OPLICHTERS- Volgende x toch beter reviews lezen, een bestelling geplaatst voor meer dan €100, in de maand maart , nu in juli is er nog steeds niet geleverd, na 1,5 maand wachten gevraagd of we de... Leggi di più
Afgelopen jaar lederen jas besteld, is gewoon dezelfde troep van aliexpress, en daar betaal je dan dik boven de 100 voor. erg jammer weer, hier dus niet kopen.
Goede morgen, Hoever bent U inmiddels met het traceren van mijn schoenen waarvoor ik 4 maanden geleden op 04-03-2025 € 59,50 heb betaald en nog steeds niet ontvangen. Er is al de nod... Leggi di più
OPPASSEN OPLICHTERS!!! Als dit bedrijf al levert, dan doorgaans niet hetgeen je besteld. Bij retourzendingen, krijg je je geld niet terug. Is een malafide constructie met China en deze producten w... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Ruim een maand geleden een jas besteld…
Ruim een maand geleden een jas besteld maar tot op heden niets ontvangen. Helaas niet de recensies eerst gelezen. Ik weet nu inmiddels dat het oplichters zijn. Ga niet met dit nepbedrijf in zee!
Bedriegers
Leveren geen updates. Het zijn oplichters. Ik vroeg mijn geld terug wegens niet nakomen van de beloften. Toen werd het bestelde opeens volgens ene Jhon Dee vastgehouden op het vliegveld door de douane. Oplichters zijn het. Ga niet in zee met deze bedriegers.
NIET BESTELLEN!
NIET BESTELLEN!! Grote oplichters, bestelling duurt minimaal 3/4 maanden als het niet langer is. Bedrijf uit Hong Kong geen NEDERLANDSE BEDRIJF nep bedrijf !!
Wandelschoenen voor de kerst besteld…..
Wandelschoenen voor de kerst besteld en vandaag opgehaald bij PostNL, niets aan het handje! Uiteraard benieuwd hoe lang ze goed blijven…. Ik bestel al jaren regelmatig bij chinese bedrijven en heb daar goede ervaringen mee. Enne, wat komt er niet uit China?
Net mijn bestelling ontvangen laarzen…
Net mijn bestelling ontvangen laarzen besteld heel schlecht kwaliteit plastik op de site staat echt leer hakken zijn ook plastik nooit meer hier bestellen
Oppakken die laaielichters
Oppakken die laaielichters! Het wordt tijd dat dit soort handel wordt aangepakt...... IK GA MIJN BEST DOEN!!
Slechte kwaliteit
Een trainingspak besteld. Ik kreeg een licht ontvlambaar pak, van kunststof en zo dun dat je na twee keer zitten waarschijnlijk een gat erin zou hebben.
Niets bestellen daar!!
Pas op
Pas op! Het zijn oplichterss!! Hoe kan het nog zijn dat deze website nog bestaat? Hoezo word er niet gehandhaafd??
Sherpavest besteld.Na bijna 4 weken…
Sherpavest besteld.Na bijna 4 weken wachten werd het pakket geleverd.Kwaliteit laat te wensen over,slecht afgewerkt, ziet er nep uit en is van Chinese kwaliteit.Geen retouradres, niet eens een leverbon.
Hier niet bestellen!!!
Kijk uit zware scammers
Heb een product besteld, niet tevreden mee. Producten komen van temu af voor 1/3 van de prijs. Retourverzending is voor eigen kosten, krijgt adres ergens in China. Kosten boven de €120,-!!!! Niks bestellen hier, oplichters die gewoon 2/3 op je verdienen met een retourbeleid dat verzendkosten bijna evenduur is als het product zelf. Dit is zo opgezet dat je uiteindelijk het product behoudt of kan kiezen voor 1/3 van de aanschafwaarde terug krijgen. Aanschafwaarde op Temu met andere woorden en 2/3 volop winst in hun eigen zak. Wees gewaarschuwd zijn Temu producten waar ze 200% winst op gooien via hun website (.nl komt net wat vertrouwelijker over ) meer dan dat is het niet. Producten komen van China. Retourbeleid is wordt genaaid waar je bijstaat. Bestel op Temu beter.
Begin er niet aan!
info siressentials nl is het emailadres vanSir.Essentials.
Sjieke website, onduidelijke beschrijving van stofsamenstelling en maten.
Prijzen zijn te mooi om waar te zijn! Snel bestellen! Natuurlijk als het geld binnen is bij deze corrupte "uitbater(s) van illusies en leugens".
Chinese webshop met turkse eigenaar
Chinese webshop met turkse eigenaar. Leveren niet!
Slechte kwaliteit schoenen
Schoenen zouden van echt leer zijn, je ziet duidelijk dat het nepleer is. 3 weken gewacht op schoenen die kwalitatief van aliexpress zijn.
Oplichter
Oplichter. 1maand geleden bestellen en tot nu nichts ontvangen. Weet ik niet waroom deze winkel is nog niet geblokkeerd in Nederland als is geregistreerd in Nederland. Chinese oplichten
Gewoon niets kopen op deze website
Gewoon niets kopen op deze website, het zijn producten uit China die slecht van kwaliteit zijn en qua maatvoering niet overeenkomen met de Europese markt. Een 2XL in China is maat M in Nederland, retour sturen kan alleen naar China zelf en kost al gauw rond de 30 euro. Bespaar je de moeite en zoek verder.
LET OP NIEKS BESTELLEN
LET OP NIEKS BESTELLEN
IK BEN ZELF OPGELICHT
14 dagen aan het wachten en er is Nieks ik dacht zelf dat ik via een Nederlandse bedrijf of winkel heb besteld maar dat is hele professionele oplicht website vind ik.nu kan ik mijn geld uitzwaaien niet intrappen a.u.b.
Oplichters
Ik heb al maanden gelden schoen besteld, maar nooit ontvangen. Naar mijn geld kan ik dus ook fluiten.
Ik krijg wel zo nu en dan een mail van "Olga", maar of dat een computer is weet ik niet. Bij de volgende bestelling helft van de prijs betalen. Er is iets fout gegaan, er wordt opnieuw een leveringsbon gemaakt.
Niks er van dus.
Dringend advies koop niet bij dit bedrijf
Nou zogenaamd voor 23:00 in huis…
Nou zogenaamd voor 23:00 in huis volgende dag geleverd nou na meer dan een week lang wacht ik nog steeds.
Nadat ik een email heb gestuurd dat ik me bestelling wil annuleren werd mij duidelijk gemaakt dat dat niet kon.
Pardon er staat duidelijk op de website zolang niks verzonden is kan je t annuleren. En toen ging t left met de mailcontact en hoorde ik niks meer.
Weet niet wat voor scam bedrijf dit is maar ik hoef niks meer van jullie.
Slechte service
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.