Twilfit by CHANGE Lingerie Recensioni 405

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.

Valutata 1 stelle su 5

Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più

1. Negozio di intimo

Scritti dall'azienda

På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.

3,3

1 stella

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 2 stelle su 5

Betala för både medlemskap och retur

För två år sedan gick jag in i er butik då jag såg att det var ett erbjudande. Tror det var få 50% på ett köp om du är medlem. Jag hittar en bh ska betala och får då information om att det kostar 149:- att bli medlem. Det stod tydligen med minimal text på skyltarna som satt högt uppe på väggarna som ingen människa har möjlighet att ens kunna läsa. Nu två år senare bestämmer jag mig för att köpa två nya bh:ar på hemsidan. 40% vid köp av 2. Behöver dock byta storlek och det står att jag kan gå ner till butiken och byta. Väl där får jag veta att jag måste betala 900 kr för den nya bh:n och att mitt köp sedan i efterhand som jag gjort på nätet ska makuleras. Jag ska då ligga ute med strax över 2000 kr. Orimligt av ett stort företag att kräva att kunden vid ett byte ska betala igen. När jag väl ringer kundtjänst säger hon att jag inte kan byta stl på nätet för då förlorar jag min rabatt på 40%. FANTASTISK! Kommer nog aldrig mer köpa från Twilfit, tråkigt för de har otroligt fina underkläder.

6 marzo 2025

Hej Madeleine,

Det är helt gratis att vara medlem i Club CHANGE. Året 2023 hade vi ett fantastiskt medlemserbjudande vilket innebar att man betalade en kostnad på 149 kr för att uppgradera sitt gratis-medlemskap till VIP+ vilket gav 40% på alla produkter hela året 2023. Denna möjlighet finns dock inte längre. 😊

Retur är också gratis! Enligt våra returvillkor är det helt rätt att man inte kan byta genom att skicka tillbaka sin order. Om man skickar tillbaka en produkt kommer ordern att behandlas som en retur och produktens belopp kommer att återbetalas via det betalningsalternativ man valt vid beställning. Läs mer nedan:

Däremot ska man enkelt kunna byta i butik och beklagar att du inte fick smidig hjälp med detta på plats i butiken. Vi kan se att du redan har ett ärende hos oss och att kundservice är i kontakt med butik och ansvarig. Vi ser framemot att hjälpa dig vidare där. 😀

Vänliga hälsningar ditt Twilfit by CHANGE team

Valutata 2 stelle su 5

Köpte Dolly-trosan som varit en favorit…

Köpte Dolly-trosan som varit en favorit i massor med år. Senaste åren har kvaliteten försämrats en hel del. Annat material som inte känns naturligt längre. Dom går sönder i tyget lättare, och spetsen har blivit ”vassare” också. Köpte iaf nyligen ett gäng då jag inte orkar prova fram ny modell som passar. En trosa lossnade spetsen på innan de ens använts. När företag blir supergiriga brukar jag bojkotta dom. Tråkigt att ni försämrar en produkt för billigare material/utförande.

17 febbraio 2025

Kära Frida,

Vi är ledsna att läsa din recension och att höra att vår produkt inte motsvarade dina förväntningar😔

Vi har några specifika rekommendationer för hur man tvättar produkterna och produkterna ska hålla länge om de tvättas rätt.

Om du upplever att en produkt går sönder snabbt är du mer än välkommen att skriva till oss om det är ett onlineköp, eller kontakta någon av våra fysiska butiker om det är ett butiksköp. Vi skulle verkligen vilja titta närmare på det.

För frågor online kan du kontakta oss via:

Vi hoppas att du kommer att kontakta oss.

