Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥
Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... Leggi di più
Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... Leggi di più
Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.
Nørre Voldgade 90, 1. sal, 1358, København K, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Bokade en skidresa via Nortlander och det blev en rejäl besvikelse.
När vi kom fram var rummet inte alls som på bilderna på hemsidan. Vi försökte direkt byta rum och kontaktade både huvudkontoret och de lokala skidguiderna. Huvudkontoret hänvisade bara vidare till guiderna på plats.
Det tog tre dagar innan vi ens fick kontakt med någon. Då visade det sig att de “försökt nå oss”, men hänvisade till problem med deras mailsystem – trots att de själva hade tre olika mailadresser och tre olika telefonnummer. Ingen kontakt togs med oss.
Vi fick aldrig något nytt rum. Tre personer i ett litet rum med enbart en garderob på en skidresa när man har ganska mycket kläder. Till och med hotellet bekräftade att vi fått fel rum, men eftersom de var fullbokade gick det inte att lösa.
I efterhand kontaktade vi huvudkontoret igen, men de tar inget ansvar alls och erbjuder ingen ersättning.
Undvik detta företag.

Risposta di Nortlander
Høj standard på hotellet, og venligt og imødekommende personale/guider.

Risposta di Nortlander
Super skøn skiferie til Obertauern. Hotel Aurora er genialt med børn pga pool (med flot udsigt) og pga alle de gode arrangementer i ugens løb. Vi skal helt sikkert afsted igen ❄️🏂⛷️

Alt spillede bare <3
Bestilling af rejsen, hjælp til ekstra bagage, flytur, transfer, hotellet, personalet, guider (specielt Zacharias) og at opleve Ischgl med 18 andre skiglade personer. Jeg elskede alt ved vores skitur i uge 9.
Tak Nortlander

Risposta di Nortlander
Super god ferie med alt hvad du kan tænke dig på Hotellet i pisten krydderet med gode guider

Risposta di Nortlander
Rigtig fint. Det var en “budget” skiferie med et “standard” 3 stjernet hotel. Oplevelsen var bedre end forventet med fin god mad og guider der hjælper og er informative. Meget værdi for pengene.

Risposta di Nortlander
Alt levede op til den lovede standard.

Risposta di Nortlander
Super venligt personale fra sælgere til hotelpersonale bærer hele konceptet.
3,5 stjerne herfra, hvis muligt:
- Priser fluktuerer fra uge til uge. Den ”billigste pris vi kan give” er pludseligt 1000kr billigere ugen efter.
- Lavpris spareøvelser a la 10 kgs indtjekket bagage via Norwegian, som har 20kg som standard, med argumentet om, at “så er der plads til mere skiudstyr” (som man selvfølgelig skal betale for oveni opgraderingen til 20kgs bagage ;-)) - lidt Ryan Air agtigt…
- Nogle hoteller tager penge for vandhanevand til aftensmaden, selvom det er gratis til morgenmaden. Igen - småting, men ting der er super billigt for et selskab og giver super godt indtryk.
- Børn (uanset alder) og voksne koster det præcis samme - der differentieres ikke ift. mad (selvom en børneforret kan være grøntsagsstave hele ugen - eller blot voksenforret som løg/sellerisuppe). Frostpommes og den samme købe-is til dessert en uge. Det er ok, men det er ikke 3-4-stjernet.
- Køleskab og elkedel kunne være fint standard på hotellerne, når der ikke er frokost inkluderet. Især på 3-4-stjernede Heart-hoteller.
- Pistevisning sidst på ugen giver ikke meget mening.
- Tilbud om burgere på pisten en dag - igen samme pris for børn og voksne. Inkludér det i pakkeprisen - det koster så ekstremt lidt, men giver så godt indtryk.
…
Alt i alt en skøn ferie båret oppe af fantastiske mennesker, guides, hotelpersonale.
Der er nogle organisatoriske valg der trækker ned.
You can do it Nordlander/ Danski etc.

