Valutata 5 stelle su 5

Gebruikte voorheen collageen (langere tijd)maar voorijn gevoel deed het weinig .Vandaar overgestapt naar Siwell,ben nu 2 mnd bezig en ga er mee door zie al wat verbeteringen zowel huid als nagels!

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik Siwell nu een half jaar, het is een natuurlijk onderdeel van m’n ochtend ritme geworden. Op de nuchtere maag, in een glas water, 10 - 12 druppels Siwell. Ik heb geen enkele twijfel om ermee... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Geef je huid, haar en nagels een boost met Triple A Silicium van SiWell. Een mooiere jij, op een natuurlijke manier. Bestel nu online.

4,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

It’ve been using Siwell since mid-Feb

It’ve been using Siwell since mid-Feb. It’s easy to use (dropper works perfectly), and completely tasteless, and also easy to take with you on a trip. Have to admit that I haven’t been super consistent with taking it, so while I have seen some improvement in my skin elasticity, my nails remain soft and my hair thin. Aim to use daily with next bottle to see more results across the board.

2 febbraio 2026

Je doet echt niet 2 maanden met 1 flesje

Ze claimen dat je 2 maanden kan doen met 1 flesje. Tot 3x toe geprobeerd, zelfs met minder dan 10 druppels per dag maar het is absoluut onmogelijk. Klantenservice zegt dat het wel mogelijk is en dat ze het getest hebben maar ik vertrouw eerder op mijn eigen experiment.

3 novembre 2025

Risposta di Siwell

Hoi, bedankt voor je review. We zien dat we een aantal maanden geleden al via de mail contact hebben gehad over dit onderwerp, en dat we eerder ook een oplossing hebben aangeboden.

We willen graag even verduidelijken hoe de dosering werkt. De aanbevolen dagelijkse dosis is 0,5 ml. De 10-12 druppels is een indicatie van wat er ongeveer in 0,5 ml past, maar dit kan per druppel iets verschillen. Voor een nauwkeurige dosering is het belangrijk om de hoeveelheid zelf exact af te meten — zeker als een vorig flesje eerder op was dan verwacht.

We vinden het jammer dat je ervaring niet positief was.
We hopen dat je snel een product vindt dat jouw lichaam kan boosten en bij jouw behoeftes past.✨

Ben nu 2 maanden aan het drinken

Ben nu 2 maanden aan het drinken
Ik zie helemaal niets aan mijn haar of nagels of huid

8 dicembre 2025

Hi Marjan,

Hoe graag we het ook zouden willen, SiWell is geen wondermiddel. Soms heeft ons Triple A Silicium wat langer nodig om aan te slaan. Je kan dat eventueel nog proberen. Echter kan het ook zo zijn dat een tekort aan collageen niet het probleem is. We vinden het jammer dat SiWell Triple A Silicium je niet heeft geholpen. Mocht je verder nog vragen hebben, kan je altijd contact met ons opnemen!

Valutata 4 stelle su 5

Ik gebruik dit product preventief om op…

Ik gebruik dit product preventief om op een natuurlijke manier veroudering tegen te gaan nu het collegeen langzaam gaat afbouwen. Ik gebruik het inmiddels 3 maanden en vind het een fijn product, smaakloos als je het in een groot glas water doet. Verzonden als brievenbus pakketje.

18 gennaio 2026

Hi Lara,
Bedankt voor je review! We zijn blij dat SiWell jou helpt! Wat kunnen we doen om jouw ervaring naar 5 sterren te krijgen?

Tess

Top product

Ik ben denk ik nu bijna door mijn eerste flesje heen (denk ruim 2 maanden elke ochtend) en ik merk echt verschil! Had erg veel haaruitval en nu bijna niet meer! Zo blij mee. Dank jullie wel! Ik ga snel nieuwe bestellen.

13 gennaio 2026

Ik heb net 2 nieuwe flesjes besteld

Ik heb net 2 nieuwe flesjes besteld. De eerste is bijna leeg dus ik gebruik het nu bijna 2 maanden. Dat is nog niet zo lang maar ik zie vooral sterkere en gladdere nagels. Het innemen is erg makkelijk en ik hoop snel ook dikker haar

5 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ideaal de druppel flesjes om zodoende…

Ideaal de druppel flesjes om zodoende de bewuste 12 druppels in te nemen in wat water.
Ik proef geen bijsmaak, heel af en toe n beetje als ik bv een klein laagje water gebruik.
Mijn haaruitval heeft het niet geholpen helaas maar mijn nagels blijven groeien en moet ze in toom houden.

23 luglio 2025

Super produkt

Ik gebruikte al maanden collageen maar zag geen resultaat ,nu ik siwell gebruik zie ik wel verschil.Mijn nagels zijn steviger mijn huid ziet er beter uit mijn haar voelt dikker aan.Ben blij dat ik dit produkt ben gaan gebruiken en ik blijf er mee door gaan

25 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Ik merk geen verschil aan mijn huid

Ik merk geen verschil aan mijn huid. Het product was wel snel en goed binnengekomen

10 settembre 2025

Hi Sharon,

Bedankt voor je review!

Valutata 3 stelle su 5

Gebruik het nu 3 maanden maar merk nog…

Gebruik het nu 3 maanden maar merk nog niets. Haar valt nog net zoveel misschien erger uit dan voorheen.

10 novembre 2025

Hi Claudia,

Bedankt voor je review!
Hoe graag we het ook zouden willen, SiWell is geen wondermiddel. Soms heeft ons Triple A Silicium wat langer nodig om aan te slaan. Echter kan het ook zo zijn dat een tekort aan collageen niet de oorzaak is van je haaruitval. Haaruitval kan veel redenen hebben, zoals je misschien wel hebt gelezen op onze website.

Last van zuurbranden..

Dit product gebruik ik sinds een paar weken. Tot nu toe alleen nog maar last gehad van zuurbranden. Ik ga overstappen op een andere product waar ook silicium in zit maar dan milder voor de maag is en goede reviews heeft. Helaas is Siwell voor mensen die sneller last krijgen van zuurbranden een afrader om te gebruiken.

5 ottobre 2025

Hi Ati,

We hebben naar aanleiding van je review geprobeerd contact met je te krijgen. Maar we krijgen geen gehoor. We kunnen namelijk geen bestelling op jouw naam vinden.
We vinden het jammer om te horen dat je deze reactie hebt gehad tijdens het gebruik van ons product. Echter is SiWell Triple A Silicium is een volledig natuurlijk product, wat geen direct verband kan hebben met zuurbranden.
Mocht je hier meer info over willen kan je altijd mailen naar info@siwell.nl.

Team SiWell

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più