Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.
Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.
Fannys väg 3, 13154, Nacka, Svezia
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
För två år sedan gick jag in i er butik då jag såg att det var ett erbjudande. Tror det var få 50% på ett köp om du är medlem. Jag hittar en bh ska betala och får då information om att det kostar 149:- att bli medlem. Det stod tydligen med minimal text på skyltarna som satt högt uppe på väggarna som ingen människa har möjlighet att ens kunna läsa. Nu två år senare bestämmer jag mig för att köpa två nya bh:ar på hemsidan. 40% vid köp av 2. Behöver dock byta storlek och det står att jag kan gå ner till butiken och byta. Väl där får jag veta att jag måste betala 900 kr för den nya bh:n och att mitt köp sedan i efterhand som jag gjort på nätet ska makuleras. Jag ska då ligga ute med strax över 2000 kr. Orimligt av ett stort företag att kräva att kunden vid ett byte ska betala igen. När jag väl ringer kundtjänst säger hon att jag inte kan byta stl på nätet för då förlorar jag min rabatt på 40%. FANTASTISK! Kommer nog aldrig mer köpa från Twilfit, tråkigt för de har otroligt fina underkläder.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Köpte Dolly-trosan som varit en favorit i massor med år. Senaste åren har kvaliteten försämrats en hel del. Annat material som inte känns naturligt längre. Dom går sönder i tyget lättare, och spetsen har blivit ”vassare” också. Köpte iaf nyligen ett gäng då jag inte orkar prova fram ny modell som passar. En trosa lossnade spetsen på innan de ens använts. När företag blir supergiriga brukar jag bojkotta dom. Tråkigt att ni försämrar en produkt för billigare material/utförande.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Haft bra och hjälpsamma erfarenheter av twilfit innan men skulle handla på rean i butiken i Gbg, kvinnan i kassan var extremt säljig på ett ganska aggressivt sätt, jag hade satt en budget men hon rekommenderade flera bh långt över budget utan att säga förrän jag provat ut,vilket kändes sneaky. Pushade till merförsäljning fast jag tackade nej och tvekade med ett ”ska du inte unna dig ändå?” Kändes obehagligt och inte alls inkännande och jag gick därifrån men en dålig känsla och en undran om jag verkligen hade köpt rätt storlek eller om hon bara ville sälja

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Min fru och jag var och besökte er butik i Gränby Centrum och blev trevligt mottagna direkt.
Hon har kämpat att hitta en butik som inte felmarkerar sina varor och faktiskt har rätt storlekar som det står.
Ni uppfyllde detta. Tack från oss båda.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Ni i Karlstad är super duktiga & bra service.
Tog och mätte mig.
Då jag var osäker på storleken.
Är så nöjd.
Nu har jag äntligen rätt bh storlek.
Rekommenderar verkligen Twilfit ❤️

