Valutata 4 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Sköna och bekväma och värken i fötterna försvinner och jag kan rekommendera dessa till alla för man blir inte trött i fötterna eller benen eller ryggen

Valutata 5 stelle su 5

Första gången jag handlar genom Ergomarket, köpte stödbälte för mage och rygg. Beställde det fredag eftermiddag och fick det levererat till mig tisdag morgon. Snabb leverans och bra produkter. Kommer... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Trattamenti podologici
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  3. Negozio di forniture mediche
  4. Negozio di calzature ortopediche
  5. Servizio di ortottica e prostetica

Scritti dall'azienda

Vi på Ergomarket strävar efter att skapa en smärtfri vardag för dig. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ergonomiska produkter som ger stöd genom hela dagen, oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot. Vi erbjuder lösningar för alla åldrar och behov, så att du alltid kan hitta det som passar dig bäst. Tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa dig att må bra varje dag.

4,3

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Gå på moln

Det känns som att gå på moln och mina fötter mår bra med dessa sköna inlägg som jag varmt kan rekommendera att köpa.

15 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Detta är en scam

Detta är en scam. Jag såg de höga betygen, såg att företaget var baserat i Sverige och tyckte det lät tryggt. När jag checkade ut i kassan fick jag direkt ett mail om att det skett ett problem, de har tyvärr tagit för lite betalt. Det är nu åtgärdat menar de. (Några minuter efter min beställning kl 22 en vardag…) De fortsätter med att skriva att det är lättast för mig att göra en ny beställning så skickar de tillbaka min ursprungliga betalning. Jag försöker spela med något genom att säga att ”Oj då vad tråkigt! Självklart lägger jag en ny beställning när ni skickat tillbaka pengarna”. Svaret jag fick, igen några minuter senare, var att det egentligen är lättast för mig att bara swisha mellanskillnaden. Uppenbarligen en bluff, så tråkigt.

För övrigt, två av recensionerna för ergomarket är från samma person, med samma namn som personen som äger företaget.

14 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Då min beställning inte kom på utsatt…

Då min beställning inte kom på utsatt tid och produkten jag beställde var en present så var såklart mitt första intryck inte så positivt. Men på sättet som Ergomarket agerat sedan min feedback har varit väldigt professionellt och serviceminded.
Imponerad av återkopplingen. Kul!

8 maggio 2026

Superbra sulor

Superbra sulor. Har hjälpt min hälsporre att bli mycket bättre på bara några dagar.
Snabb leverans.
Rekommenderas varmt.

28 aprile 2026

Hej Yvonn.
Super tack för din fina recension, kul att våra skoinlägg hjälper mot din hälsporre 💚

Valutata 5 stelle su 5

Jättefin service av Malin på…

Jättefin service av Malin på ergomarket. Får snabb hjälp med mina ordrar, har handlat från ergomarket ett flertal gånger!

2 maggio 2026

Risposta di Ergomarket

Vad kul att du är nöjd Emil, varmt välkommen åter💚

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpsamma och bra service!

Hjälpsamma och man får omgående service och få det man vill ha. Väldigt bra beställ mer på ergomarket.se

29 aprile 2026

Hej Muris,
Kul att du är nöjd, du är varmt välkommen att handla igen💚

Valutata 4 stelle su 5

Ergomarket tar hand om sina kunder

Beställningen tog lång tid men det visade sig till sist bero på att PostNord förhalat processen. Ergomarket är ett seriöst företag med vänligt bermötande. Det är alltid vanskligt att beställa via bild och post. Ett par artiklar var inte bra, men de fick jag returnera och ska få ersättning för.

27 aprile 2026

Hej Britt-Marie,

Vad kul att det löste sig till slut och att du är nöjd med med oss. Varmt välkommen åter💚

Tack för min order

Tack för min order, mycket nöjd med kvaliteten och med den snabba leveransen. Era produkter har hjälpt mig mycket med min diskbråck.

16 aprile 2026

Hej Ture,

Kul att du är nöjd och att det underlättar din diskbråck. Tack för omdömet och välkommen åter!

Bra kundupplevelsd

Skicklig personal med rätt spetskompetens, rekommenderar denna sida starkt.

16 dicembre 2025

Risposta di Ergomarket

Tack för ditt fina omdöme! 💚
Bästa hälsningar, Malin på Erogmarket.se

Valutata 5 stelle su 5

Jätte nöjd med mina stötdämpande moln…

Jätte nöjd med mina stötdämpande moln skor! Bra kommunikation med Malin på Ergomarket och god service! Tack

25 ottobre 2025

Hej Camilla,
Tack för din fina recension och vad roligt att höra att du är nöjd med dina tofflor!
Önskar dig en fortsatt trevlig helg.💚

Valutata 1 stelle su 5

Ett skämt

Idag 22 april har dom sänt mig sulor som motsvarar dom jag beställde.
Efter som jag inte gav upp, så bestämde dom väll sig för att göra rätt för sig efter 6 månader.
Bättre sent än aldrig, men hälsporren som min son skulle ha sulorna till köpte jag andra sulor från en annan leverantör.
Fortfarande besviken på hur dom behandlar mig som kund men sulorna var bra nu.
Så jag låter mina tidigare inlägg ligga kvar så ni kan se.
Ett skämt, produkten var inte samma som dom beskriver på sidan.
Tunnare och hårdare är orginal sulan i vanliga skor.
Köp inte från detta företaget.
Uppdatering:
Fick ett svar att dom bad om ursäkt och att jag mottagit nya sulor, dom har inte sänt några nya sulor till mig.
Så svaret är bara något som dom skriver för att dom skall lura fler kunder.
Nu har det gått 5 månader, och dom har fortfarande inte sänt mig några nya sulor.
Handla inte från denna firman, dom försöker bara lura kunderna för att tjäna pengar.

20 ottobre 2025

Hej Micael,
Vad tråkigt att skoinläggen inte motsvarade dina förväntningar. Vi har mejlat dig angående detta och vill självklart hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Uppdaterad 2025-11-01
Du har nu mottagit nya skoinlägg som är anpassade för just dig, tack för ett gott samtal och att du är nöjd med dina nya skoinlägg. 💚

Allt gott,
Malin på Ergomarket.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più