Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.
L'azienda ha risposto
Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.
Fannys väg 3, 13154, Nacka, Svezia
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Vill berömma Elin H på Emporia butiken. Så jäkla grym. Härlig person, proffsig, trevlig, fantastisk säljare. Jag skulle "bara ha" bikini...kom hem med 2 bikini, 2 underklädes set... för hon såg på mig vilken storlek jag hade o vad jag gillade. Grym tjej. Ta vara på henne!/

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
FANTASTISK personal i Skanstull butiken. Sån servicemind som varenda en av tjejerna som jobbade vid mitt besök har är det sällan man upplever i era andra butiker. ÖVER FÖRVÄNTAN x100

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Ingen bra hemsida. Den stjäl tid. Sitter flera timmar, när det egentligen kanske skulle tagit 1timme. Jag loggas ut ibland och när jag ska logga in då måste jag byta lösenord för det funkar endast då. När jag ska trycka på favorit på varor, säger det då och då att jag måste logga in fast jag är inloggad. I sökfunktionen får jag alltid upp alla varor fast jag söker olika ord. När jag ska begränsa varor i filterfunktion, måste jag göra om det ofta, och det är verkligen bara så krångligt med allt. Ville lägga en beställning igår, men efter flera timmar struntade jag i det. Ingen trevlig upplevelse, känns som bortkastad tid, betalade med tid, och fick inget gjort.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
I just want to say that you have a absolutely WONDERFUL saleswoman in uppsala! Actually I have never been at your shop before but Hunkemöller was closed so guard at the shopping guide us to you. I wasn't very sure but suddenly comes Miranda Lindström!!! I am sooo impressed by her professional! She didnt even measure my chest,just by looking she knew all I needed!!! I even told her but that number will be small for me but I was WRONG and she KNEW!!!
I hope you just keep sales people as her ! Just AMAZING!!! I dont know how much I can thank her. Becuase of HER, now you guys have a new customer!!!
Thank you soooo much again MIRANDA LINDSTORM!!!!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Var supernöjd med mitt besök i butiken, fick bra hjälp och blev i samband med besöket VIP+ medlem.
Dock krånglar mitt konto på hemsidan och kontaktade kundtjänsten via telefon. Jag upplever att det var bättre att kontakta via mail eftersom de kunde koppla in IT snabbare och jag fick då kontinuerligt uppdateringar genom hela processen, vilket jag uppskattade! De kunde tillslut hjälpa mig och få ordning på allt.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Bra produkter och snabb och hjälpsam kundservice!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Tack för ditt superbra och tydliga svar på mina frågor!
Så himla bra svar och tips från Kajsa!
Så skönt att den som svarade också svarade på alla mina frågor på en gång och gav mig olika tips på lösningar.
Tänk om man kunde få sånt här bra bemötande och service från alla företag, organisationer och deras medarbetare!
Känns superbra att vara kund!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Har inte handlat på Twilfit på många år, men en dag såg jag en fin pyjamas i fönstret och gick in och köpte den. Säljaren sa att om du är VIP-medlem får du 40% på allt i ett helt år. Jag var redan medlem, så jag förstod inte riktigt. Hon sa ”jag gör dig till VIP nu, så får du rabatten”. MEN hon upplyste mig INTE om att det kostade 149kr att bli VIP. Hon pratade länge, gav en massa exempel på vad rabatten betydde i olika köpscenarier, och hon sa även: ”Jag vet vad du tänker: hur kan vi tjäna några pengar med det här erbjudandet?!” Men hon sa ALDRIG att jag betalade 149kr för att få rabatten.
Pyjamasen satt inte riktigt skönt, så jag lämnade tillbaks den. FÖRST DÅ nämndes de 149kr, som jag inte skulle få åter. Jag blev helt paff men vågade inte ifrågasätta att jag inte fått tydlig info om att VIP kostade pengar.
Det var en väldigt negativ upplevelse, känner mig lurad av det snabba, långa och otydliga säljsnacket. Jag känner mig inte bekväm med att handla hos Twilfit igen. Kontentan är alltså att jag förlorat 149kr till ett företag som jag inte vågar handla hos för jag känner att jag måste va på min vakt för att inte bli lurad.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Mycket proffsigt bemötande via mejl och har en fin kvalité på sina varor.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Mitt presentkort passerade utgångsdatum, så jag kontaktade kundservice för att få hjälp att förlänga utgångsdatum.
Kundservicen är toppen, både i butik, via telefonsamtal och via mail.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Fantastiskt hjälpsam personal i butik men hemsidan är riktigt dålig. Filter nollställs av sig självt. Den anser en inte vara inloggad när man loggat in. Filter går inte att välja. Tyvärr mycket buggar vilket är tråkigt :/ men butiksmässigt får de 5 av 5 stjärnor.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
When I tried to return a broken bra with a receipt, I was denied that right under the pretext that the receipt was too old. They conveniently forgot that it took me so long to find the receipt because when they merged their two brands : Twilfit and Change, their system broke down and all of the previous purchases data was lost! On top of that I was a member and as a member I was informed that all my receipts are stored in the system!
So naturally I didn’t bother to keep track of every single receipt and when eventually I found the missing one, I was denied the right of returning a broken bra. Their bras are of very low quality, all of them break, even when handwashed and when treated like an egg. All in all, I think over 6 bras broke down from this store, total waste of money. Such a bad product and bad customer treatment. Avoid at all cost!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Fick en julklapp inhandlat på Twilfit som omfattades av öppet köp. När jag skulle lämna tillbaka varan så blev jag nekad pengarna tillbaka då jag inte hade samma betalkort med mig som varan var handlad på (såklart, det var en julklapp). Jag blev istället erbjuden presentkort. Butiken hänvisade till penningtvättslagen, vilket inte stämmer i detta fall. Mycket trist bemötande från butiken och väldigt dåligt att inte vara tydligare med det när någon handlar julklapp och frågar om öppet köp. Har lämnat tillbaka två andra julklappar i andra butiker där det inte var något problem att göra returen på ett annat betalkort.

