Bra pris och levererasen kom i rimlig tid. Storleken passade dock inte men det gick smidigt och lätt att byta storlek och få tillbaka pengarna. Jag fick snabba svar från deras kundtjänst. Det enda neg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
As a mom of both an autistic and a neurotypical child, these shoes have been a lifesaver! After trying so many pairs that were simply “not approved,” we finally found a winner. For my autistic child... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bra barfotaskor kan du hitta var som helst bara du söker tillräckligt länge; likaså även hos Simply Barefoot. Jag är supernöjd med skorna jag köpte. Det du inte hittar lika enkelt överallt är en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
SimplyBarefoot är en svensk webbutik som specialiserar sig på barfotaskor och minimalistiska skor för kvinnor, män och barn. Vår filosofi bygger på att skor inte ska begränsa foten utan i stället stötta dess naturliga rörelse. Därför erbjuder vi modeller med bred tåbox, tunn och flexibel sula samt zero drop, vilket ger kroppen en mer naturlig hållning och rörelsemönster. Vi vill göra barfotaskor tillgängliga för fler genom att erbjuda prisvärda alternativ som kombinerar kvalitet, funktion och design. Vi vill göra det enkelt att hitta skor för både vardag, träning och lek. SimplyBarefoot riktar sig till alla som är nyfikna på barfotaskor, oavsett om man provar för första gången eller redan är van användare. För oss är kundupplevelsen minst lika viktig som produkterna vi säljer. Vi erbjuder snabb leverans inom några arbetsdagar, fria storleksbyten och flera trygga betalningsalternativ. Vår kundservice finns tillgänglig för att svara på frågor och ge råd om rätt modell eller storlek. Vi vill att varje kund ska känna sig sedd och trygg genom hela köpprocessen. SimplyBarefoot är ett svenskt företag med organisationsnummer 559449-1077. Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms och vi kommunicerar på svenska för att säkerställa enkelhet och trygghet för våra kunder. Vi ser våra kunder som viktiga ambassadörer för en naturligare livsstil och värdesätter varje recension som hjälper oss att utvecklas. Välkommen till SimplyBarefoot där vi låter fötterna röra sig som de är skapta för.
Sommarbovägen 28, 24632, Löddeköpinge, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Simplybarefoot
Har aldrig upplevt så bra service någon annanstans med bland annat byten av storlek och modell. Skorna är jättesköna, fina och prisvärda och man går mycket mer naturligt i dem än i vanliga skor och stärker därmed hela kroppen. Har även köpt till sonen och maken och de är väldigt nöjda. Även snabb leverans. Kan verkligen rekommendera!

Risposta di Simplybarefoot
Skönt att få prova på barfotaskor utan att det kostar en förmögenhet

Risposta di Simplybarefoot
Att det v ar stora storlekar, borde ha stått någonstans.
Gav bort mina och tänkte beställa nya men då får jag en transportkostnad, som jag inte vill ha.

Risposta di Simplybarefoot
Bra service och o krångligt kvaliteten på skor verkar vara bra

Risposta di Simplybarefoot
Varan kom snabbt och motsvarade förväntningarna.
Det hade varit bra om det på hemsida funnits bredd på skorna

Risposta di Simplybarefoot
Det du inte hittar lika enkelt överallt är en snabb, trevlig och effektiv service när du behöver det. För min del gick hur snabbt och smidigt som helst när jag behövde komma i kontakt med företaget.
Rekommenderar varmt! Nästa gång jag är ute efter barfotaskor kommer jag definitivt att kika hos Simply Barefoot först.

Risposta di Simplybarefoot
Färgen är mer vinröd än röd. Lite väl smal läst men bra plats för tårna. Storlek stämmer. Hade önskat att 38:an var 0,5-1 cm bredare nedanför tårna.
Behåller ändå och hoppas att gå ut bredden.

Risposta di Simplybarefoot
Bra produkter o väldigt snabb leverans. O vid byte av strl var det en väldigt smidigt o ett bra sätt att lösa bytet.

Risposta di Simplybarefoot
Litet familjeföretag från Skåne med Pålitlig, Bra, Trevlig och Snabb Kundtjänst.
Bra erfarenhet. Kan rekommendera.

Risposta di Simplybarefoot
Sköna och snygga skor. Leverans hem efter ba ta ett par dagar och kontakt via mejl i världsklass!

Risposta di Simplybarefoot
Snabb leverans, fina skor till bra pris. Bra kommunikation, snabba svar. Mycket nöjd.

Risposta di Simplybarefoot
Snabb,bra leverans och as sköna skor. Det här är mitt tredje par barefoot skor jag köper och jag har slängt alla mina "vanliga" skor.

Risposta di Simplybarefoot
Bra passform och skor samt väldigt snabb service 👌

Risposta di Simplybarefoot
Snabb l er verkans och bra produkt. Leverans hem dessutom.