Jeg gledet meg mye til å besøke museet igjen men ble virkelig skuffet i går. Allerede adkomsten var ubehagelig der det var vanskelig å finne en boks for min veske i kjelleren der mange nøkler ik... Leggi di più

Viggo Johansen på Skagens Museum – et stille mesterskab med dybde og nærvær. Skagens Museum præsenterer i øjeblikket en udstilling med værker af Viggo Johansen, der med stor følsomhed og... Leggi di più

2,4

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Viggo Johansen på Skagens Museum

Viggo Johansen på Skagens Museum – et stille mesterskab med dybde og nærvær.

Skagens Museum præsenterer i øjeblikket en udstilling med værker af Viggo Johansen, der med stor følsomhed og præcision indskriver sig i fortællingen om Skagens kunstneriske arv. Udstillingen giver et nuanceret indblik i Johansens særlige blik for det nære, det hverdagslige og det stemningsbårne – et udtryk, der står som et mere stille, men dybt forankret modspil til de mere ikoniske Skagensmalere.

Viggo Johansens værker er præget af en lavmælt intensitet og en bemærkelsesværdig sans for lys, rum og menneskelig tilstedeværelse. Motiverne kredser ofte om interiører og intime øjeblikke, hvor det usagte og det subtile får lov at fylde. Netop her viser udstillingen sin styrke: den formidler ikke blot historisk kontekst, men åbner for en sanselig og nærværende læsning af Johansens arbejde.

Udstillingen er velkurateret og formidlet med respekt for både værker og beskuer. Ophængningen skaber ro og sammenhæng, og der gives plads til fordybelse – en kvalitet, der klæder Johansens stille billedsprog.

Museets butik fremstår som en naturlig forlængelse af udstillingsoplevelsen. Den er æstetisk og overskueligt indrettet med et nøje udvalgt sortiment, der afspejler museets udstillinger og kunstneriske profil. Udvalget er moderne og nutidigt, samtidig med at det respekterer museets historiske fundament. (Og yderst nærværende og venligt personale).

Samlet set leverer Skagens Museum en gennemført og helstøbt oplevelse, hvor Viggo Johansens værker gives den opmærksomhed og ro, de fortjener. En udstilling, der tydeligt viser, hvordan Skagens kunstneriske arv fortsat kan formidles med relevans, dybde og nærvær.

27 dicembre 2025

Stor skuffelse…

Jeg gledet meg mye til å besøke museet igjen men ble virkelig skuffet i går.
Allerede adkomsten var ubehagelig der det var vanskelig å finne en boks for min veske i kjelleren der mange nøkler ikke fungerte.
En uhøflig vokter sendt meg ned til kjelleren igjen etter at det ikke var lov og ha en bitteliten hoftebelte med seg inn i utstillingen.
Så ble jeg skuffet over at en siden i fjor har forandret opphenget av nesten alle bilder i den permanente utstillingen.
Enkelte bilder henger nettopp helt under taket på en høyde på ca. 5- 6 meter og er umulig å se på.
Virkelig skuffende!
Jeg kan ikke anbefale et besøk her på Kunstmuseet i det hele tatt.

17 giugno 2025

Hovskisnovski

Flotte malerier, pænt ubehageligt personale.
Når man har så smuk en samling, behøver man måske ikke helt så meget høflighed..

6 maggio 2025

Fantastisk museum

Museet er enormt storslået. Kunst og opsætning af bedste kaliber. Dejligt også at få indblik i det kommende arbejde.
Foto /malerier, jamen det er fantastisk at se. Al personale er imødekommende og venligt.

11 febbraio 2025

Havde virkelig en dårlig oplevelse igår…

Havde virkelig en dårlig oplevelse igår da jeg besøgte Skagen museum . En høj skaldet mand var virkelig dum og ubehagelig . Forfulgte mig hele tiden og sagde dig skal jeg vist holde øje med da jeg pegede på et billede . Og det var meget ubehageligt . Synes da i skal fyre sådan en mand . Vi har aldrig oplevet noget lignende . Så jeg sætter aldrig mine ben på Skagen museum mere . Men synd sådan mand skal ødelægge det for andre som ellers elsker og se på kunst .

