Valutata 5 stelle su 5

I ordered 2 brewing bags at this shop with a question in the order about the proper size for my simple pan. I received both bags plus a different size bag with a handwritten card that they add... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beste Simpelbrouwers, Ik was totaal verrast door de snelle Doos-omruil-service. Ook de manier van handelen / omschakelen was Top👌🏽 Zoals het er nu uitziet zullen we 27 Nov het thuis brouw bier... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Duidelijke handleidingen. Mijn eerste bier brouwsel is perfect gelukt. Heerlijke volle smaak met 7-8% alcohol. Heb ook gelijk meerdere pakketten besteld voor IPA en Blond bier. Voor m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di articoli da regalo

Informazioni su Simpelbrouwen

Scritti dall'azienda

Welkom bij Simpelbrouwen!

Bij Simpelbrouwen draait alles om het maken van je eigen bier. Of je nu een doorgewinterde brouwer bent of net begint, wij hebben alles wat je nodig hebt om je eigen ambachtelijke bieren te brouwen.

Onze Brouw Pakketten:

• Simpel pakket - Perfect voor beginners die willen beginnen met thuisbrouwen.
  • Plus pakket - Alles voor de starter en als extra een handige glazen thermometer
  • Cadeaubox - Het perfecte Cadeau!

Onze producten omvatten een breed scala aan brouwapparatuur, ingrediënten en accessoires. Van brouwketels tot hop en mout, we hebben het allemaal. En met onze eenvoudige recepten is het brouwproces nog nooit zo toegankelijk geweest.

Bekijk onze producten en begin vandaag nog met het brouwen van jouw eigen heerlijke bieren. Met Simpelbrouwen wordt bierbrouwen een plezierige en bevredigende ervaring voor iedereen!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Beste Leo,

Hartelijk dank voor uw positieve review over de levering. We zijn blij te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Bij Simpelbrouwen streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden, en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

We hopen dat u volop zult genieten van uw aankoop en kijken uit naar de mogelijkheid om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Klantenservice

hele snelle levering

hele snelle levering. Doordat er bij het bestellen iets verkeerd gegaan was contact opgenomen. Heel snel en zonder problemen verholpen. Erg vriendelijke en persoonlijke communicatie.

15 novembre 2023

Beste Dineke,

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaring met Simpelbrouwen. We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze levering en de manier waarop wij het probleem hebben opgelost.

Bij Simpelbrouwen streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een service te bieden die onze klanten als prettig en persoonlijk ervaren. Uw positieve woorden bevestigen dat we op de goede weg zijn, en daar zijn we trots op.

Als u in de toekomst nog vragen of behoeften heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met Simpelbrouwen uitstekend blijft.

Nogmaals bedankt voor uw steun en het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Het team van Simpelbrouwen

gekochte filterzak

Het was duidelijk waarvoor het gekochte item (filterzak) voor die diende.
Allen de afmeting was onduidelijk vandaar de 4 sterren

23 ottobre 2023

Beste Nico,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten voor de filterzak die u onlangs bij Simpelbrouwen heeft gekocht. We waarderen uw feedback enorm, aangezien dit ons helpt onze producten en diensten te verbeteren.

We zijn verheugd te horen dat u duidelijk begreep waarvoor de gekochte filterzak bedoeld was en dat deze aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze klanten kwaliteitsproducten te bieden die effectief aan hun brouwbehoeften voldoen.

Wat betreft het door u genoemde punt van onduidelijkheid over de afmetingen, bieden we onze excuses aan voor eventuele verwarring. We begrijpen dat productdetails belangrijk zijn en zullen eraan werken om in de toekomst gedetailleerdere informatie over de afmetingen te verstrekken, zodat u een betere winkelervaring heeft.

Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons noodzakelijke verbeteringen aan te brengen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Als u verdere vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen we staan ​​tot uw dienst.

Nogmaals bedankt voor het kiezen van Simpelbrouwen, en we hopen u in de toekomst verder van dienst te kunnen zijn.

