De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit. Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn online aankopen eerst in een winkel gezien. Ik twijfelde over de kleuren van een tapijt. Een meedenkende verkoopster liet me meerdere tapijten zien in de winkel zodat ik beter mijn keuze kon make... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle verzending, prima communicatie. Mijn kleindochter had bij haar geboorte 6 jaar geleden een konijn van Jellycat gekregen (Bashful). Konijn is zwaar favoriet en we wilden een reserve konijn. Nerg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Paesi Bassi
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mooie kussentjes, hele snelle
Levering en 1 kussentje heel snel
Weer bij de winkel retour ..
very god experience, thank you! I liked the team collected the boxes when leaving.
Super schnell geliefert und sehr gute Qualität. Gerne wieder! Danke!
Hele slechte ervaring met de klantenservice. Meerdere kledingstukken die na enkele keren dragen kapot zijn. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Webshop order? Dan word je naar de winkel verwezen. Maar er zit geen winkel in de buurt. En dit is niet de eerste keer.

Risposta di Sissy-Boy
De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit.
Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zeker gezien de prijs zou dat iets beter kunnen.

Risposta di Sissy-Boy
Eerst in het blauw gekocht. Uit eindelijk alle drie. (Rood en bordeauxrood)Heerlijk warm dus een aanrader

Risposta di Sissy-Boy
Makkelijk te bestellen, alleen jammer dat het in 8 verschillende pakketten was gestuurd. Ik moest iets retourneren helaas ging dit niet vanaf mijn huis bij DHL maar moest ik naar DHL punt. Terwijl er wel staat dat dit kan.

Risposta di Sissy-Boy
Ik had flink wat korting vouchers opgebouwd.
Echter was 1 week te laat met verzilveren
Kon dit ook niet eerder doen, aangezien ik de maanden daarvoor op een plek verbleef waar geen Sissy boy winkels zijn.
Klantenservice gemaild, of er toch nog iets mogelijk was....
Kort maar krachtig een nee....
Van zo,n groot bedrijf had ik toch wat meer coulance verwacht.
Aangezien ik vorig jaar toch een groot bedrag had uitgegeven.
Jammer dit

Risposta di Sissy-Boy
Snelle levering en mooie woon accessoires . Het is altijd weer een feestje om door Sissy Boy te lopen en wat te kopen.
Nu wat besteld bij Sissy Boy, hier weer erg blij mee!

Risposta di Sissy-Boy
Leuke aanbieding. Snel besteld en vlot geleverd. Gewoon een hele leuke winkel met eigen stijl.

Risposta di Sissy-Boy
Makkelijk toegankelijke website - bestelprocedure is helder en eenvoudig - artikel werd binnen 24u bezorgd - terugsturen (via inleveren bij winkel) ging probleemloos.
(reden terugsturen: maat viel te groot uit) - omruilen geen enkel probleem - artikel (jas) is van mooie kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.
Aanrader!

Risposta di Sissy-Boy
Keurig, compleet en snel geleverd.

Mooie site . Duidelijk aangegeven. Makkelijk om te bestellen

Risposta di Sissy-Boy
Bij elke retour moet je weken wachten voor je je geld terug hebt.

Risposta di Sissy-Boy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.