Silky Dream Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lækkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imødekommende, effektiv og behjælpelig via mail, både før bestilling... Leggi di più

Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekåber, men skulle bruge en anden størrelse. Silkey-Dream tilbød at sende de nye størrelser med det samme og lægge en returpose... Leggi di più

Lækkert sengesæt. Dyrt men pengene værd. Jeg nåede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hørt fra dem i to næsten hele hverdage, efter at jeg havde fået en ordrebekræftelse, og skrev derfor til dem... Leggi di più

Jeg har købt flere forskellige ting undertrøjer, silkekimono, trusser, long Johns etc. Noget er jeg tilfreds med andet ikke. En sort silkekimono til omkring 1700 kr har en dårlig pasform. Den er så la... Leggi di più

1. Negozio di seta

Silky-Dream har Danmarks største udvalg i silke produkter til hele familien! Silketøj og sengetøj til hele familien Silke er suverænt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det største udvalg af eksklusiv silketøj til hele familien. Vores undertøj, skiundertøj, handsker og strømper i udsøgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhæve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvænt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrøjer, polo'er, trøjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til børn har vi pyjamas, natkjole og undertøj og tæpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetøj i mange størrelser.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan varmt anbefales.

Flot, blødt tøj.
Tror på at sommeren blir nemmere
At komme igennem med silke .
Fragten er hurtig.
Service i top.
Email service i top .

11 aprile 2022

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗 Rigtig glædelig påske. De bedste hilsner

Selve butikken er fin

Selve butikken er fin, men PostNord har fejlet. Har aldrig modtaget nogen SMS om at pakken er kommet frem til afhentnings stedet.. Og det er snart 2 uger siden...

1 aprile 2022

Risposta di Silky Dream

Tak Martin, men det havde været fint bare at skrive til info@silky-dream.dk så jeg kunne efterlyse din pakke hos post nord. Jeg har efterlyst pakken og afventer svar. Har jeg ikke hørt noget senere i dag. Afsender jeg en ny pakke. Du hører nærmere, De bedste hilsner Anette / SilkyDream
PS. vi sendte pakken den 18/4. SVAR FRA POSTNORD:
Fordi den desværre er kommet til posthuset d. 22.03.2022 og der har posthuset ikke fået den skannet ind.

Silkeundetkjole

Super fin kvalitet og hurtig ekspedition

29 marzo 2022

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det betyder alt for os 🤗 Há en dejlig dag

amazing quality ^^

amazing quality ^^

worth the money, and great for the body, specially if you wana feel like a princess in the silk sheets^^

18 marzo 2022

Risposta di Silky Dream

Thank you so much for the fantastic review, it means everything to us 🤗 Have a nice day. Kind regards Anette / SilkyDream

För litet i storlek

För litet i storlek. Bra kvalitet men mycket irriterande på etiketter. de är för hårda och repar huden

14 marzo 2022

Tak Emanuela for din fine anmeldelse 🤗
Beklager størrelsen ikke passer men vi hjælper gerne med, at finde den rette størrelse. Send mail til info@silky-dream.dk
Med hensyn til etiketter vil disse være erstattet af nye i næste forsendelse.

alt var ok

alt var ok, synes bare lidt lang leveringstid, da min mand skulle bruge det silke mod skader i huden efter strålebehandling, ellers alt ok tak iris christiansen

4 marzo 2022

Risposta di Silky Dream

Tusind tak Iris, for din fantastiske anmeldelse. Beklager hvis leveringstiden var lang! Vi modtog ordren den 16 og afsendte ordren den 17 men desværre går det ikke altid lige hurtigt med PostNord. Kan se du først fik besked om afhentning den 21, det er jeg ked af og vil skrive til PostNord om der er noget vi kan gøre anderledes. God bedring til din mand og há en dejlig dag.

Lækkert sengesæt

Lækkert sengesæt. Dyrt men pengene værd.
Jeg nåede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hørt fra dem i to næsten hele hverdage, efter at jeg havde fået en ordrebekræftelse, og skrev derfor til dem, og spurgte hvornår jeg kunne forvente pakken. Heldigvis fik jeg hurtigt svar, og pakken var på vej.
Andre hjemmesider er lynhurtige til at melde ud, hvornår man kan forvente sin pakke, så man bliver jo forvent. Men der var ikke grund til bekymring. Pakken nåede frem til kones fødselsdag :-)

1 marzo 2022

Risposta di Silky Dream

Tak Lars for din fine anmeldelse. Vi har leveringstid fra 2-6 hverdage, så ingen grund til bekymring.
Vi sender først besked om levering når pakkens status er ændret til afsendt.

Lækkert produkt

Hurtig levering, lækkert produkt.

11 febbraio 2022

Tusind tak Dorte for din fantastiske anmeldelse 🤗
Det betyder så meget for os.

Nem at bestille

Nem at bestille, hurtig levering og god kvalitet!👍

4 febbraio 2022

Tusind tak Bodil for din fantastiske anmeldelse 🤗

Hurtig levering

31 gennaio 2022

Tusind tak Ole for din fantastiske anmeldelse 🤗
Anette / SilkyDream

Super fin service og gode produkter

Super fin service og gode produkter. Meget glad for mit nye undertøj. 😊

28 gennaio 2022

Tusind tak Peter for din fantastiske anmeldelse 🤗

tres mauvais site

bonjour,
passé commande il y a un mois aucune information produit non reçu encaissé et impossible d avoir une réponse a mes demandes

26 gennaio 2022

Bonjour Jean claude andréo
Je suis vraiment désolé mais nous n'avons reçu aucune commande de votre part !
Êtes-vous sûr que c'est dans notre magasin de soie que vous avez passé commande ?
On se trompe parfois avec cette boutique silkydream.co.uk !
Nous vous souhaitons une belle journée
Sincères amitiés

Hurtig levering

Hurtig levering, hurtigt svar på sms og skøn blød sovemaske.

25 gennaio 2022

Risposta di Silky Dream

Tusind tak Karen for din fantastiske anmeldelse, det betyder meget for os 🤗
Vi ønsker dig en dejlig dag

Silky Dream skuffer aldrig

Silky Dream skuffer aldrig. Så jeg bliver hængende som kunde.

5 gennaio 2022

Risposta di Silky Dream

Tusind tak Per for den fantastiske anmeldelse og rigtig godt nytår til dig 🤗
Anette / SilkyDream

Som sædvanlig hurtig levering og da jeg…

Som sædvanlig hurtig levering og da jeg ønskede mere med i pakken kunne det også lade sig gøre.
Altid fantastisk kundeservice samt kvalitetsvarer.

16 dicembre 2021

Risposta di Silky Dream

Tusind tak Birthe for din fantastiske anmeldelse og rigtig godt nytår til dig 🤗