Klantenserviceteam Simpelbrouwen

Valutata 4 stelle su 5

Bestelling is snel verwerkt en goed…

Bestelling is snel verwerkt en goed afgeleverd

5 novembre 2023

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het team van Simpelbrouwen is verheugd te horen dat u tevreden bent met de snelle verwerking en aflevering van uw bestelling. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw brouwpakket en kijken uit naar uw volgende bestelling!

Een pakket besteld

Een pakket besteld, snel geleverd. Al eerder een zelfbrouwpakket gehad, welke goed gelukt is, daarom opnieuw een besteld.

4 ottobre 2023

Risposta di Simpelbrouwen

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons zelfbrouwpakket en dat je ervoor gekozen hebt om opnieuw bij ons te bestellen.

Proost op nog meer succesvolle brouwsels in de toekomst! 🍻 - Simpelbrouwen Team

Prima levering,

Prima levering,
Maar de instructies zijn niet volledig helaas

24 settembre 2023

Hallo Carolien,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het fijn om te horen dat de levering naar wens was. Het spijt ons echter te horen dat de instructies niet volledig waren. We stellen het op prijs als je specifieke punten kunt noemen, zodat we dit kunnen verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor verdere assistentie.

Valutata 4 stelle su 5

Bier brouwer in Upper church Allereerst het telefonische contact met…

Allereerst het telefonische contact met het korte positive advies. Na het ontvangen van het brouwers pakket wilde ik direct aan de gang gaan maar helaas door een blessure moet ik ff wachten met brouwen. Ik blijf er naar uitkijken het vorige bier was toppy ook bij m'n kennissen. Hou jullie op de hoogte.
Joop bierbrouwer in Upper Church ha ha.

15 settembre 2023

Beste Joop Baar,

Bedankt voor je positieve woorden over ons. Het spijt ons te horen over je blessure en we wensen je een voorspoedig herstel toe. Fijn om te horen dat ons vorige bier zo in de smaak viel bij jou en je kennissen! We kijken ernaar uit om je ervaring met het nieuwe brouwerspakket te horen zodra je weer kunt brouwen. Proost en tot snel!

Valutata 4 stelle su 5

Gewoon een snelle levering zonder…

Gewoon een snelle levering zonder problemen, dat is tegenwoordig al uniek. Dus top. De site zelf is goed opgezet met duidelijke beschrijvingen.

12 settembre 2023

Hallo K Brouwer,

Hartelijk dank voor je positieve review! We doen ons best om iedere bestelling snel en zonder problemen te leveren. Fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt en dat je onze website duidelijk vindt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Simpelbrouwen Team

Super ervaring

Prima verpakt. Netjes op tijd. Goede gebruiksaanwijzing erbij. Kortom prima, niets meer aan doen

12 agosto 2023

Beste John,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens was. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar. Proost! 🍻

Valutata 5 stelle su 5

gewoon ggewoon goed volgens afspraak

gewoon goed volgens afspraak

5 agosto 2023

Beste Harrie,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Proost!

Het Simpelbrouwen Team.

Snel geleverd

Snel geleverd, helemaal super

23 luglio 2023

Beste Mark,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. Bij Simpelbrouwen streven we er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. We hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groeten,
Het Simpelbrouwen team

Goed snel en netjes

6 luglio 2023

Beste Anja,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel en netjes mogelijk te bedienen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Proost! 🍻

Goed!!

Goede service, snelle levering

2 luglio 2023

Hallo Yvonne,

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Bij Simpelbrouwen streven we ernaar om elke klant een uitstekende ervaring te bieden.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor al je brouwbehoeften!

Valutata 5 stelle su 5

Bezorging was netjes en op tijd

Bezorging was netjes en op tijd.
Met de instructies is het brouwen eenvoudig.
Over de smaak kan ik nog geen oordeel geven, hij staat nog te gisten.

Maar simpel en leuk om te doen!

14 giugno 2023

Beste Patrick,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons product. We zijn blij om te horen dat je het brouwproces eenvoudig en leuk vindt, dat is precies wat we nastreven bij Simpelbrouwen!