Önsker en trevlig dag💮

Vänliga hälsningar
Tascha

Twilfit by CHANGE Lingerie

Aggressivt sälj

Haft bra och hjälpsamma erfarenheter av twilfit innan men skulle handla på rean i butiken i Gbg, kvinnan i kassan var extremt säljig på ett ganska aggressivt sätt, jag hade satt en budget men hon rekommenderade flera bh långt över budget utan att säga förrän jag provat ut,vilket kändes sneaky. Pushade till merförsäljning fast jag tackade nej och tvekade med ett ”ska du inte unna dig ändå?” Kändes obehagligt och inte alls inkännande och jag gick därifrån men en dålig känsla och en undran om jag verkligen hade köpt rätt storlek eller om hon bara ville sälja

1 febbraio 2025

Kära Elin,

Det är inte alls den typen av service vi önskar att leverera. Vi strävar alltid efter att leverera en service i världsklass, där vi självklart är lyhörda för våra kunders specifika önskemål. Vi har ett brett utbud av underkläder i olika prisklasser. Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Vi är säkra på att vår personal inte har gjort något i ond mening, men uppskattar att du kontaktar oss och skickar naturligtvis vidare din feedback till rätt ansvvariga.

Låt oss gärna veta om vi kan hjälpa dig med något. Du kan alltid kontakta oss på kundservice via chatt, telefon eller vårt kontaktforumlär nedan.

Kontakatforumlär: Kontaktformulär: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new

I annat fall, så önskar vi dig en fortsatt fin lördag!

Bästa hälsningar, Kajsa Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt mottagande och bra butik atmosfär.

Min fru och jag var och besökte er butik i Gränby Centrum och blev trevligt mottagna direkt.
Hon har kämpat att hitta en butik som inte felmarkerar sina varor och faktiskt har rätt storlekar som det står.
Ni uppfyllde detta. Tack från oss båda.

22 gennaio 2025

Kära Tommy,

Tusen tack för din fina recension och feedback. Vi är glada över att läsa att ni är nöjda med er shopplingupplevelse hos oss och vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka snart igen. Vi skickar naturligtvis vidare er ros till vår butik i Gränbystaden.

Rekommenderar verkligen!

Ni i Karlstad är super duktiga & bra service.
Tog och mätte mig.
Då jag var osäker på storleken.

Är så nöjd.
Nu har jag äntligen rätt bh storlek.

Rekommenderar verkligen Twilfit ❤️

10 gennaio 2025

Kära Gabriella,

Hjärtligt tack för att du tog dig tiden att recensera vår personals service i vår butik i Karlstad. Det betyder väldigt mycket för oss på team Twilfit och inte minst för butiken. Den upplevelse du fått i butiken är ju precis den shoppingupplevelse vi önskar att alla våra kunder ska få när ni besöker oss.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka snart igen och en fin kväll.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk och kunnig personal!

Bevis på att fysiska butiker vinner i längden! Jag är kräsen kund, har massor med åsikter, står inte ut med obekväma underkläder.
Bemötande och service jag fick av personal på Drottninggatan och Nybrogaran gjorde min dag! Jag köpte det jag blev utlovad- snygga och bekväma underkläder.
Tack!

7 gennaio 2025

Hej Biljana,

Wow! Vi tackar så mycket för ditt trevliga omdöme och de fem stjärnorna. Vi är glada över att läsa om din upplevelse i vår butik på Drottninggatan och Nybrogaran och skickar naturligtvis vidare din ros till våra härliga personal där.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka snart igen och en toppen dag! 🥰

Bästa hälsningar Marta Twilfit by CHANGE Lingerie

Katastrofal upplevelse

Handlade på Eskilstuna Butiken. Noll lyhördhet. Ingen känsla alls från personalen. Vägrar ta ett nej på deras monstruösa frågebatteri av merförsäljning. Otroligt oskön känsla att handla i denna butik. Unikt dålig upplevelse. Fick i princip inte betala innan jag köpt något av merförsäljningen. Jag sa även till personalen att jag är nära att inte handla alls nu. Ändå fortsatte det. Jag hade inte haft några problem med att handla mer produkter om personalen bara varit lyhörda, men nu ville jag bara därifrån snabbast möjligt. Helt tom butik 3 dagar innan julafton. Nu förstår jag varför. Min rekommendation till eventuella kunder är att besöka en butik på en närliggande ort istället. Min rekommendation till Peronalen är att lyssna mer än ni pratar. Presentera merförsäljningen och kampanjerna tidigare, samt skapa en bild över kundens behov. Eller skapa behovet under samtalet.

