Jeg fik en vinterjakke af min kæreste i julegave. Denne var købt i CC Christensen, Aalborg. Efter meget kort tid begyndte jakken dog at gå op i syningerne trods meget lidt brug. Jeg henvendt... Leggi di più

En måned efter jul havde CC:Christensen ingen problemer med at bytte den trøje, jeg havde fået i julegave. Heller ikke selv om det var til en model, der godt nok var af samme mærke, men de ellers ikke... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento uomo
  3. Negozio di scarpe
  4. Negozio di abbigliamento donna

CC: CHRISTENSEN Randers Er en fysisk og en online tøjbutik der har adresse i Randers. Vi har en lang række af de bedste internationale og danske brands til damer og herre. Vores sortimentet er nøje udvalgt og vores team af dygtige og engagerede medarbejdere står klar til at yde den bedste service. Vi glæder os til at hjælpe dig.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Det er simpelthen det sødeste og mest…

Det er simpelthen det sødeste og mest behagelige personale i denne butik! Et stort og bredt udvalg af forskellige stile og mærker! De går altid det ekstra skridt for kunden, og laver en superior friskbrygget kaffe! Stor anbefaling herfra og tak for kaffe og chokolade!

12 maggio 2026

Min mand fik en livrem i julegave.

Min mand fik en livrem i julegave, den var desværre for stor, der var byttemærke på og han fik den da også byttet, men fordi den var købt på Black fredag røg rabatten og vi måtte betale differencen op til fuld pris, det synes jeg ikke er i orden, det blev jeg skuffet over, har ellers altid fået en god og fin betjening i butikken.
Mvh Inge Lise
Tak for svar, han fik byttet en boss livrem med en anden boss livrem, godt nok et andet udseende da de desværre ikke havde den oprindelige, da den faktisk var pænere, den var så 50 kr dyrere, det er selvfølgelig ok, men ikke at i scorer rabatten, det synes jeg simpelthen ikke er i orden
Mvh Inge Lise

2 gennaio 2026
Logo di CC: CHRISTENSEN Randers

Risposta di CC: CHRISTENSEN Randers

Hej Inge Lise,

Tak for din besked – og fordi I kom forbi for at bytte. 😊

Hvis det er samme vare i en anden størrelse, følger rabatten selvfølgelig med, og så er det en fejl, at den forsvandt. Bytter man derimod til en anden vare, kan vi desværre ikke overføre rabatten.

Vi håber, livremmen falder helt i smag.

Fremragende service og opfølgning

Havde lagt en beskeden ordre online som desværre viste sig at være udsolgt. Men kommunikationen og opfølgningen efterfølgende var fremragende (daglig opfølgning på tlf/sms). Har aldrig oplevet en så god, behagelig og imødekommende service som hos CC Christensen.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler online hos CC Christensen.

6 giugno 2025

Super service

Købte et par bukser, som blev leveret dagen efter bestillingen. Desværre for små, og nummeret større var udsolgt, så jeg returnerede dem fysisk i butikken, og senere samme dag stod pengene på min konto. Sød og serviceminded ekspedient. Handler der helt sikkert igen😊

11 ottobre 2024

Blusen var rigtig fin

Blusen var rigtig fin, men passede ikke til mig.
Men derudover kostede portoen 50kr, og når så varen skulle retur, skulle jeg også betale 50kr i returporto.
Ialt 100kr.

Der shopper jeg så ikke igen.
Andre steder kan jeg shoppe for 29kr. Det er noget af en prisforskel.

31 marzo 2024
Logo di CC: CHRISTENSEN Randers

Risposta di CC: CHRISTENSEN Randers

Tak for din feedback. Vi sætter pris på din ærlighed og vil gerne takke dig for at have delt din oplevelse med os. Vi bestræber os altid på at tilbyde konkurrencedygtige priser og en problemfri shoppingoplevelse for vores kunder. Vi ønsker at præcisere, at vi sender varer med fri fragt for køb over 499 kr, og vi tilbyder også gratis ombytning af varer. Vi beklager eventuelle misforståelser omkring portoomkostninger og returpolitik og vil tage dine kommentarer til efterretning for at forbedre vores service. Vi håber, at du vil give os en anden chance i fremtiden. Tak igen for din feedback.