Det er de skønneste butikker at komme i, er i sær glad for Nørrebro dametøj og karneval. Yderste hjælpsomme og kompetente medarbejdere og indehavere, man altid møder ligemeget hvilken af butikkerne... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fedt udvalg i begge butikker og man føler sig altid velkommen( får altid en stor krammer) Altid 3-4000 kr. fattigere når vi går derfra. Rimelige priser, kvaliteten er i top. Dygtige( alt for dygt... Leggi di più
Fantastisk butik, herhjemme elsker vi både herre og dame butikkerne. Ærlig betjening og de gør alt for at skaffe en varer hjem. Altid smilende, imødekommende og inspirerende personale. Og fedt i ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte to trøjer over nettet i min normale str. som jeg bare skulle afhente i butikken, men indehaver ville foreslå den ene i et nummer mindre, og han havde helt ret. Godt set og god service, så jeg... Leggi di più
VI ER NØRREBRO - Vi bestræber os på at sprede god stil, gode oplevelser, glade kunder og en service i højeste klasse. Her hos Nørrebro i Randers leverer vi tøj, sko og accessories til hele Danmark. Vi skaber gode oplevelser, og det er vi glade for! Hos Nørrebro ved vi, hvad vores kunder vil have. Det ved vi, fordi vi lytter til vores kunder og handler ind derefter. Vi ved at vores kunder er kvalitetsbevidste og de forventer det bedste og kun det bedste, når de handler hos os - om det måtte være i butikken eller på vores webshop www.shopnorrebro.dk. For os hos Nørrebro er det vigtigt at din oplevelse er den samme, om du besøger os i butikken eller handler på webshoppen. På shopnorrebro.dk finder du altid finder det absolut lækreste udvalg af tøj, sko og accessories. Vi ved ikke alt, men når det gælder vores sortiment er vi eksperter. Du vil du altid kunne finde det nyeste indenfor fashion hos os. Vi er ofte first-movers på mange nye trends samt mærker, da vi holder godt øje med hvad der sker, samt er på de nyeste messer m.m. Vi har et utroligt stærkt samarbejde med vores nuværende brands, og får altid de nyeste varer ind som nogle af de første i Danmark. Derfor kan vi konstant tilbyde nyheder, og får hver eneste uge over 30 nye styles ind af døren! Vi holder dig og din garderobe 110% opdateret.
Houmeden 9, 8900, Randers, Danimarca
God service, hjælp til at vælge det rigtige produkt og str. - ærligt og høfligt feedback fra personalet, stoler 100% på deres tilbagemeldinger på om det er rette str., om modellen passer til min facon mm. og det er vigtigt for mig.
Det er længe siden jeg har oplevet så god en kundeservice, og så lige op til jul. meget imponerende.
Den bedste tøj butik - både til damer og mænd. God, varm og ærlig betjening. Stort udvalg med de skønneste brands. Fysisk og hjemmeside er dejlig at besøge. Alle fortjener at kikke forbi ♥️
Der er bare altid piv dejlig service, et godt grin, og så finder man tøj her, som ikke findes i samtlige butikker i byen, bliv ved med at skille herned fra mængden. Det gør en kæmpe stort forskel.
Super venlig betjening. God service og et altid veloplagt personale 😘
Varen send samme dag den blev bestilt, fik en god hjælp fra shoppen, da jeg havde lidt problemer med at se og følge pakken hos GLS, modtog pakken 3 dage efter den var sendt.
Handlede i webshoppen og modtog hurtigt den smukkest blazer.
Fantastisk service af det sødeste og meget kompetente personale:-)
Hvis du er i tvivl om hvad fantastisk kundeservice er ,skal du bare besøge butik Nørrebro.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eva og Rene går længere end hvad man blot kan forvente af en “alm standard god kundeservice” , som jeg desværre oplever mange butikker har glemt idag, og som bare er så ekstremt vigtigt , hvis man vil klare sig i den hårde konkurrere med nethandel .
Butik Nørrebro skiller sig virkelig ud her, og er slet ikke i tvivl om, at det er derfor folk kommer igen og igen ,man forlader altid butikken med et smil på læben .
Uanset hvornår du kommer i butikken eller hvor travlt der er bliver du altid mødt med et smil.
Uanset om det en størrelse der ikke er hjemme, eller et par bukser der er for kort/lange så klarer de det 👌🏼
Udover at pakke gaverne flot ind, ja så skriver Eva sågar gladelig et fint kort til modtageren af gaven for dig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe ros til Eva og Rene
Altid søde, smilende og serviceminded. Super gode til at hjælpe med, at finde det rette tøj.
Super service! Fik en forkert størrelse ved en fejl, blev ringet op og fik en undskyldning, og fik den korrekte størrelse plus gave dagen efter. Køber helt sikkert derfra igen ❤️
René og Eva udgør nok det bedste serviceteam i Randers. De er altid glade, imødekommende og enormt hjælpsomme. Derudover har de bare nogle fede brands, som ellers ikke forhandles i Randers.
Elsker dem og den biks!
Ingen lagerstyring. Har nu fået annulleret to ordrer fra dem, på en uge, fordi varen ikke var på lager alligevel. Håbløst.
Skøn og dejlig butik som har nogle virkelig lækker ting ✨✨ de får min varmeste anbefaling ☀️☀️
Og der super gode Lives, og dejlige betjening samt super god service 👍👍
Skønne butikker og skønne mennesker! Altid den bedste hjælp at hente her.
Rigtig fin og hurtigt betjening/service og lynhurtig forsendelse.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.