14 settembre 2024

ingen service og ingen information

havde glædet mig til at besøge museet, men er dybt skuffet, dårlig service hele vejen.
en crossover taske må ikke komme med ind, henvist til skab i kælder og der står så der skal bruges polet, men der er ingen.
så flere der gik og tog billeder med telefon, det måtte man godt
havde en meget dårlig oplevelse af et surt personale og ingen service

16 agosto 2024

Hold jer væk fra Skagens museum

Hold jer væk fra Skagens museum, specielt Anchers Hus. Hvis du har dårlig fod/ben og lægen siger du skal bruge stok/vandrestave må du ikke bruge dem indendørs så køb ikke kombibilletter, da man er dårlig til at informere om denne regel inden billetkøb. Man måtte gerne bruge dem i Drachmanns hus.

19 luglio 2024

Sur vagt

Jeg vil ha pengene tilbage
Der jeg kom ind for at se de malerier de have blev jeg skuffet over halvdele af bygningen var lukket af og de gav mig ikke en gang en grund til det og der var en skaldet vagt der var skide sur i brude og fyre ham

20 marzo 2024

Jeg besøgte for nylig Skagens Museum

Jeg besøgte for nylig Skagens Museum, og desværre var min oplevelse ikke så positiv, som jeg havde håbet på. Mens udstillingerne var interessante og inspirerende, blev min oplevelse ødelagt af dårlig opførsel fra en af vagterne.

Vagten, som jeg desværre ikke kender navnet på, opførte sig meget uhøfligt og næsten truende. Han fulgte efter mig rundt i udstillingslokalerne og virkede meget sur og utilfreds. På et tidspunkt kom han endda tæt på mig og gav mig en uventet og ubehagelig skub i maven, hvilket virkelig chokerede mig.

Denne oplevelse gjorde mig virkelig utilpas og tog fokus væk fra min interesse for kunsten på museet. Jeg synes, det er vigtigt at påpege, at dette ikke er den slags behandling, man forventer at modtage som besøgende på et respekteret kulturinstitution som Skagens Museum.

Jeg håber, at denne anmeldelse kan være med til at sikre, at lignende episoder undgås i fremtiden, og at museet vil træffe passende foranstaltninger for at sikre en mere behagelig oplevelse for alle besøgende.

19 marzo 2024

uvelkomne

Min besøg på Skagen Museum blev desværre overskygget af en ubehagelig oplevelse. Min mormor, som er afhængig af en rollator, blev smidt ud, hvilket ødelagde vores forventninger til museet. Personalet gjorde det klart, at hendes rollator ikke var tilladt, hvilket gjorde os følte uvelkomne og diskrimineret. Det var ydmygende for min mormor og skuffende for os begge, da vi havde set frem til at opleve kunsten og atmosfæren på Skagen Museum. Det er afgørende, at alle besøgende, uanset fysiske evner, føler sig velkomne og inkluderede på kulturelle institutioner som Skagen Museum. Jeg håber, at museet vil revidere deres politikker for at sikre, at alle kan nyde deres besøg på lige vilkår.

6 marzo 2024

Ubehagelig Vagt

Mig og mine venner blev simpelthen verbalt angrebet af en mandlig vagt, lige fra vi kom ind ad døren. Den mandlige vagt var også ubehagelig, da han fulgte efter mig og mine kammerater og rørte ved to af dem, fordi de kom for tæt på rebet, der er ved billederne. Rebet skal vise, hvor langt væk du skal være fra billederne, så vagterne ikke skal komme, men ikke ca. hvor langt du skal være væk.

19 marzo 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito