De fineste kvalitets smykker til en fantastisk pris. Jeg er selv sportsudøver og er ikke typen der tager smykker af ved bad, svømning, løb eller når jeg sover, så de fleste af mine smykker... Leggi di più
Jeg bestilte et par smukke øreringe, som ankom allerede dagen efter. Der var desværre et problem med den ene lås, som ikke ville holde lukket. Sidsel og hendes team i kundeservice sendte mig e... Leggi di più
Har handlet et par gange hos Simple Femme, og jeg kan klart anbefale denne smukke hjemmeside🥰 Super smukke smykker og super god og hurtig service. Elsker hendes personlige hilsen i de små pakker❤️Si... Leggi di più
SIMPLE FEMME er et feminint online univers af simple og stilrene smykker og accessoires.
Elmevænget 9, 4600, Køge, Danimarca
- info@simplefemme.dk
- simplefemme.dk

Et meget smukt smykkeunivers
Et meget smukt smykkeunivers. Hurtig levering og hurtigt svar på spørgsmål angående produkter. Stor anbefaling herfra.

God service
Dejligt sted at bestille fra, der var forsinkelser på min levering, hvilket de gjorde mig opmærksom på men pakken nåede frem inden jul.

Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Og vigtigst: smukke smykker

Risposta di SIMPLE FEMME
Har købt af flere omgange til min kone
Har købt af flere omgange til min kone, mor og mormor. Det altid høj kvalitets smykker og de er i min optik de smukkeste smykker på market.! Der hurtig levering og rigtig fornuftige priser.

Risposta di SIMPLE FEMME
Jeg bestilte et smykke og kunne hente…
Jeg bestilte et smykke og kunne hente det i postudleveringen allerede 2 dage senere. Fin service og kvik levering i fin indpakning.
Maria K, Haderslev
Super service
Jeg havde købt nogle øreringe/hoops med perlevedhæng, men perlen på den ene ørering faldt af en dag på turen fra smykkeskrin til badeværelse. Simple Femme var så søde at sende ny til mig. Jeg skrev til dem en weekend, de svarede om mandagen, og to dage efter fik jeg en besked om, at der var en pakke til mig i pakkeshoppen.
Super hurtig levering og sikke nogle…
Super hurtig levering og sikke nogle fine øreringe. Jeg tilkøbte indpakning og alt var bare så fint. Ikke sidste gang jeg handler hos Simple Femme :)
Endnu engang modtaget smukt smykke
Endnu engang modtaget smukt smykke. Hurtig levering og hyggeligt med personlig hilsen
Sikke en hjemmeside
Sikke en hjemmeside - sikke mange flotte smykker. Men hvad der også er vigtigt - hurtigt betjening og modtagelse af det bestilte. Og så var der en personlig hilsen med - det er værdsat.
Super god service og hurtig levering
Rigtig god service, havde lidt spørgsmål som blev besvaret hurtigt. Hurtig levering
Utrolig smukke smykker
Utrolig smukke smykker, god service og hurtig fragt! Kan helt bestemt anbefales❤️
Hjerte Øreringe
De er så smukke mine hjerte øreringe, er mega glad for dem. Låsen måtte godt være lidt større er lidt lille syntes jeg, eller er jeg super tilfreds.