Fantastiske produkter både til rengøring og tøjvask . Dem er jeg nød til at bruge ikke kun hjemme , men også I min lille nye klinik. Super service og hurtig levering .
Scopri cosa dicono le persone
Jeg synes deres produkter er så lækre og nyder at bruge dem hver dag. Især deres clothing mist er super at bruge på både uld og silke, og har den skønneste duft!
Jeg gir Simple Goods det høyeste antall stjerner jeg kan gi! 🤩 Simpelthen utmerket - udmerket - excellent. Produkter, ordrebehandling, hurtighet og etterrettelighet. Alt stemmer. Hilsen en meget... Leggi di più
Hurtig pakning og levering. Intet at sætte en finger på der. Dog kan jeg slet ikke holde lugten af produktet ud og har derfor for 109kr ubrugelig rengøringsmiddel. Det er ret ærgerligt, men dog ikk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Simple Goods
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Nørre Alle 24, 7100, Vejle, Danimarca
- (+45) 22 50 64 00
- hello@simplegoods.dk
- simplegoods.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Lækre produkter. Jeg vender heeelt sikkert retur når der skal fyldes op. Tak 🌺
Lækre produkter
Lækre produkter, med en skøn duft. Hurtig levering
Hurtig levering og fantastiske varer og…
Hurtig levering og fantastiske varer og der service er ud over det normale ❤️
Super dejlige produkter og lynhurtig…
Super dejlige produkter og lynhurtig levering :-)
Hurtig pakning og levering
Hurtig pakning og levering. Intet at sætte en finger på der.
Dog kan jeg slet ikke holde lugten af produktet ud og har derfor for 109kr ubrugelig rengøringsmiddel. Det er ret ærgerligt, men dog ikke virksomhedens skyld 🤷🏼♀️
Lækre produkter🌟
Lækre, velduftende produkter, som oven i købet er smukke at have stående fremme.
God service & hurtig levering ❤️🌱
Vi er vilde med den bæredygtige profil, så vores børn med god samvittighed kan deltage i rengøringen🙏🏻

Risposta di Simple Goods
Jeg er vældig begejstret for…
Jeg er vældig begejstret for produkterne - de er både geniale og lækre!
Jeg bruger flere af tingene dagligt og fortæller om konceptet til alle og enhver, der kunne have interesse..
(+ det er super hyggeligt at få prøver med, hver gang en bestilling kommer i hus!)

Virkelig lækre produkter
Virkelig lækre produkter. Gode for miljøet, er effektive og kommer i fineste emballage. Hurtig levering. Varmeste anbefalinger.

Lækre produkter
Lækre produkter, der ikke kun er fantastiske at gøre rent med, men også er flotte at have stående og dufter skønt.
Er især kæmpe fan af vaskekluden der kan komme i opvaskeren ✨

Lækre produkter
Jeg er vildt med et koncept, hvor der produceres miljøvenlige rengøringsmidler - som rent faktisk stadig virker lige så godt som "almindelige" rengøringsmidler.
Derudover dufter de fleste produkter virkelig dejligt - og netop ikke kemisk, som man er vant til. Og så gør det jo heller ikke noget, at emballagen er super lækker - og at produkterne dermed rent faktisk pynter på hylderne i rengøringsskabet.

Risposta di Simple Goods
Særdeles hurtig levering med personlig…
Særdeles hurtig levering med personlig hilsen - fint.

Virkelig lækre produkter
Virkelig lækre produkter, dufter godt og gør ordentligt rent, uden dårlig samvittighed.

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, og et enormt stort udvalg
Servicen er god, samt meget hurtig levering
Mine allerbedste anbefalinger til Simple Goods
Super service hele vejen igennem.
Super service hele vejen igennem.
Hurtig levering, og produkter der lever op til deres beskrivelser- og så dufter det bare fantastisk.

Risposta di Simple Goods
Jeg er meget glad for jeres produkter
Jeg er meget glad for jeres produkter.
I har en virkelig venlig måde at behandle jeres kunder på . Jeg vil meget gerne handle med jer en anden gang .
Lækker produkter
Hånd sæben dufter rigtig dejlig
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.