Det var en god ide den støvsugeren jeg kjøpte. Som hadde en type filter og beholder som jeg syntes var veldig fornuftig. Filteret tenker jeg kan bli en standard løsning på en støvsuger som er mulig å... Leggi di più
Jeg var litt skeptisk siden det var så mange forskjellige priser på nettet, men da lampene kom var de akkurat som på bildene 👍🏻. På tross av lang leveringstid, tok det ikke så lang til å få dem hel... Leggi di più
Veldig fornøyd med servicen! Jeg bestilte dessverre feil produkt, men returprosessen var enkel, og jeg fikk rask og hyggelig hjelp hele veien. God kundeservice og en veldig positiv opplevelse. Anbefal... Leggi di più
Oversiktlig side å bestille fra. God beskrivelse av produktet. Prisen på ekspress frakt alt for høy og er et minus. Jeg fikk beskjed om 50% avslag dersom jeg skrev en anmeldelse. Den fikk jeg ikke. De... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 54% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Var enkelt å greit å bestille
Var enkelt å greit å bestille, å gode tilbud
Forbauset over IKKE å vite om dere
Forbauset over IKKE å vite om dere
Begeistret over godt og fint utvalg
om en er ute etter spesialiteter også
Sleit litt med å betale
Sleit litt med å betale, men ellers alt greit. Emailer og alt er lett å forstå.
Falske tilbakemeldinger på Trustpilot
I samme sekund som jeg sendte bestillingen, så fikk jeg en mail om at hvis jeg ga positiv kommentar på bestillingen på Trustpilot, så skulle jeg få 50% tilbake. Det gjorde jeg, men da sa de at det var på neste bestilling. Da endret jeg på Trustpilot. Ikke stol på "positive" tilbakemeldinger på Trustpilot om disse.
Jeg fikk melding om at varen var på vei, men flere dager senere fikk jeg melding om at de ikke hadde den på lager. Likte nok ikke min melding på Trustpilot... Jeg kansellerte derfor handelen.
Så trenerte de refusjonen i Klarna, og fikk mail om at de hadde sendt saken til sin "spesialistavdeling" som skulle vurdere om jeg fikk refusjon.
De går under flere navn samtidig, Skanto, Norvo og NOREVIX LTD, så jeg visste nesten ikke hvilket selskap jeg kommuniserte med.
Fantastisk nedkjøling!
Jeg fant produktet jeg var ute etter…
Jeg fant produktet jeg var ute etter raskt , god pris . Rask oppfølgning med email og betaling gjennom Vipps . Bare venter på produktet nå . 😊
God info om skadet pakke
God info om skadet pakke som var på tur. Ble sendt i retur, og ny pakke sendes. 🙂👍
Did not receive my package that I…
Did not receive my package that I ordered in March. I thought that is probably another package I will never get regardless of asking about it. I was wrong and they were so helpful. They tried to figure out where it went for a few weeks then after that they asked if I wanted them to send 2 new belts or give a refund I can use in the store. I had bought these belts for by son so my husband wanted some so they are sending a new order.
God beskrivelse av produktet
God beskrivelse av produktet
Supplert med flrre bilder av produktet i miljø
Bra produkt enkelt å finne bra pris
Det gikk veldig raskt
Lett å kontakte og kommunisere…
Lett å kontakte og kommunisere kundeservice.
Very good quality
Skygg unna
Fått lamper som ikke fungerer, Lampene kom med USA-kontakter fra Kina mer enn 6 måneder for sent (ble lovet sendt etter 1-5 dager). På purringene fikk jeg utallige AI-genererte, svar på at de ventet på svar fra lageret. Samme svar i månedsvis.
Etter lamper som ikke fungerer i Norge ble levert, og manglende monteringsdeler, svarer kundeservice ikke lenger på henvendelser.
Rask og problemfri bestilling.