Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lækkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imødekommende, effektiv og behjælpelig via mail, både før bestilling... Leggi di più
Lækkert sengesæt. Dyrt men pengene værd. Jeg nåede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hørt fra dem i to næsten hele hverdage, efter at jeg havde fået en ordrebekræftelse, og skrev derfor til dem... Leggi di più
Jeg har købt flere forskellige ting undertrøjer, silkekimono, trusser, long Johns etc. Noget er jeg tilfreds med andet ikke. En sort silkekimono til omkring 1700 kr har en dårlig pasform. Den er så la... Leggi di più
Silky-Dream har Danmarks største udvalg i silke produkter til hele familien! Silketøj og sengetøj til hele familien Silke er suverænt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det største udvalg af eksklusiv silketøj til hele familien. Vores undertøj, skiundertøj, handsker og strømper i udsøgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhæve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvænt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrøjer, polo'er, trøjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til børn har vi pyjamas, natkjole og undertøj og tæpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetøj i mange størrelser.
Kærvej 9, 8722, Hedensted, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Silky Dream
Hurtig levering, gode priser.
Meget behagelig sovemaske med regulering i elastikken. Holder lyset helt ude og er blød og lækker at have på. Kan kun anbefale disse sovemasker!

Risposta di Silky Dream
Det var en virkelig hurtig og effektiv forsendelse, som jeg er meget tilfreds med. ♡
De produkter, jeg har købt i denne shop, er fine, men man skal vide , at de er rigtig små i størrelserne.
Mit seneste køb, et par silkeundershorts, er i str. XXX-large, og stadig er de lidt "skimpy" rundt om underkroppen ( men fyldige i benene)
.. hvorimod undershorts i andre mærker & materialer ofte er for store/lange omkring underkroppen, og når langt op over navlen, hvilket er irriterende, ikke mindst når det er varmt.. (og i disse andre mærker bruger jeg "kun" str. L - XL. .. ikke XXXL.)
Med disse silkeshorts er problemet altså det modsatte.. at de ikke når højt nok op over hofter , mave og især bagdel, og derfor har de en tendens til at rulle ned ad kroppen ( mave, hofter, bagdel), når man går meget. De er dog stadig helt brugbare og jeg nyder det fine silkemateriale mod kroppen.

Risposta di Silky Dream
Der er nogle virkeligt gode produkter til mænd. Silke er fint at have på, men udvalget er dog ret lille i de størrelser, danske mænd har.

Risposta di Silky Dream
Min bestilling kom meget hurtigt frem. Silke tøj er rigtigt godt på.

Risposta di Silky Dream
Bestilte nogle varer, men de var for store pga lidt udfordringer med at forstå de kinesiske størrelser. Fik imidlertid hurtigt svar og ny levering i rigtig størrelse samt nem og omkostningsfri returnering. Meget fin service!

Risposta di Silky Dream
Jeg har allerede anmeldt de 2 Kimonoer som jeg har købt hos jer.
Men jeg giver jer gerne topkarakter for en en perfekt handel igen og at varerne er en god kvalitet.
MVH.
Mads

Risposta di Silky Dream
Hos Silky Dream får man altid første klasses betjening har handlet hos dem i flere år De har det dejligste udvalg af silke uanset om det er sengetøj eller beklædning, har aldrig haft problemer med forsendelse, første klasses butik.

Risposta di Silky Dream
Super lækker kvalitets bluse bestilt til min mor, som blev meget glad for gaven. Den kom hurtigt.

Risposta di Silky Dream
Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekåber, men skulle bruge en anden størrelse. Silkey-Dream tilbød at sende de nye størrelser med det samme og lægge en returpose med i pakken til de 2 der skulle returneres. Dermed skulle jeg hverken vente på at få pengene retur eller betale for de nye. Det er stor og sjælden tillid til kunden. Mange tak. Og kåberne er meget smukke, lange og i lækker kvalitet. Mine allervarmeste anbefalinger til dette firma.