Sigges Fisk AB  Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Fick kontakt med en försäljare och…

Fick kontakt med en försäljare och skulle handla, slutade med att måndag blev nästa måndag pga fördröjning ingen försäljare återkom och känndes väldigt oseriöst och vi kommer inte handla fisk och skaldjur här framöver

5 gennaio 2026
Logo di Sigges Fisk AB

Risposta di Sigges Fisk AB

Vi kan tyvärr inte hitta någon kundrelation kopplad till detta omdöme.
Vi misstänker att det gäller en tidigare arbetsrelaterad situation.

Trustpilot är till för kundupplevelser och vi har därför bett Trustpilot granska detta.

Om du faktiskt varit kund hos oss är du välkommen att kontakta oss direkt så hjälper vi dig gärna.

Vänliga hälsningar
Sigges Fisk

Fanns inga havskräftornas

Fanns inga havskräftornas

11 luglio 2024
Logo di Sigges Fisk AB

Risposta di Sigges Fisk AB

Hej Ulrica,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag heter Jonatan och är ägare till Sigges Fisk. I samband med vår nya satsning och pågående rebranding har vi gått igenom våra rutiner och sett över var vi tidigare har brustit – och i det här fallet har vi inte lyckats med det viktigaste av allt: att du som kund blev nöjd.

Vid tidpunkten för din beställning stämde tyvärr inte lagersaldot på hemsidan, vilket ledde till att ordern behövde makuleras. I efterhand ser vi att vi borde ha tagit dialogen vidare och gjort mer för att hitta en bättre lösning, i stället för att stanna vid en ursäkt.

Detta är inte den nivå av service eller tydlighet vi vill stå för. Sedan dess har vi förbättrat våra rutiner kring lagerstatus, kommunikation och uppföljning, just för att undvika att liknande situationer uppstår igen.

Vi skulle väldigt gärna vilja få möjlighet att åtgärda detta. Om du har lust är du varmt välkommen att kontakta oss, så vill vi erbjuda en goodwill-leverans av havskräftor samt valfri annan produkt. Vår förhoppning är att kunna vinna tillbaka ditt förtroende och bygga en bättre relation framåt. Du kan kontakta oss på 08 - 330 252 eller info@siggesfisk.se

Hoppas höra från dig!

Vänliga hälsningar
Jonatan
Ägare, Sigges Fisk

Valutata 5 stelle su 5

Superfina råvaror direkt hem till…

Superfina råvaror direkt hem till dörren med kylbil, fint inpaketerade så kan läggas direkt i frys, jag köpte lax o torskrygg i deras vardagslåda. Kan varmt rekommenderas, dessutom trevlig personal både vid leverans och på kontoret. Ett supergäng , och ett jättebra upplägg alla plus. Kan inte bli bättre.

20 giugno 2023
Valutata 4 stelle su 5

Bra hemsida

Bra hemsida, lätt att beställa. Trevligt bemötande hos kundtjänst. Kalasbra med hemleverans till dörren. Bra kvalité och fina delar av fisken.

27 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Bästa fisken finns hos Sigges !

Vi har haft gäster o gäster under helgerna bjudit på Lax, Torsk, Fjällröding o Räkor ALLA har förundrats över den goda fisken…. vi har vår hovleverantör berättar vi Sigges fisk så klart fin fina fiskar, bästa service och supertrevliga killar 👍👏

4 gennaio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più