Skanto Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Det var en god ide den støvsugeren jeg kjøpte. Som hadde en type filter og beholder som jeg syntes var veldig fornuftig. Filteret tenker jeg kan bli en standard løsning på en støvsuger som er mulig å... Leggi di più

Jeg var litt skeptisk siden det var så mange forskjellige priser på nettet, men da lampene kom var de akkurat som på bildene 👍🏻. På tross av lang leveringstid, tok det ikke så lang til å få dem hel... Leggi di più

Veldig fornøyd med servicen! Jeg bestilte dessverre feil produkt, men returprosessen var enkel, og jeg fikk rask og hyggelig hjelp hele veien. God kundeservice og en veldig positiv opplevelse. Anbefal... Leggi di più

Oversiktlig side å bestille fra. God beskrivelse av produktet. Prisen på ekspress frakt alt for høy og er et minus. Jeg fikk beskjed om 50% avslag dersom jeg skrev en anmeldelse. Den fikk jeg ikke. De... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 54% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

306 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Svindel

Svindel. De gode anmeldelsene her er fake.

Først virker det som at det er lang leveringstid (de sender fra Kina, og ikke Norge👎🏻). Så får man plutselig en mail om at produktet er ødelagt og at de skal sende et nytt. De oppgir et sporingsnr/link som ikke funker. Kundeservicen virker å være en chatbot men utgir seg for å være et menneske som så inderlig ønsker å hjelpe. Får flere mail om hvor beklagelig det er at produktet ikke er kommet fram, bla bla bla. Til slutt sier de at varen er utsolgt og de prøver å kompensere med et liknende produkt eller et gavekort med høyere verdi enn varen du ikke får. Eeh, fordi det hjelper å bestille nye varer man ikke mottar? Nei takk. Blir spennende å se om man får pengene tilbake vha PayPal.

Styr unna.

20 agosto 2026

Har ikkje fått bestillinga enda.Kun…

Har ikkje fått bestillinga enda.Kun mange email.Bestilling bekrefta 22 juli, siste Mail fra Skanto Support 18 August. 28 dager venting 😡

18 agosto 2026

Hei Geir
Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager å høre at du hadde denne opplevelsen, og vi forstår frustrasjonen din. Vi ønsker absolutt ikke at kundene våre skal oppleve noe slikt.

Vi sender deg en e-post om kort tid for å løse saken så raskt som mulig.

Vennligst sjekk innboksen din. Vi ser frem til å få avklart situasjonen og forbedre opplevelsen din.

Kjøpte elektronisk dørhåndtak til…

Kjøpte elektronisk dørhåndtak til ytterdøren.
Fulgte ikke med bruksanvisning bare en qr kode som førte til en kinesisk side.
Appen til låsen gikk ikke å bruke på norsk telefon.
Måtte borre nye hull i låsekassa for å få brukt det i det hele tatt.
Chat gpt fant en app jeg kunne bruke til slutt.
Etter en stund med bruk begynte vriderstålene å vri seg og dørhåndtaket fungerte ikke lenger. SKROT.

26 luglio 2026

Risposta di Skanto

Hei Anders Takk for tilbakemeldingen.

Vi sender deg en e-post om kort tid for å løse saken så raskt som mulig.

Feil produkt i forhold til nettsiden og bekreftelsen fra kundeservice før bestilling

Stusset litt over feil bilde på produktet på hjemmesiden, og stilte derfor kundeservice en rekke spørsmål om produktet før bestilling. Fikk bekreftet at hengekøyen var i bohemstil, hadde glidelås med myggnetting og lagd av fallskjermsilke som tålte 300 kg. Det gjorde at jeg bestilte hengekøyen. Men da jeg fikk den manglet glidelås og myggnetting, og den liknet ikke veldig på bildet (så mye mindre ut). I tillegg virket den til å være av bomull, ikke fallskjermsilke. Har i etterkant hatt mye problemer med deres kundeservice. Mangler svar. Har produktet klart for retur, men ønsker ikke å stå for returutgiftene når de helt klart har bommet på hva de lovet FØR produktet ble bestilt. Har sendt de x antall mailer, som det virker som om de overser. Får innimellom en mail der de ber meg sende produktet tilbake, uten at jeg får svar fra dem eller returlapp til forsendelsen. Skuffende. Sjekket trustpilot før jeg bestilte og. Men synes ikke de fortjener den karakteren de har der.

13 agosto 2026

Hei
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager å høre om opplevelsen din, og vi vil gjerne få muligheten til å rette opp i dette. Kan du vennligst oppgi bestillingsdetaljene dine, slik at vi kan løse saken så raskt som mulig?