21 dicembre 2024

Kära Johan,

Vi är ledsna över att läsa ditt omdöme och om din upplevelse i en av våra butiker. Det är inte alls den typen av service vi önskar att leverera. Vi är säkra på att vår personal inte har gjort något i ond mening, men skickar naturligtvis vidare din feedback till butiken och rätta ansvvariga. Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Vi önskar dig en trevlig helg och God Fortsättning.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalitet och snabb leverans

Jag brukar köpa Twilfits sidenunderställ - de har en säsongsmodell varje år - och gjorde det även i år. Jag köpte ett set online och ett i butik. Personalen är SÅ trevlig! Snabb leverans och en fantastisk kvalitet. Snyggt jobbat!

1 dicembre 2024

Kära Anna,

Wow! Vi tackar så mycket för ditt trevliga omdöme och de fem stjärnorna. Det gör oss glada att läsa om din upplevelse av våra härliga sidenprodukter och personal på team Twilfit. Vi ser framemot att avslöja vårens nya färg i det nya året...

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka snart igen och God Jul. 🤶

Valutata 5 stelle su 5

Efter fraktföretagets ohemula slarv som…

Efter fraktföretagets ohemula slarv som orsakade borttappat paket och 30 min i telefonkö utan lösning så klev Change kundtjänst in och löste ärendet på bästa, möjliga sätt på 2 minuter blankt! Och med extremt trevlig attityd! Tusen tack! HÖGSTA BETYG!

10 dicembre 2024

Kära Kristina ❤

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme och fem stjärnor. Det betyder mycket för oss på Customer Service-teamet och vi är så glada över att vi kunde vända din iupplevelse till en god. Det är ju nämligen precis den typen av service vi strävar efter att ge på Twilfit by CHANGE.

Njut av din resa och varmt välkommen tillbaka till oss när du är hemma igen. 😉

Bästa hälsningar Mathilad Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 1 stelle su 5

Har blivit väldigt dålig kvalité.

Har blivit väldigt dålig kvalité på kläderna. Köpte sockar och bh och det höll knappt en vecka.

Jag var och bytte en trasig bh till en ny i Tisdags den 12 /11. Den nya var samma märke /storlek, . Men fick inte på mig den ändå. Vad har egentligen hänt med kvalitet/storlekar?.

1 novembre 2024

Kära Johanna,

Det gör oss ledsna att läsa din recension. Det är tråkigt, men däremot också väldigt ovanligt att bh'n skulle bli defekt efter endast en veckas användning. Om man hanterar bh'n korrekt och följer tvättanvisningarna är det meningen att den ska hålla i en lång tid. 😊

Vi är glada över att läsa att du redan fått hjälp med din reklamation i en av våra fysiska butiker, men vi förmodar att det tyvärr blivit fel med storleken om du inte ens får på dig den. Kom tillbaka till butiken igen, så är vi säkra på att våra Personal Shoppers kommer att hjälpa dig med en god lösning ännu en gång.

Med vänliga hälsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Besökte Twilfit i Uppsala

Besökte Twilfit i Uppsala, st Persgallerian. Fick ett väldigt fint bemötande och blev nöjd med varorna. Rekommenderar butiken och handlar gärna där igen.

8 dicembre 2023

Kära Suzanne ❤

Tusen tack för att du tagit dig tiden att recensera vår butiks service och våra produkter. Det gör oss mycket glada att läsa om din upplevelse, eftersom att det precis är en sådan vi önskar att samtliga kunder ska få när ni besöker oss. Vi kommer självklart att skicka vidare din härliga feedback till gänget på St Per, Uppsala.

Varmt välkommen tillbaka snart igen. Vi önskar dig en trevlig onsdag och vecka. 🌞

Otroligt dålig kvalitet bh

Otroligt dålig kvalitet bh. Jag köpte 4 bh (samma märke) i olika tillfällen och använde jag knappt 5 månader bygeln stack ut.

Visade i butiken....Fruktansvärt otrevligt bemötande av personalen och hen förnedrande mig framför andra kunder. Jag kommer aldrig mer köpa bh från Twilfit/Change.