We kijken ernaar uit om te horen wat je van de smaak vindt zodra het bier volledig is gegist. Mocht je in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Veel plezier met de rest van het brouwproces en we hopen dat je zal genieten van je zelfgebrouwen bier!

Team

Beste Gerard,

Bedankt voor uw positieve feedback! Bij Simpelbrouwen streven we altijd naar uitstekende klantenservice en snelle bezorging. We zijn blij dat uw ervaring aan deze verwachtingen voldeed. We waarderen uw steun en kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn. Nogmaals bedankt!

Slechte afwerking direct rechtgezet

De afwerking van het product was spijtig genoeg onzorgvuldig, zelf slordig en niet proper. Maar op het feedback daarvan, heeft simpelbrouwen.nl direct voorgesteld mij gratis een andere manometer op te sturen. Dit is een geweldige en klantvriendelijke snelle reactie. Van harte dank

12 giugno 2023

Beste Gerhard,

Bedankt voor je eerlijke review. Het spijt ons zeer te horen dat de afwerking van het product niet naar verwachting was. We streven altijd naar kwaliteit en het is duidelijk dat we in dit geval niet aan die standaard hebben voldaan.

We hebben inderdaad geconstateerd dat deze manometer niet mooi is afgewerkt en waarderen het dat je zojuist akkoord bent gegaan met een nazending van een nieuw product.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we je met deze oplossing alsnog een tevreden ervaring kunnen bieden.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om je te helpen.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 1 stelle su 5

2 weken terug heb ik besteld heb het…

2 weken terug heb ik besteld heb het nog steeds niet

7 giugno 2023

Beste klant,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring met ons. We begrijpen dat de vertraging in de levering van je bestelling frustrerend kan zijn. Helaas ondervinden we momenteel enkele vertragingen door de extreme drukte bij onze vervoerder PostNL vanwege Vaderdag.

Echter, we willen je graag verzekeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen. Als gevolg hiervan hebben we besloten om je bestelling van 8 juni vandaag opnieuw te verzenden.

We hopen dat je begrip hebt voor deze uitzonderlijke situatie en we willen je bedanken voor je geduld. We streven ernaar om je zo snel mogelijk je Simpelbrouwen producten te bezorgen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valutata 2 stelle su 5

Heb ik net uitgebreid toegelicht in een…

Heb ik net uitgebreid toegelicht in een mail.

22 maggio 2023

Beste Ben,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Allereerst willen we ons oprecht verontschuldigen als onze reviewverzoeken je hebben gestoord. Ons doel is om zowel positieve als negatieve feedback te verzamelen om zo onze producten en diensten continu te verbeteren.

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons product, maar we betreuren het te horen dat de frequentie van onze reviewverzoeken je ervaring negatief heeft beïnvloed.

Jouw feedback is voor ons uiterst waardevol en we zullen er zeker voor zorgen dat onze communicatie wordt aangepast om ervoor te zorgen dat we onze klanten niet overbelasten met verzoeken.

Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om te reageren op alle beoordelingen die we ontvangen, zowel positief als negatief, omdat dit ons helpt om beter te begrijpen wat onze klanten van onze producten vinden en hoe we kunnen verbeteren.

Nogmaals, onze excuses voor eventuele ongemakken en bedankt voor je begrip. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verder nog vragen of opmerkingen hebt.

Het SimpelBrouwen team

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb niet alles ontvangen.

Ui heb niet alles ontvangen.
Ik heb de etiketten niet gekregen.
Kunnen jullie deze nog naleveren alstublieft?

Ik hoor het graag.

Doutzen Buursma

21 maggio 2023

Beste Doutzen Buursma,

Bedankt voor uw bericht en excuses voor het ongemak:( Het is zeker niet onze bedoeling dat u onvolledige leveringen ontvangt.

Wij zullen onmiddellijk actie ondernemen om de ontbrekende etiketten zo snel mogelijk naar u te verzenden!

Wij stellen uw geduld en begrip in deze kwestie zeer op prijs. Laat ons alstublieft weten als u in de tussentijd nog andere vragen of zorgen heeft.

Klantenservice Simpelbrouwen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più