfarenhet ❄ Vi kan garantera dig att din trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet. Våra medarbetare har tillsammans över 100 års erfarenhet av att arrangera skidresor till alperna. Du kan därmed vara säker på att vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att du ska få en trygg och avkopplande skidsemester. Vi har varit aktiva i branschen sedan 1989, och vårt signum har alltid varit att skapa trygga och minnesvärda skidupplevelser i alperna. ❄ 23 resmål i Frankrike, Italien och Österrike ❄ Vi har samlat alla våra favoriter - både resmål, hotell, lägenheter och chalet, så att du enkelt och bekvämt kan välja bland vårt stora utbud. Vi erbjuder 23 av de bästa skidorterna i Frankrike, Italien och Österrike.

4,4

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Skilink är hjälpsamma

Skilink är hjälpsamma. Ni har lägre priser än konkurrenterna! Ert utbud är stort och det går att boka sig långt före konkurrenterna ens har lagt ut sina hotell på sin hemsida. Dessutom finns det tre olika avgångar att välja på från Kastrup där tiden tydligt visas. Nortlander presterar aldrig avgångstiden i förväg utan man kan få vänta ända till september lnnan man får veta sin avgångstid. Tyvärr bor vi 50 mil från Kastrup annars skulle jag alltid välja Skilink!

14 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Undvik Skilink

Undvik Skilink! Vi har varit i Flachau i Österrike nu under vecka 8. Problemet för oss var att det var inte i Flachau vi hade bokat vår resa. Vi skulle till Wagrain, där vi skulle fira tillsammans med vänner som fyllde 50 år.
Vår resa skulle starta med egen bil natten mellan den 19:e och 20:e, men den 15:e ringer Skilink och meddelar att dom har lyckats göra fel och att vi inte har något boende bokat. (Boendet som vi alltså betalt sen länge och även fått bekräftelse på) Vi hade alltså väskor packade, taggade barn och helt plötsligt ingen resa. Lösningen som erbjöds var antingn ngt boende i Badgastain eller möjligen en lägenhet i Zell am See. Inget av dessa så klart särskilt intressant för oss men i paniken så säger vi att dom kan boka Badgastain som en backup.
Till slut hittar dom boende i Flachau som vi tackar ja till.
Dels var det ca 20 min med bil från Wagrain så vi kunde åka till våra vänner ngn kväll och umgås och dels hade vi inte mycket val med så få dagar kvar innan avresa.
Vår förhoppning var att dom skulle inse att dom har tagit bort mycket av glädjen med resan och att dom skulle åtminstone erbjuda en vettig kompensation. Men icke. Vår resa kostade 67 000 kr och vi erbjöds en kompensation på 2000 kr, dvs knappt 3%.
Vi skulle bott med Ski in/out och i en by nära våra vänner, vi fick bo en en annan dal och annan by med ca 10 minuters promenad till liften.
Vi upplevde deras bemötande som drygt och provocerande och på inget sätt förstående för den situation dom satte oss i och anser att om dom gör en så här stor tabbe så borde dom ha gett oss en rejäl kompensation.
Aldrig mer Skilink.

20 febbraio 2026
Logo di SKILINK

Risposta di SKILINK

Hej Michael

Vi är ledsna att du har den upplevelsen efter er skidresa vecka 8.

Det är helt korrekt att det inträffade ett beklagligt, men mänskligt fel som orsakade en dubbelbokning av ert boende i Wagrain. Det är ytterst beklagligt och vi ber om ursäkt för det mänskliga felet som inträffade och påverkade er resa.

Vi hade flera gånger kontakt med dig både på telefon och e-mail och hade en dialog om möjliga lösningar.

Dels blev ni erbjudna 100% återbetalning, när vi tyvärr inte kunde erbjuda er Pension Haus Annemarie.
Ni valde sedan att tacka ja till Hotel Garni Lärchenhof, Flachau som är ett dyrare boende med lite bättre standard jämfört med Haus Annemarie. Garni Lärchenhof har även tillgång till relaxavdelning med bastu, som er ursprungliga bokning inte hade.
Era vänner hade inte bokat sin skidresa via Skilink. Men vi prioriterade alla en lösning där ni bodde 16 minuter ifrån Wagrain och i samma skidområde.

Utöver ett boende med lite högre standard utan extra kostnad fick ni helt korrekt 2.000kr i kompensation, till följd av den olyckliga överbokningen.