2 settembre 2024

Kära Jasmine,

Vad tråkigt att läsa din recension. Vi har inte möjlighet att påverka butikens beslut gällande godkännade eller nekande av reklamation, men vill väldigt gärna höra mer om din upplevelse samt vilken butik du har besökt och när. Vi strävar efter att leverera service i världsklass och är chockade över att läsa det beskrivna bemötandet du fått.

Vi hoppas att du vill kontakta oss på Customer Service genom kontaktformuläret nedan, så att vi kan gå till botten med din upplevelse tillsammans med den berörda butiken.

Kontaktformulär: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000857060

Vi ser framemot att höra från dig och beklagar besväret.

Valutata 1 stelle su 5

Customer service is awful! Damage products!!!

Been a customer for 3 years and loved there products but now I will never buy from them again. Bought to bras from them. 1 got damage after 2 washes and the other after got damage after 4. Talked with customer service serveral times and they said it's nothing they can do. Paid 1600 kr for 2 bras that I cant use anymore. Because of the bad customer service I have told all my friends to never buy here again.

20 agosto 2024

Kära Linnea,

Vi är ledsna över att läsa din recension. Vi vill dock ännu en gång förtydliga anledningen till nekandet av din reklamation, vilket är att du inte har följt tvättanvisningen. Den felaktiga hanteringen i har skadat produkterna. Felen du hänvisar till är inte reklamationsgrundande, eftersom det inte är produktionsfel. Vi hoppas att du i framtiden följer våra tvättråd och ber om ursäkt för besväret.

Med vänliga hälsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Twilfit/Change Fältöversten

Twilfit/Change Fältöversten
Deras egna märken på bh är av otroligt dålig kvalitet trots det dyra priset, bygeln sticker ut efter ett antal månaders användning.
Fruktansvärt otrevligt bemötande av personalen.
Twilfits byte till Change har försämrat kvaliteten enormt, nu finns bara deras eget dyra märke, ingen konkurrens av andra bh märken

29 agosto 2024

Kära Annika

Tack för din recension och feedback.

Vi beklagar bemöatandet i en av våra butiker och att kvaliteten inte levde upp till dina förväntningar. Det är inte alls en sådan upplevelse vi önskar att våra kunder ska få när ni besöker oss. Vi strävar efter att leverera service i världsklass och tar all feedback mycket seriöst.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare med din reklamation och ber dig därmed att kontakta oss via kontakforumläret nedan. Skicka bild på din bh där felet visas så kommer vi att utreda det, samt kontakta butiken.

Kontaktformulär: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new

Vi hoppas på att höra från dig.

Vänliga hälsningar Kajsa Twilfit by CHANGE Lingerie

Toppenbra

Idag den 8 augusti ca. kl. 14:00 på Twilfit i Gävle fick jag helt fantastisk hjälp o bemötande. Äntligen har jag rätt storlek på mina Bh. Jag vill tacka så jättemycket två underbara tjejer för otroligt bra hjälp. Det är ju en riktig "BHmottagningen"♥️🫶 Tyvärr fick jag aldrig hjälp för att hitta rätt storlek förut.

8 agosto 2024

Kära Alexandra,

Tusen tack för din recension feedback. 🌻

Vi är så glada över att läsa om din upplevelse i vår butik i Gävle. Vi kommer naturligtvis att skicka vidare din ros till vår härliga personal i butiken och vi är säkra på att de kommer bli jätteglada och välkomna dig varmt tillbaka till butiken snart igen.

Önskar dig en underbar måndag! 🌞

Jättebra bomullstrosor och minimizers

Jättebra bomullstrosor och minimizers, tex Mysha Full Support.
Kanonbra, mycket bättre och billigare än Miss Mary.