Risposta di Nortlander
Tignes er dejligt. Høj sol. Guiderne er serviceminded og man bliver i godt humør af dem.

Risposta di Nortlander
Fantastisk tur, og virkelige gode guider, vi var med på piste visning, ribsnight, og picnic, alle arrangementer var virkelig gode, og meget hyggelige
Især vores guider Alberte og Elias var super søde vi blev altid mødt med smil.

Risposta di Nortlander
Kort uge, fra onsdag til lørdag. Alt spillede og ski, sne, sol og sødt Nortlander personale/guider. Vi var glade!

Risposta di Nortlander
Nortlander kan klart anbefales som rejsearrangør.
Lige fra bestilling til guiderne på destinationen var gennemført professionelt.

Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander
God mad og faciliteter på hoteller :)

Risposta di Nortlander
Vi har været meget glade for Nortlander... lige til denne ferie i uge 6...
Her er hvad jeg skrev og beklagede mig over og svaret var bare"det beklager vi og vil tage det med videre.... ingen kompensation af nogen art, sidste gang med dem!!!
Hej.
Nu har vi afsluttet vores dejlige skiferie med dejligt vejr og pister.
Jeg prøvede at ringe til jer i går inden afrejse men kunne ikke komme igennem.
Jeg havde nogle klagepunkter og spørgsmål jeg ville stille jer, så nu mailer jeg istedet for.
1. Vi ankom meget flot med fly til Lyon til tiden, ude med bagage ved busserne kl. 17.15
Vi fik at vide at der var lidt rod i lufthavnen da et andet selskab havde taget vores p pladser. Så vi ventede lidt og så kom bussen. Der satte vi os op efter aftale med guiden. En kold, mørk og tom bus. Vi var selv 3 personer og så kom der 2 unge mere. Der sad vi i ca 3 kvarter før der kom en guide og sagde der var lidt kaos i lufthavnen hvor vi spurgte om hvornår vi kom afsted, det kunne der ikke svares på.
Så vi ventede videre til en time før vi kom afsted da der kom en guide ind igen med kompensation for ventetiden på 3 sodavand og en pose m og m. Der var vi godt trætte af at vente og måtte spørge bestemt om hvornår og hvad der foregik og at vi synes det var meget urimeligt at skulle vente så længe (2 timer på dette tidspunkt). Hun lagde sig fladt ned og kunne godt forstå vores frustration og at vi ventede på et andet fly. Der har jeg flight radar og kunne se at flyet var landet kl. 20.20 og her var kl 21.15
Vi ventede så videre i en time til de andre 56 gæster så kom og vi kørte fra lufthavnen kl. 22.15 3 timer efter vi stod klar til at køre til hotellet, det er efter vores vurdering ikke i orden uden information i 2 timer omkring noget.
Man kunne her måske have givet os besked omkring forholdene eller måske givet os 5 gæster et måltid mad eller en taxa til hotellet?
2. Jeg ville ringe til jer og høre jer om det virkelig var meningen at vi skulle køre til lufthavnen kl. 14.30 (og være klar 14.15 ved bussen) køre i 3 - 3,5 timer dvs at være i lufthavnen 4,5 timer før afgang, som vi jo igen ikke havde hørt noget om skulle være med så lang ventetid en gang til.
Busturen startede ud med at der var for meget bagage så der måtte smides kufferter mm ud på wc’et samt i mellemgangen, dette er så vidt jeg ved ulovligt at køre med?
Vi nåede så til lufthavnen og fik så dér at vide at vi først kunne checke in om 1,5 timer øv igen, men så mødte i en anden guide i lufthavnen som sagde til os at vi kunne checke in om 10 minutter, så vi får alt bagage op ad rulletrappen og stiller os i kø. Der ser vi så at det er SAS der skal checke in… ud af køen igen og ned og vente i en 1,5 timer… tingene var bestemt ikke afstemt mellem guiderne. Vi fløj med Norwegian og skulle jo først afsted kl. 22.30 fra Lyon og ikke med SAS.
Vi ved godt at der skal spares penge og vi skal samles med flere fly mm og har læst på jeres betingelser, men synes her at vi ikke fik den rette behandling og information samt at der bliver kørt lige til grænserne både ud og hjem.
Vores 2 unge gæster fortalte at det var deres 1. Tur med en pakkerejse, men at alt det der skulle gøre det nemmere med en pakkerejse, transport, guider mm var det der ikke fungerede.
Så til sidst må vi beklage vores sure opstød, men føler dette helt berettiget.

