1. Negozio di ricambi per moto
  2. Rivenditore di scooter

Er store virksomheder bedere end de små? Det synes vi ikke! Hos scooterdelen.dk finder du billige kvalitets produkter til scootere, knallerter, atv & mc til alle modeller på det danske og udenlandske marked. Hos os er der altid et telefonnummer man kan ringe til eller en mail at skrive til. Ideen bag scooterdelen.dk er at give en god og faglig behandling samt at alle kan være med prismæssigt. vores pointsystem giver point ved hvert køb som du kan samle sammen eller benytte på næste køb. - Vi glæder os til at køre med dig-

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hold jer langt væk fra ham

Hold jer langt væk fra ham, en ven har lagt mange timer i at bygge hans hjemmeside, de havde aftalt løbende betaling, men det stoppede pludseligt og min ven har ikke fået sine penge for det arbejde han har lagt i det, noget tyder på han er ude på at få en billigere hjemmeside end det han havde fået men lige meget hvad er det ikke okay.

Fra min ven
Jeg er normalt ikke typen, der laver sådan et opslag… men jeg kan mærke, at jeg har brug for at få det ud.

Jeg har brugt rigtig mange timer på at lave en komplet hjemmeside/webshop for Tom til scooterdelen.dk. Det var noget, jeg lavede i god tro, fordi vi havde en relation, og fordi jeg gerne ville hjælpe.

Vi havde en klar aftale om løbende betaling, og det startede også fint ud. Men pludselig stoppede betalingerne – uden forklaring. Siden da har jeg kæmpet for bare at få en dialog og finde en løsning, men uden held.

Nu står jeg her over et halvt år senere… med en masse timer investeret, et færdigt stykke arbejde – og en følelse af virkelig at være blevet taget ved næsen.

Det er ikke rart at skrive sådan her offentligt, og det er ikke noget, jeg normalt gør. Men jeg synes heller ikke, det er fair, at andre potentielt kan ende i samme situation.

Så hvis du overvejer at lave en aftale med Tom, vil jeg virkelig anbefale, at du sikrer dig betaling på forhånd.

Jeg er ærligt talt bare rigtig ked af det og skuffet over, at det kunne ende sådan her.

11 aprile 2026