2 agosto 2024

Kära Ia,

Tusen tack för din fina recesion och feedback. Det betyder mycket för oss på team Twilfit att du är nöjd med dina produkter från oss.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka och en fortsatt härlig sommar. 🌻

Påflugna

Butiken har ofta bra varor. Men ni överdriver fruktansvärt gällande ert kundbemötande. Alla önskar inte personlig hjälp. Vissa vill kanske titta omkring själva utan att bli tillfrågad tre gånger om man vill ha hjälp. Det räcker om personalen hälsar så att kunderna ser att dem är tillgängliga vid behov. När man sedan står i provhytten blir man återigen störd av personalen, trots att man inte vill ha hjälp. I kassan vill ni merförsälja trosor och strumpor trots att man bara vill köpa en bikini. Vidare måste man uppge namn på den som "hjälpt" en så att det ska registreras i ert system. Ni borde helt klart tagga ner och känna av stämningen. Är ni så här påflugna så vågar man knappt in i era butiker.

24 luglio 2024

Kära kund,

Tack för din recension och feedback.

Vi beklagar att du upplevt detta bemötande i en av våra butiker. Det är inte alls en sådan upplevelse vi önskar att våra kunder ska få när ni besöker oss. Vi strävar efter att leverera service i världsklass och tar all feedback mycket seriöst. Vi vill dock vänligen uppmärksamma dig om att fantastisk service för oss är att visa massor av olika tillgängliga förslag som passar till dig och att inspirera våra kunder till fullo, men självklart utan att det ska kännas påträngande för dig som kund,

Vi är tacksamma för att du hört av dig gällande din upplevelse och tar all feedback mycket allvarligt. Vi vill gärna skicka vidare din recension till butikschefen och distriktschefen för butiken, för att din feedback ska hamna hos rätt personer och för att vi ska kunna bli bättre. Vi hoppas därför att du vill kontakta oss via kontaktformuläret nedan och uppge vilken butik det omhandlar.

Kontaktformulär: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new

Vi hoppas på att höra från dig.

Mycket nöjd

Jag är mycket nöjd efter ett besök i butik i Nyköping. Jag fick fantastisk hjälp och support av butikspersonalen. Hon plockade fram bh etc som lyfte min kropp till nya höjder. Bästa och kunnigaste personalen heter Nurhayat. Kommer absolut handla fler gånger och då gärna av henne.

12 giugno 2024

Kära Irene,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme och de många stjärnorna på butikken i Nyköping🤩

Vad härligt att höra att du fått så bra service och kommit iväg med en positiv känsla, samt hittat något som passar dig!

Det är just den typen av service vi strävar efter.

Feedbacken har vidarebefordrats till butiken som hoppas att vi ses igen🤗

Önskar dig en trevlig dag!

Med vänliga hälsningar
Tascha

Twilfit by CHANGE Lingerie

Hjälpsam kundservice

Vände mig till Twilfits kundservice i ett ärende gällande ett presentkort. Fick ett vänligt och positivt bemötande inom kort. Rekommenderas varmt!

7 giugno 2024

Kära Petra

Hjärtligt tack för att du tagit dig tiden att recensera oss på Customer Support.

Det är väldigt viktigt för oss att leverera en god och professionell sverice. Vi blir väldigt glada av att höra att du blev nöjd med vår hjälp 🙏

Låt oss gärna veta om vi kan hjälpa dig med något annat framöver!

Vi önskar dig en riktigt fin onsdag! 🌸

Bästa hälsningar, Kajsa Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Min dotter och jag fick mycket bra…

Min dotter och jag fick mycket bra hjälp av Hedda på Twilfit Nacka Forum. Hon har hjälpt oss förut och vi är mycket nöjda. Hon är mycket lyhörd och snabb och kan verkligen sortimentet.
Jag köpte både bh, trosor och badkläder till fina rabatter. Min dotters storlek (65F), har ni tyvärr inte i sortimentet vilket är tråkigt, men Hedda kunde tipsa om var vi kunde leta.

26 maggio 2024

Kära Emma,

Hjärtligt tack för att du tog dig tiden att recensera vår personals service i vår butik på Nacka Forum i Nacka. Det betyder väldigt mycket för oss på team Twilfit och inte minst för Hedda samt butiken.

Den upplevelse ni fått i butiken är ju precis den shoppingupplevelse vi önskar att alla våra kunder ska få när ni besöker oss. Det ska vara kul att shoppa underkläder!

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka snart igen och en underbar sommar. 🌞

Bästa hälsningar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più