Var lidt skuffet over jeg ikke havde mulighed for og følge pakken, som jeg er vant til, desuden ankom tørklædet, i en prøvekuvert, uden kort, hvordan jeg skulle håndtere tørklædet ved blandt andet vas... Leggi di più
Så det smukke udvalg af tørklæder. Valgte ét til min venindes fødselsdagsgave. Da jeg havde købt, betalt og sendt min bestilling om aftenen fortrød jeg, at jeg ikke havde købt et til mig selv også. Næ... Leggi di più
Jeg er super glad for mine tørklæder fra Silkeuniverset, man kan bruge dem til alt, det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er meget flotte silketørklæder af den bedste kvalitet!
Hos silkeuniverset.dk gør vi meget ud af at udvælge de bedste silketørklæder i den fineste silke. Vi sørger derfor altid for at kontrollere vores produkter, før vi lancerer dem. Hos silkeuniverset.dk finder du derfor altid de fineste silketørklæder, som er produceret under familietraditionelle og kontrolleret forhold i Italien.
Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super hurtig levering og produktet er i top. Er meget glad for mine silke tørklæder.

Risposta di Silkeuniverset
Jeg har haft den mest fantastisk oplevelse på silkeuniverset. Før jul bestilte jeg et tørklæde til min svigrrmor. Det var ikke kommet en 4 dage før jul og jeg kontakter silkeuniverset (Marianne) ,som gør en fantastisk gerning at sende et nyt , med håbet om at det vil nå frem til juleaften. Der blev ikke forlangt ekstra betaling eller noget. Marianne (silkeuniverset)
er en engel.
Tusinde tak for en fantastisk service
🥰🥰🥰🥰

Risposta di Silkeuniverset
Annoncering af varen ,god og grundig beskrivelse af jeres varer.Hurtig ekspedition, tilbagemelding til kunden, levering som lovet.Handler gerne her igen .Mvh.

Risposta di Silkeuniverset
Flot tørklæde, hurtig levering fra dansk lager. Mulighed for at ringe til firmaet og få råd og vejledning.
Jeg bestilte varen ret sent og modtog den dagen efter!! Inden jeg bestilte, fik jeg en fortrinlig telefonisk betjening.

Risposta di Silkeuniverset
Nem bestilling, hurtig levering og ikke mindst et virkeligt smukt tørklæde

Risposta di Silkeuniverset
Jeg vil give 10 stjerner til silkeunivers! I dag fik jeg min silketørklæde. Kvaliteten, farverne var meget bedre end jeg har forventet. Så fin, så smukt! Der er bestemt ikke sidste gang handler jeg hos dem.

Risposta di Silkeuniverset
Så har jeg fået endnu et silketørklæde. Kvaliteten er høj og de er så smukke.
Hurtig levering

Risposta di Silkeuniverset
Kompetent og personlig betjening.
Lækker kvalitet der holder hvad den lover.

Risposta di Silkeuniverset
Jeg har modtaget et super smukt tørklæde, som blev leveret meget hurtigt.

Risposta di Silkeuniverset
Leveret dagen efter bestilling.
Tørklæde i lækker kvalitet, og som dækker 2 af mine passioner : silke og tasker (dekorationen på tørklædet)

Risposta di Silkeuniverset
Alt gik som jeg forventede. Varen var ok, man betaler først når man har varen 👌