Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte et gaveønske med lidt bekymring grundet manglende bedømmelse her på Trustpilot. Den blev gjort grundigt til skamme. Hurtig ekspedition af det smukkeste smykke med fin opdatering via SMS om kø... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super fine smykker som jeg ALTID får komplimenter på, når jeg bruger dem. Synes det er så sejt, at firmaet er drevet af unge piger, der leverer så smukt et stykke arbejde. Alt fra bestilling og leveri... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte nogle øreringe og da jeg ikke havde hørt noget efter 4 dage kontaktede jeg firmaet. Jeg fik hurtigt svar, at der var flere ordrer end normalt og de alle sad med eksamen for tiden, så der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde den bedst oplevelse hos Sif Jasmin smykker. Jeg havde er par spørgsmål om smykkerne og fik hurtig svar tilbage på mail. Herefter bestilte jeg 3 forskellige øreringe som ankom 5 dage efter... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Mine Mix og Match øreringe er af 18 karat guldbelagt sterling sølv, og håndlaves i mit showroom i København<3 Hos Sif Jasmin Smykker kan du finde farverige perle smykker, til gode priser, der kan mixes og matches til dit helt eget look. Følg med på min Instagram eller TikTok: @sifjasminsmykker for massere af inspiration.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Smykket (øreringe) var meget længe undervejs pga manglende varer, men til gengæld fik jeg en ekstra ørering med som kompensation - flot 😃

10 maggio 2025
Non scritta su invito

Hey Aase beklager ventetiden, men er glad for at du synes om smykkerne<3

Valutata 1 stelle su 5

Levering tog over en måned og jeg fik…

Levering tog over en måned og jeg fik hele tiden afvide at den blev sendt “imorgen” eller “i weekenden” når jeg skrev, men det blev den ikke. Modtog pakken efter en måned.

29 aprile 2025

Hej Emily,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den lange ventetid. Det er bestemt ikke sådan, jeg ønsker, at mine kunders oplevelse skal være, og det er heller ikke noget, der normalt sker.

Grunden til forsinkelsen var, at Eva Hoop, som var en del af din ordre, ventede på materialer fra min leverandør. Jeg blev løbende lovet, at materialerne ville ankomme i tide, men desværre blev leveringen ved med at blive udskudt – og derfor blev din forsendelse også forsinket. Hver gang jeg skrev, at pakken ville blive sendt "i morgen" eller "i weekenden", var det fordi jeg oprigtigt troede, jeg kunne sende den afsted – men det ændrede sig løbende.

Som en undskyldning sendte jeg en ekstra ørering med i din ordre, da jeg virkelig sætter pris på din tålmodighed.

Jeg driver Sif Jasmin Smykker alene og lægger stor vægt på at give en personlig og troværdig service. Derfor er det vigtigt for mig at sige, at det aldrig har været min intention at love noget, jeg ikke kunne holde – men blot et udtryk for, at jeg selv troede, det hele var lige på trapperne.

Jeg håber virkelig, at du er glad for smykkerne, og jeg vil gøre mit bedste for, at din næste oplevelse bliver meget bedre. ❤️

De bedste hilsner,
Sif

Valutata 2 stelle su 5

Der gik lidt over en måned

Der gik lidt over en måned, før jeg modtog mine smykker – langt fra de lovede 2-5 dages levering. Jeg hørte intet fra virksomheden, før jeg selv tog kontakt efter to uger, og der gik over en uge, før jeg fik svar. Smykkerne er pæne, men kundeservicen har været virkelig skuffende. En tydeligere kommunikation og realistisk leveringstid ville have gjort en stor forskel

28 marzo 2025

Risposta di Sif Jasmin Smykker

Hey Aiman, jeg beklager min langsomme kommunikation den seneste måned og den lange leveringstid du har oplevet! Godt du er vild med mine smykker, men selvom mine materialer er forsinkede så jeg kan sende smykkerne skal du selvfølge ikke vente så længe og møde en god kommunikation, så det beklager jeg<3
God dag!

Det gik stærkt

Det gik stærkt, selvom jeg blev lovet 14 dages ventetid:)

4 marzo 2025

Hey Matilde, dejligt at høre! Håber du er vild med ringen<3

Smukke smykker

Smukke, originale smykker og hjertelig kontakt og åbenhed over for kundens ønsker. Jeg kan varmt anbefale det 👌

11 gennaio 2025

Hej Izabella
Så dejligt med en ordre fra et nyt land!<3 Er glad for at du er vild med armbåndet!!
Bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Godt og troværdigt firma .

Nemt at bestille øreringene på jeres side og de kom hurtigt efter bestillingen.

30 settembre 2024

Hej Susanne

Tak for din søde anmeldelse<3 Det betyder meget at du var tilfreds!

Bedste hilsner Sif Jasmin

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan med allerstørste glæde anbefale…

Jeg kan med allerstørste glæde anbefale Sif Jasmin smykker.
Jeg har fået lavet et virkelig flot armbånd til mit ældste barnebarn( 22 år).
Arbejdet var UDFØRT virkelig FANTASTISK FLOT.

26 agosto 2024

Risposta di Sif Jasmin Smykker

Tusind tak for de søde ord<3<3 Er så glad for at høre at du er tilfreds!

Valutata 3 stelle su 5

Fin butik

Flot produkt men der gik 7-10 dage før pakken blev sendt og det ville jeg godt have vidst før jeg købte. Lidt ærgerligt…

24 maggio 2024

Hej
Jeg beklager den lange leveringstid, vi har været bagude på at få sendt ordrer afsted i starten af denne måned<3 Normalt er leveringstiden 5 dage. Jeg håber at du alligevel er glad for smykkerne.
Bedste hilsner Sif Jasmin

Valutata 2 stelle su 5

Jeg kan desværre ikke give Sif Jasmin…

Jeg kan desværre ikke give Sif Jasmin nogen stor anbefaling. Jeg bestilte et øreringe sæt og en ring til en konfirmationsgave. Der stod der var 14 dages leverings tid på ringen, men jeg bestilte 23 dage før så tænkte at det var fint. Jeg fik dog aldrig noget fra Sif Jasmin og måtte komme til konfirmation uden gave men med løfte fra Sif Jasmin om at de kom i næste uge. Det gjorde de IKKE! 14 dage efter konfirmationen var der stadig ikke kommet noget. Jeg bad om at få mine penge retur og gav konfirmanden pengene i stedet, vel og mærke 14 dage efter konfirmationen. Generelt var svartiderne lange i kommunikationen med Sif Jasmin. De var dog søde og venlige i deres kommunikation og de sendte mig en undskyld gave.

24 maggio 2024
Valutata 3 stelle su 5

beautiful Jewelry- slow customer service and shipping

The jewelry is beautiful- it took 1.5 weeks before it was even shipped out with no reply to emails or instagram messages asking for updates which is not ok.

4 maggio 2024

Risposta di Sif Jasmin Smykker

Thank you for your order! I'm sorry for the long delivery time, we are not used to make such big orders, which we of course really appreciate<3
The package is on the way to you now.
best regards Sif Jasmin

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più