Valutata 2 stelle su 5

Sorry, maar heb nog steeds koude handen en voeten. Ben deze namiddag gaan fietsen, 62 km en bij thuiskomst had ik zoals altijd, koude vingers en voeten. Ik heb reeds alles geprobeerd en heb dan ook... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima/snelle levering. Meerdere malen bij deze site besteld. (Ik heb syndroom/fenomeen van Raynaud en ben regelmatig buiten. Door de zilversokken (die ik gekocht had althans) en zilverhandschoenen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bestelde maat was uiteindelijk toch te klein, terugsturen geen probleem. Grootste maat besteld en deze werden eveneens als brievenbuspakket snel geleverd. Sportkousen zilver passen goed en doen datgen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture mediche

Scritti dall'azienda

Skafit biedt u oplossingen bij koude handen en voeten, Raynaud en nog veel meer. Textiel met zilver. garen.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,2

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Betrouwbaar

De site geeft duidelijke informatie over de artikelen. Bestellingen worden snel geleverd en zijn ook conform de beschrijving op de site. De zilver handschoenen werken goed bij mijn fenomeen van Raynaud en ook voor de neuropathie.

16 novembre 2023

Fijne sokken en handschoenen

Fijne sokken en handschoenen

Ik heb sokken en handschoenen gekocht. Vooraf even geïnformeerd over de maat. Ze zitten allebei prima. Mijn voeten voelen al duidelijk warmer aan. Hopelijk helpt dit om wintertenen en dode vingers te voorkomen.

19 ottobre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Eigen retourkosten

Er staat: gratis retourneren binnen 30 dagen.
Maar als je wilt retourneren zijn de retourkosten voor eigen rekening. Kwam ik erachter bij het retour aanmelden. Verrassing!

12 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Geen effect op Raynaud witte vingers..

Ik heb al mijn hele leven last van Raynaud, om te proberen maar eens de handschoenen met zilvergaren besteld. Helaas doen ze (bij mij) helemaal niks. Kwaliteit is ook erg matig, dunne sokken zijn nog dikker dan de stof van de handschoenen, ik verwacht dat deze binnen no time kapot zouden zijn. Poging tot terugsturen dan maar.

8 febbraio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Opgelet Raynauld patiënten!

Opgelet Raynauld patiënten!
De prijzen op de website zijn per 1 handschoen.
Vreemd zeker en het riekt naar misleiding. Wie koopt er 1 handschoen 1 sok of kous ?
Ja op voorschrift valt het onder de basisverzekering, maar ja dan betaal je altijd nog je eigen risico.
Er lijkt me een grootschalig verdienmodel achter te zitten van, diegene die voorschrijft, de leverancier en niet te vergeten de apotheek.
Wat te denken van € 888 voor 3 paar handschoenen, 2 paar korte sokken en1 paar lange kousen, en 3 t- shirts met lange mouw. Alles met 12 % zilvergaren.
Koop gewoon katoenen t-shirts, net zo warm, de handschoenen zijn eigenlijk enkel effectief als er nog een handschoen overheen gaat.
De kousen vind ik wel prettig.

Zo maken we de zorg onbetaalbaar.

7 marzo 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più