singles-meets.dk er en falsk datingside hvor du kun kommer af med en masse penge
På mindre end et døgn blev der brugt 400 kroner på at skrive til kvinder i Gørlev uden, at få en eneste kontakt. Alle profiler indeholder frække billeder af dem selv og alle profilerne udviser stor interesse i at finde en sexpartner.
Ingen af profilerne har nogen interesse i at mødes, selv efter langt tids skriven frem og tilbage. Alle profilerne er kun interesseret i small talk og det koster selvfølgelig penge at skrive derinde.
Der sidder nogle mennesker i den anden ende, som kun er interesseret i at få dig til at betale for skrive rettigheder, du kommer ALDRIG i fysisk kontakt med nogen af profilerne.
Gørlev er en lille flække med knap 2.400 indbyggere. Jeg undrede mig derfor over, at der var så mange kvinder på siden, som alle kom fra Gørlev. Jeg søgte derfor på kvinder fra Gørlev og begyndte at tælle. Da jeg havde talt ikke mindre end 500 kvinder derinde, som alle kom fra Gørlev, gad jeg ikke at tælle mere.
Datingsiden er landsdækkende og findes også i andre lande end DK.
Jeg nægter simpelthen at tro på, at mere end en femtedel af samtlige indbygger i Gørlev, en lille flække på Vestsjælland, skulle være kvinder der søgte sex med fremmede mænd…
Det er plat og svindel… find et andet og bedre dating site, at bruge dine penge på, for på singles-meets.dk kommer du kun af med dine penge, du kommer ALDRIG i kontakt med profilerne du skriver med, du kommer kun i kontakt med de mennesker der administrerer siden og de er fløjtende ligeglade med dine seksuelle behov, de er KUN interesseret i at lænse din konto.