Jeg har fået den smukkeste kobberring! Blev anbefalet af butikken at få sat guldkugler på af mit “gamle” guld! På ringen sidder nu 6 guldkugler, som symboliserer vores 6 børnebørn!! En rigtig god... Leggi di più

1. Designer di gioielli
  2. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Håndlavede rustikke unika sølv smykker dansk design. Smykkedesigner Lone Keilberg. Produceret fra eget værksted i Ringkøbing. Personlige smykker.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg har fået den smukkeste kobberring

På ringen sidder nu 6 guldkugler, som symboliserer vores 6 børnebørn!!
En rigtig god ide som jeg er meget glad for!
Ringen er blevet beundret af mange!
Kh Grethe

7 maggio 2026

Få en pris hvis du kommer med gammelt guld

Kan bekræfte de laver fantastisk smykker, har en del af dem, men kan anbefale at få en pris før endelig bestilling, hvis du selv kommer med gammel guld. Bestilte et armbånd i oxideret sølv, pris i butikken 4999,- og blev bekræftet i at den prisen var inkl. arbejdsløn…. Jeg kom med guld til 2 store ringe og en lille, - min pris blev 7500 kr. ved afhentning. Jeg betalte da det var mit guld, men føler mig i den grad snydt…. Også var mit armbånd også med færre ringe end det til 4999,-
Ja jeg “fik” et smukt armbånd i mit gamle guld og oxideret sølv, men til en meget dyr pris….

11 agosto 2025

Risposta di KEILBERG SMYKKER

Kære Janni, jeg er meget overrasket over denne besked - fordi vi giver ALTID en fast pris før vi går i gang med en opgave.

Prisen for at få dit gamle guld om til en ny form uanset størrelse er kr 3500,- plus at du du får det resterende armbånd i sølv til kr 4000,- og altså 1000,- billigere end hvis du havde købt hele armbåndet i sølv.

Den udregning har du fået før vi gik i gang. (Fordi vi udregner altid prisen sammen med kunden, ved en bestillingen)

Jeg er ked af at du føler du har haft en dårlig oplevelse med Keilberg Smykker, men håber du er glad for dit armbånd der indeholder dit eget guld.

Skulle du købe det samme armbånd med 2 store guldringe i og ikke havde haft eget guld, ville det koste kr 14.995,- så fordi du havde guldet selv har du altså fået det billigere.

Håber min forklaring giver mening, men vil meget gerne uddybe ovenstående hvis du ringer til mig.

Kærlig hilsen Lone

Unikke smykker

Jeg ønskede mig et par nye unikke øreringe i guld og tog ind til Lone hos Keilberg Smykker i Ringkøbing. Sammen fandt vi ud af hvordan de skulle designes. Lone designede herefter de flotteste og meget personlige øreringe til mig. Hun ydede en fantastisk og personlig service og hun læste min ønsker helt fantastisk. Hun får de bedste anbefalinger fra mig.

23 luglio 2025

Dejlig butik - unikke smykker

Kære Lone og Lisa. Sikke en oplevelse det altid er at besøge Keilberg Smykker i Ringkøbing. Den modtagelse man får og betjening - wow. Samtidigt har vi fået virkelige kvalitetsvarer hos jer - senest det flotte hjerte, som Lone har støbt af gammelt guld. Vi glæder os allerede til at besøge jer igen næste gang. Tak for jer og held og lykke. Kærlig hilsen Agnethe & Poul Henning

14 giugno 2025

Historie bærende ringe

For nogle år siden fik jeg lavet to ringe af eget guld. Købte tre sølvring og fik sat eget guld på alle tre og sat egne sted i to af dem. Og så har jeg fået lavet en ring af min fars gamle servietring.
Mine tre piger har fået en ring hver og de tre andre går jeg med til daglig.
Min ene datter mistede en guldkugle på sin ring og til alt held blev den fundet dagen efter og Kejberg smykker var så venlig at lave rep på ringen uden beregning.
Vi er alle rigtig rigtig glade for vores ringe, som alle har deres egen historie, som vi bærer med os.

9 aprile 2025

Beautiful Jewelry and Amazing Service

I was lucky enough to trip over Lone and her wonderful shop on a recent trip to Jutland. Her jewelry is beautifully crafted and very high quality. She is incredibly customer-focused and an absolute pleasure to deal with. I love the earrings and necklace that I've bought from her and I couldn't recommend her more highly!

11 gennaio 2025

Thank you Jacqui, e pleasure to see you. With love Lone

Kære Lone - en stor tak!

Kære Lone. Tak for den skønneste ring. Jeg tog chancen og købte den online. Beskrivelsen passede. Glæder mig til at bruge den i mange år.

3 settembre 2024

Risposta di KEILBERG SMYKKER

Tusinde tak for de 5 stjerner - jeg er så glad for at du er glad for din ring. Når den trænger til at blive poleret kommer du bare forbi eller sender den, så gør vi det uden beregning. Kh Lone

Har flere gange købt smykker hos Lone

Har flere gange købt smykker hos Lone - både i Butikken og på nettet. Fantastisk smukke ting❤️

26 luglio 2024

Risposta di KEILBERG SMYKKER

Jeg er super glad for at du har haft en god oplevelse hos os, vi gør og hvad vi kan☺️og tak fordi du deler det her. Kh Lone

Det er 2

Det er 2. gang at jeg køber smykker hos Keilberg, og jeg bliver aldrig skuffet. Smukke smykker med sjæl ❤️

13 giugno 2024

Risposta di KEILBERG SMYKKER

Det bedste er når kunder kommer igen, tak for det. Kh Lone

Fantastiske smykker

Fantastiske smykker, altid super service i forbindelse med ønsker til design.
Jeg er så glad for mine smykker fra Keilberg.

10 giugno 2024

Tak Bitte, og tak fordi du har været med lige fra starten. Kh Lone

Har fået lavet den smukkeste ring hos…

Har fået lavet den smukkeste ring hos Keilberg Smykker. De får min bedste anbefalinger 😊😊

29 aprile 2024

Risposta di KEILBERG SMYKKER

Kære Heidi, tusinde tak for de fine ord - vi er superglad for at vi har lavet ringen som du havde drømt om. Kh Lone

God service og virkelig gudesmukke…

God service og virkelig gudesmukke smykker. Jeg er helt tosset med min nye rådiamant ring…🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Kh Dorthe Ludvigsen

17 gennaio 2024

Risposta di KEILBERG SMYKKER

Kære Dorthe, det er jeg rigtig glad for og tusinde tak fordi du deler. Kh Lone