Silky Dream Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lækkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imødekommende, effektiv og behjælpelig via mail, både før bestilling... Leggi di più

Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekåber, men skulle bruge en anden størrelse. Silkey-Dream tilbød at sende de nye størrelser med det samme og lægge en returpose... Leggi di più

Lækkert sengesæt. Dyrt men pengene værd. Jeg nåede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hørt fra dem i to næsten hele hverdage, efter at jeg havde fået en ordrebekræftelse, og skrev derfor til dem... Leggi di più

Jeg har købt flere forskellige ting undertrøjer, silkekimono, trusser, long Johns etc. Noget er jeg tilfreds med andet ikke. En sort silkekimono til omkring 1700 kr har en dårlig pasform. Den er så la... Leggi di più

1. Negozio di seta

Silky-Dream har Danmarks største udvalg i silke produkter til hele familien! Silketøj og sengetøj til hele familien Silke er suverænt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det største udvalg af eksklusiv silketøj til hele familien. Vores undertøj, skiundertøj, handsker og strømper i udsøgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhæve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvænt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrøjer, polo'er, trøjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til børn har vi pyjamas, natkjole og undertøj og tæpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetøj i mange størrelser.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget at høre, at både levering og kvalitet har levet op til forventningerne.
Vi ønsker dig en dejlig dag og en fantastisk weekend.

Gode og pæne

Gode og pæne, ordentlige varer. kan anbefales til både kvinder og mænd.

1 giugno 2026

Risposta di Silky Dream

Tak for de fem stjerner 🤗
Hvor er det dejligt at høre, at du synes vores varer er både pæne og ordentlige — og at de passer til både kvinder og mænd. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi ønsker dig en dejlig dag og en fantastisk weekend.
Anette / Silky-Dream

Jeg har endnu ikke modtaget varen

Jeg har endnu ikke modtaget varen !
Jeg har kontaktet DAO for 9 dage siden !

12 luglio 2026

Kære Lisbeth
Vi kan se, at DAO har sat en undersøgelse i gang på din opfordring, og vi kontakter deres erhvervsafdeling direkte i dag for at få en status og få sagen fremskyndet.

Vi er kede af at modtage en 1‑stjernet anmeldelse, da pakken blev afsendt fra os den 12/7 og sagen nu ligger hos DAO. Vi har desværre ikke modtaget nogen henvendelse fra dig om, at pakken ikke var kommet frem, men vi hjælper naturligvis gerne med det samme.

PS. Jeg har netop talt med DAO Erhverv, og pakken er desværre endnu ikke lokaliseret. Jeg har derfor aftalt, at hvis DAO finder pakken, returnerer de den til Silky‑Dream. Jeg sender en ny pakke til dig i dag, så du ikke skal vente længere.

Jeg håber, du vil overveje den 1‑stjernede anmeldelse, da sagen ligger hos DAO, og vi ikke har modtaget nogen henvendelse om, at pakken ikke var kommet frem. Vi gør alt, hvad vi kan, for at få løst sagen hurtigt og sikre, at du modtager din vare.

Fin ordre og levering

26 giugno 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤗
Det glæder os meget at høre, at både ordre og levering har været en god oplevelse. Tak fordi du valgte Silky‑Dream – det betyder virkelig meget for os.
Ønsker dig en dejlig dag
Anette / Silky-Dream

Hurtig levering og kompetent…

Hurtig levering og kompetent kundeservice.

25 giugno 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤗
Vi bliver SÅ glade for at høre, at både levering og kundeservice har været en topoplevelse for dig. Det giver virkelig energi og motivation at få sådan en feedback. Tak fordi du deler din oplevelse med os!
Vi ønsker dig en dejlig dag

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er fantastisk at høre, at du både er glad for leveringen og produkterne. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os🤗Vi ønsker dig en dejlig dag

Kvalitet og service

At Anette hjælper hvis man er i tvivl. Mangler varen vil hun prøve at få fat i den ved næste leverance.