Risposta di Nortlander
Jeg er lige kommet hjem efter en uge i Canazei.
Det er første gang jeg er på ski i Italien og første gang med Northlander.
I og med jeg ikke kendte området besluttede jeg mig for at tage på en pistevisning, noget jeg normalt aldrig ville gøre.
Jeg kan klart anbefale andre at gøre som mig, vi havde en skide god tur rundt på bjerget, som endte med en lækker italiensk frokost!
Senere på ugen tog jeg med på en dagstur, hvor vi tog ud på en god lang tur jeg aldrig selv havde fundet.
Guiderne (Emma, Sofie, Liva, Freja, Noah og Teo) gjorde virkelig et godt stykke arbejde for at få en sjov tur.
De havde mange gode aktiviteter dagligt.
Udover pistevisningerne var vi bl.a. med dem på pub crawl, hvor de sørgede for man fik lidt, at drikke hvert sted, der var quizzer og en pizza, hvis man var blevet sulten.
Bestil gerne en tur med dem her, hvis I gerne vil have en god tur og håb på guiderne er lige så søde som dem vi havde!!

Risposta di Nortlander
Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på restaurant. Meget varieret skiområde til alle vejrlig. Søde guider som hjælp med praktiske ting og viste os gode steder og frokost restauranter.

Risposta di Nortlander
Var på skiferie i uge 3, i Passo Del Tonale.
Vores Skiguider Anton, Ida, Ellen, Camille.
Var bare kanon, de var forbi hotellet efter check in og høre om alt var som det skulle være.
De havde 2 dage arrangeret piste rundvisning, hvilket var mega fedt, da anlægget er kæmpe stort og man kan tage om i en anden dal med hejsen og tilmed komme op til en gletscher, hvor der var fantastisk udsigt, virkelig smuk oplevelse 🤩🤩
Vi havde tilmeldt os deres picnic, hvilket var super hyggeligt, godt arrangeret og rigtig fedt at snakke med de andre gæster som også var med.
De mødte tilmed op på magic pub til afterski, for at høre hvordan vi havde haft det på pisterne og hygge med os.
Havde fornøjelsen af at fejre fødselsdag dernede, hvor de havde været så betænksomme at pynte op med danske flag og kattebilleder, elsker katte!!! 🤣😸🫶
Blev da helt rørt!!! så en kæmpe tak til de 4 unge og ansvarsfulde guider, som var med til at gøre det en uforglemmelig ferie!!! 🫶🥳⛷️
Thorbjørn Jensen.

Risposta di Nortlander
Don’t book! If you want to bring your ski’s on your ski trip. We had booked ski trip to the alps with our skis and 30 hours before leaving for the trip Northlander call us and say that we can’t bring our skis… but we get to rent. The thing is tho that if you have bought your own skis you kind of want to use them on your one week in the slopes. Also adding to that, having former knee injuries it’s kinda vital to have a ski that’s not putting extra pressure and has the right fit. Also there was no possibility to cancel at this point. Just because we were the last to book they said we were the ones not able to bring our skis. Well, we probably paid most and also why couldn’t they say so when then booking was made months ago.. they blame the flight company and the person from Northlander said sorry with no empathy in the voice. Feels like a great start of the vacation.