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Plaggen va aningen för dyra och den korta brunetten i kassan som tog hand om mig va så otroligt otrevlig, hon försökte tvinga på mig en massa onödiga plagg och hade en dålig attityd. Att Twilfit accepterar en sådan anställd är absurt. Kommer inte gå tillbaka!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Gjorde retur på en del av en order i butik men justeringen av fakturan hos Klarna tog väldigt lång tid. Mailade kundservice om detta och fick ett snabbt och bra svar. Redan dagen efter var fakturan justerad. Tack till Kajsa på Twilfits kundservice för snabb hjälp! Ett litet tillägg är också att personalen i Bromma Blocks alltid är väldigt trevliga och hjälpsamma så blir självklart 5 av 5 i betyg :)

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jag var precis och handlade på Twilfit i Nacka Forum och bara måste få uttrycka hur nöjd jag är med mitt besök. Hedda får helt klart fem guldstjärnor. 💫 Så tacksam. 🙏 Hon har en ängels tålamod är såå hjälpsam. Lyckades hitta allt jag önskade.
Tack Hedda! Kommer självklart tillbaka 👍🙏

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Beställde underkläder i måndags och de finns redan i butiken klart för upphämtning efter bara 3 dagar!
Underbart företag och älskar allt från twilfit😍
Blev lite frågetecken då jag inte fick mailet om att paketet lämnat lagret men så fint bemötande av kundtjänst som svarade snabbt!!
Väldigt nöjd kund och kan starkt rekommendera twilfit❤️

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Bra service och återkoppling när det gällde mina frågor till kundservice

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Jag upplever att jag fått ett väldigt fint bemötande och snabba svar på mina frågor. Älskar twilfits BHar 😍

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Min bh bygel gick sönder efter en kort tid! Jag kontaktade kundtjänst och fick snabb hjälp och ett jättetrevligt bemötande samt att de skickar en ny bh redan samma dag! Så seriöst och visar att de håller hög kvalitet!

Risposta di Twilfit by CHANGE Lingerie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.