29 maggio 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Peter. Det betyder meget for os🤗
Jeg er altid glad for at hjælpe, hvis der er tvivl om noget — og mangler en vare, gør jeg selvfølgelig mit bedste for at få den hjem hurtigst muligt.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Ønsker dig en dejlig dag.
Anette / Silky-Dream.dk

Nemt at bestille

Nemt at bestille - hurtig levering- varen lever op til beskrivelsen-

16 maggio 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak Kirsten for din flotte anmeldelse🤗
Det betyder meget for os at høre, at både bestilling, levering og produktet har været en god oplevelse for dig.
Ønsker dig en dejlig dag
Anette/Silky-Dream.dk

Ærlig og redelig markedsføring uden…

Ærlig og redelig markedsføring uden skjulte forudsætninger...

4 maggio 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse. Vi bestræber os altid på tydelig og ærlig kommunikation, og derfor tager vi det meget alvorligt, hvis noget fremstår uklart eller misvisende for dig.

Vi har gennemgået din ordre og de oplysninger, der fremgår på vores hjemmeside, og vi kan ikke se, at der er skjulte forudsætninger eller afvigelser fra det, du er blevet oplyst om. Men vi vil naturligvis gerne forstå præcis, hvad du mener, så vi kan undersøge det nærmere.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@silky-dream.dk, så vi kan få klarlagt situationen og finde en løsning.

Venlig hilsen
Anette
Silky-Dream.dk

Dårlig kinesisk kvalitet

Dårlig kinesisk kvalitet, svarer ikke til prisniveauet.
Mindst et nummer mindre end europæisk størrelse.
Kun 14 dages returret.
Skal betale 50 kr for køb af returlabel.
Firma svarede ikke på henvendelse.

14 maggio 2026

Kære Vibeke
Jeg blev ked af det, da jeg læste denne trustpilot. Jeg har ledt i tekstbesked og mails og kan ikke se du har skrevet til os. Jeg gør meget ud af skrive man skal tjekke størrelsesguide og ligger heller ikke skjul på at nogle af vores produkter er mærket med asiatisk label size i nakken og at vi derefter har påsat dansk størrelse udenpå emballagen. Den silke undertrøje du købte er 140gsm silke og en god kvalitet. Jeg beklager din dårlige oplevelse og refundere dine penge så snart pakken lander på lageret. Ønsker dig en dejlig dag og weekend 🌞 De bedste hilsner Anette/ Silly-Dream

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

7 aprile 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at leveringen var en god oplevelse. Tak fordi du valgte at handle hos os. 🤗Ønsker dig en dejlig weekend
Glade hilsner

Lækker ægte silke

Lækker ægte silke, sover super godt med silke sengetøj. 5/5.

30 marzo 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤗Vi er så glade for, at du sover godt i dit silkesengetøj — det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give.
Varme hilsner

Risposta di Silky Dream

Mange tak for de 5 stjerner 🤗 Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.
Anette / Silky-Dream

Som altid hurtig levering og som altid…

Som altid hurtig levering og som altid den bedste kvalitet.

10 febbraio 2026

Risposta di Silky Dream

Hvor er det dejligt at høre! Tak for din fantastiske anmeldelse – og for at du vender tilbage til os igen og igen. Vi elsker at sende silke af højeste kvalitet afsted til dig, og vi glæder os til næste gang 🤗
De bedste forårshilsner
Anette / Silky-Dream.dk

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition. Lækre varer.

19 gennaio 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både den hurtige ekspedition og kvaliteten af vores varer.
Vi sætter stor pris på din støtte og håber at byde dig velkommen igen snart. 🤗
Anette / Silky-Dream

Hurtig levering og lækre produkter

Hurtig levering og lækre produkter. Meget tilfreds!

16 gennaio 2026

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores produkter.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart. 🤗

Rigitg dejlige silke leggings

Rigitg dejlige silke hipster, lige til at have under både skørter og bukser - da alt tøj glider let på, og laver ikke sære folder.

13 dicembre 2025

Risposta di Silky Dream

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for vores silke hipsters.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at betjene dig igen en anden gang 🤗