Jeg har bestillt en solcelledrevet…

Jeg har bestillt en solcelledrevet fontene for fuglebadet mitt. Leveringstid har nå dratt seg opp mot en måned. En rar unnskyldning om at den første forsendelsen var skadet i frakt dukket opp og de ville gi meg et produkt som var bedre som plaster på såret. All kommunikasjon virker som gikk gjennom en chatbot, og når jeg etterlyste leveransen fikk jeg et tilbuds brev om diverse andre produkter jeg kunne kjøpe med 50% rabatt. De svarte ikke på siste henvendelse. Du tror du kjøper kvalitet fra et norsk firma, men bare nettadressen er norsk. Styr unna om du ikke vil vente leeeeeenge på leveranse.

9 agosto 2026

Hei Robin

dropshipping og overpriset kinajall

Tidligere Norvo.no dropshipping selskap uten norsk lager som selger overpriset kinajall med elendig kundeservice. Styr unna. Anntar de har byttet navn for å komme seg unna de dårlige anmeldelsene fra norvo.

1 agosto 2026

Rask levering

6 agosto 2026

Hei Sandra
Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du hadde en flott opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på støtten din og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

Svindel

Dårlig kvalitet og elendig kundeservice.

Jeg mottok en vare med sterk parfymelukt, avrevet merkelapp og en metallstang som stakk ut av produktet. Da jeg kontaktet kundeservice, tok det ukesvis mellom hvert svar. Jeg opplevde heller ikke at de tok ansvar for problemene med varen.

Til tross for at varen ble mottatt i denne tilstanden, forventer de at jeg skal betale returfrakt til Tyskland for å få refundert kjøpesummen.

Svært skuffende opplevelse. Jeg kommer ikke til å handle her igjen.

5 luglio 2026

Hei Meg

Bestilet en lampe fikk feil type

Bestilet en lampe fikk feil type. Rapporterte om dette samme dag jeg mottok varen. De beklagde masse og sendte meg en link til en klage side som ikke virket. Forsøkte mange ganger og de beklaget og beklaget gang på gang. Så sendte de en link til retursøknad. Jeg fylte ut denne med en gang men da kunne de opplyse at 14 angrefristen var utløpt. ELENDIG SERVICE FRA DAG 1

14 luglio 2026

Hei Jon

Vi sender deg en e-post om kort tid for å løse saken så raskt som mulig.

Jeg ønsket retur på varen jeg kjøpte

Jeg ønsket retur på varen jeg kjøpte. Det var, er ikke enkelt. Og får svadasvar på mail mh tilbakebetaling av varen.

13 luglio 2026

Hei Marianne

Bestillingen gikk raskt gjennom.

23 luglio 2026

Hei Violeta

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet, ødelagt vare. Sendt fra Kina. Hyggelig service, men ellers ikke til å anbefale.
Utrolig lang og krevende prosess for å få refusjon for ødelagt vare og jeg må selv betale for retur til tross for dokumentasjon av ødelagt vare ved mottak. Kommer ikke til å kjøpe noe mer herfra.

Bra produkt og levering.

Hei Osman

godt og unik variasjon

12 giugno 2026

Vesken var fin

Vesken var fin, bestilte sort, men fikk grønn….heldigvis liker jeg fargen så det er greit 😊

30 luglio 2026

Hei Tove

Fin nettbutikk med mange spennende…

Fin nettbutikk med mange spennende produkter og fine priser!

30 luglio 2026

Dette er helt utrolig

Dette er helt utrolig, har ventet et par måneder på Lekker Modul Sofa. Den første modul sofaen ble "mistet"på vei til meg, nå vet de ikke hvor sofa nr 2 er heller . Spar deg all tid & frustrasjon med dette firmaet

11 giugno 2026

Hei Cathrine

Hold dere unna Skanto

Hold dere unna Skanto!
Mistenker at dette er Temu varer som blir solgt via dem.
Bestilte en lampe som så ganske fin ut og hadde kostet mange tusen men nå var satt ned til halv pris. Lampen var helt grusom, bare en billig plastikk ting, som virker som en Temu vare. Bestilte noen andre småting og alt var like ubrukelig. Det stod ingen sted hvor noe av dette var produsert, noe jeg trodde var påbudt. Uansett, det tok veldig lang tid før jeg fikk tak i noen så jeg kunne sende det i retur! Merk dere det, butikken skal i følge nettsiden være på Østlandet men jeg måtte sende returen til Canada! Fikk mye instrukser før jeg kunne sende den i retur. De ønsker ikke du skal sende noe i retur så de prøver å ta motet fra deg. Etter jeg har sendt pakken til Canada, får jeg plutselig mail fra en annen fra kundeservice som gir meg returadresse til Tyskland. Da hadde jeg allerede brukt over 400 kr på å sende pakken. Jeg purret de 4 ganger om hvorfor jeg fikk adresse til Canada først og så til Tyskland.
Til slutt kom det noe svadagreier om logistikk endringer. HOLD DERE UNNA SKANTO, DET ER TEMU VARER!

5 giugno 2026

Hei Francine