Återigen, vi beklagar det inträffade men vi hoppas att ni trots allt hade en bra vecka i Alperna med mycket skidåkning.

Mvh

SKILINK

Valutata 2 stelle su 5

Vi förlorade bagage på vägen ner och…

Vi förlorade bagage på vägen ner och fick ingen hjälp öht av guider. Vi var bokade på Hotel Dolomiti och fick ett rum direkt ovanför nattklubben vilket om man vill gå upp och åka skidor på morgonen är en dålig idé. Se till att inte bo på våning 1 om ni bokar hotellet. Har inte sett guider på hela veckan så kan inte säga ngt om eventuell service från deras håll. Stökig och strulig information om hemresan.
Canazei är fantastiskt så res till Dolomiterna!

9 febbraio 2026
Logo di SKILINK

Risposta di SKILINK

Hej Jenny,

Vi är glada att ni totalt sett hade en bra vecka med mycket fin skidåkning i Canazei.

Sen är det självklart tråkigt och beklagligt att ni hade otur med att Hotel Dolomiti tilldelade er ett rum nära hotellets bar.
Ni fick under veckan erbjudande om att gratis byta till Hotel Diamant Park. När ni valde att tacka nej till detta kompenserade hotellet er istället med att dra av 270€ = 2.850kr på er rumsnota från hotellets restaurang.

Försenat bagage är alltid olyckligt och vi beklagar att 1 av era väskor blev försenade på utresa.
Ni gjorde helt rätt som fyllde i en PIR-rapport (Property Irregularity Report) på flygplatsen, för spårning av bagage samt möjlighet att söka ersättning från flygbolag och reseförsäkring.

Vi hoppas att nästa skidresa blir ännu bättre, utan otur med bagage och ett lyhört hotellrum.

Mvh Skilink

Valutata 1 stelle su 5

Utroværdige

Købte en skirejse som var billig, men ikke noget som vi vurderede var en fejl, da vi mange gange tidligere har købt skirejse lige så billigt når der ikke er så lang tid til afrejse. (5699kr)
Købet gik igennem og der kom bekræftelse på at rejsen var betalt og en bookingbekræftelse.
Senere samme dag får vi en mail om at rejsen er annulleret, uden begrundelse.
Da det ifølge deres egne rejsebetingelser er indgået en bindende aftale, skriver jeg en klage og bliver ringet op næste dag. Forklaringen er at det har været oplyst forkert pris og at vi burde være klar over det, det er deres udgangspunkt, at vi har handlet i “ond tro”.
De deres forklaring til os kalder de det en luksusrejse, men det var en rejse med bus og kun morgenmad. Det var godt nok et 4 stjernet hotel, men det har vi også prøvet tidligere, uden at der var noget luksus over det.

1 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Tack Theo

Tack Theo
Mycket bra och rappt bemötande av Theo som hjälpt oss med hela resan.
Hade blivit fem stjärnor om bättre avtal på skidhyra.

30 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Min upplevelse av Skilink resebyrå till…sestriere

Min upplevelse av Skilink resebyrå till Sestriere var överlag väldigt positiv. Resan var välorganiserad från start till mål, med tydlig information inför avresa och smidig logistik på plats. Flyg, transfer och boende fungerade utan problem, vilket gjorde att man kunde fokusera helt på skidåkningen och upplevelsen.

Sestriere som destination överträffade förväntningarna – ett stort och varierat skidområde med bra pistpreparering, fina vyer och god kapacitet även under mer intensiva perioder. Skilink hade valt boende med bra läge i förhållande till liftar och service, vilket gjorde vardagen enkel och effektiv.

Det som särskilt uppskattades var Skilinks närvaro och tillgänglighet på plats. Representanterna var professionella, hjälpsamma och gav ett tryggt intryck, både vid ankomst och under vistelsen. Eventuella frågor eller behov hanterades snabbt och lösningsorienterat.

Sammanfattningsvis upplevdes resan som välplanerad, trygg och prisvärd. Kombinationen av ett starkt skidområde och Skilinks struktur och service gjorde att helheten höll hög kvalitet. Jag kan absolut tänka mig att resa med Skilink igen, både till Sestriere och till andra destinationer.

29 gennaio 2026

Fick fler reseförslag

Theo presenterade fler förslag vilket va mycket bra och väldigt trevlig att prata med. Det ska bli spännande att prova Skilink då det är första gången vi reser med er och förhoppningsvis blir det en resa i mars också

28 novembre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più