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Bevis på att fysiska butiker vinner i längden! Jag är kräsen kund, har massor med åsikter, står inte ut med obekväma underkläder.
Bemötande och service jag fick av personal på Drottninggatan och Nybrogaran gjorde min dag! Jag köpte det jag blev utlovad- snygga och bekväma underkläder.
Tack!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Handlade på Eskilstuna Butiken. Noll lyhördhet. Ingen känsla alls från personalen. Vägrar ta ett nej på deras monstruösa frågebatteri av merförsäljning. Otroligt oskön känsla att handla i denna butik. Unikt dålig upplevelse. Fick i princip inte betala innan jag köpt något av merförsäljningen. Jag sa även till personalen att jag är nära att inte handla alls nu. Ändå fortsatte det. Jag hade inte haft några problem med att handla mer produkter om personalen bara varit lyhörda, men nu ville jag bara därifrån snabbast möjligt. Helt tom butik 3 dagar innan julafton. Nu förstår jag varför. Min rekommendation till eventuella kunder är att besöka en butik på en närliggande ort istället. Min rekommendation till Peronalen är att lyssna mer än ni pratar. Presentera merförsäljningen och kampanjerna tidigare, samt skapa en bild över kundens behov. Eller skapa behovet under samtalet.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jag brukar köpa Twilfits sidenunderställ - de har en säsongsmodell varje år - och gjorde det även i år. Jag köpte ett set online och ett i butik. Personalen är SÅ trevlig! Snabb leverans och en fantastisk kvalitet. Snyggt jobbat!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Efter fraktföretagets ohemula slarv som orsakade borttappat paket och 30 min i telefonkö utan lösning så klev Change kundtjänst in och löste ärendet på bästa, möjliga sätt på 2 minuter blankt! Och med extremt trevlig attityd! Tusen tack! HÖGSTA BETYG!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Har blivit väldigt dålig kvalité på kläderna. Köpte sockar och bh och det höll knappt en vecka.
Jag var och bytte en trasig bh till en ny i Tisdags den 12 /11. Den nya var samma märke /storlek, . Men fick inte på mig den ändå. Vad har egentligen hänt med kvalitet/storlekar?.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Besökte Twilfit i Uppsala, st Persgallerian. Fick ett väldigt fint bemötande och blev nöjd med varorna. Rekommenderar butiken och handlar gärna där igen.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Otroligt dålig kvalitet bh. Jag köpte 4 bh (samma märke) i olika tillfällen och använde jag knappt 5 månader bygeln stack ut.
Visade i butiken....Fruktansvärt otrevligt bemötande av personalen och hen förnedrande mig framför andra kunder. Jag kommer aldrig mer köpa bh från Twilfit/Change.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Been a customer for 3 years and loved there products but now I will never buy from them again. Bought to bras from them. 1 got damage after 2 washes and the other after got damage after 4. Talked with customer service serveral times and they said it's nothing they can do. Paid 1600 kr for 2 bras that I cant use anymore. Because of the bad customer service I have told all my friends to never buy here again.

Twilfit/Change Fältöversten
Deras egna märken på bh är av otroligt dålig kvalitet trots det dyra priset, bygeln sticker ut efter ett antal månaders användning.
Fruktansvärt otrevligt bemötande av personalen.
Twilfits byte till Change har försämrat kvaliteten enormt, nu finns bara deras eget dyra märke, ingen konkurrens av andra bh märken

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Idag den 8 augusti ca. kl. 14:00 på Twilfit i Gävle fick jag helt fantastisk hjälp o bemötande. Äntligen har jag rätt storlek på mina Bh. Jag vill tacka så jättemycket två underbara tjejer för otroligt bra hjälp. Det är ju en riktig "BHmottagningen"♥️🫶 Tyvärr fick jag aldrig hjälp för att hitta rätt storlek förut.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jättebra bomullstrosor och minimizers, tex Mysha Full Support.
Kanonbra, mycket bättre och billigare än Miss Mary.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Butiken har ofta bra varor. Men ni överdriver fruktansvärt gällande ert kundbemötande. Alla önskar inte personlig hjälp. Vissa vill kanske titta omkring själva utan att bli tillfrågad tre gånger om man vill ha hjälp. Det räcker om personalen hälsar så att kunderna ser att dem är tillgängliga vid behov. När man sedan står i provhytten blir man återigen störd av personalen, trots att man inte vill ha hjälp. I kassan vill ni merförsälja trosor och strumpor trots att man bara vill köpa en bikini. Vidare måste man uppge namn på den som "hjälpt" en så att det ska registreras i ert system. Ni borde helt klart tagga ner och känna av stämningen. Är ni så här påflugna så vågar man knappt in i era butiker.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jag är mycket nöjd efter ett besök i butik i Nyköping. Jag fick fantastisk hjälp och support av butikspersonalen. Hon plockade fram bh etc som lyfte min kropp till nya höjder. Bästa och kunnigaste personalen heter Nurhayat. Kommer absolut handla fler gånger och då gärna av henne.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Vände mig till Twilfits kundservice i ett ärende gällande ett presentkort. Fick ett vänligt och positivt bemötande inom kort. Rekommenderas varmt!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Min dotter och jag fick mycket bra hjälp av Hedda på Twilfit Nacka Forum. Hon har hjälpt oss förut och vi är mycket nöjda. Hon är mycket lyhörd och snabb och kan verkligen sortimentet.
Jag köpte både bh, trosor och badkläder till fina rabatter. Min dotters storlek (65F), har ni tyvärr inte i sortimentet vilket är tråkigt, men Hedda kunde tipsa om var vi kunde leta.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.