Twilfit by CHANGE Lingerie Recensioni 405

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Super bra produkter,bra websida, bra priser, dålig leverans. Kommer sluta handlar medan ni leverera med Bring, sämsta leveransupplevelse när de ignorera instruktioner.

Valutata 1 stelle su 5

Svårt att reklamera defekt produkt. Har ändå handlat ett plagg för nästan 700 kr som inte går att använda. Det är sjukt dåligt att inte kunna reklamera online/utan att besöka butik när köpet skett o... Leggi di più

1. Negozio di intimo

Scritti dall'azienda

På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.

3,3

1 stella

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Vill berömma Elin H på Emporia butiken

Vill berömma Elin H på Emporia butiken. Så jäkla grym. Härlig person, proffsig, trevlig, fantastisk säljare. Jag skulle "bara ha" bikini...kom hem med 2 bikini, 2 underklädes set... för hon såg på mig vilken storlek jag hade o vad jag gillade. Grym tjej. Ta vara på henne!/

31 maggio 2023

Kära Linda ❤

Tusen tack för din härliga recension och de fem stjärnorna. Det betyder mycket för butiken och hela team Twilfit! Det gör oss så glada att läsa att du fått just den snygga servicen av Elin, som vi önskar att leverera till alla våra kunder. ⭐

Vi kommer naturligtvis skicka vidare din ros till Elin och butiken på Emporia och vi är säkra på att de blir lika glada av att läsa din recension, som vi blev. 🌹

Varmt välkommen tillbaka! 🌞

Bästa hälsningar ditt Twilfit Team

Valutata 5 stelle su 5

FANTASTISK personal i Skanstull…

FANTASTISK personal i Skanstull butiken. Sån servicemind som varenda en av tjejerna som jobbade vid mitt besök har är det sällan man upplever i era andra butiker. ÖVER FÖRVÄNTAN x100

3 maggio 2023

Kära kund 💖

Wow! Tusen tack för att du tog dig tiden att recensera Ringens service. Så kul att läsa din recension och se de 5 stjärnorna! ⭐

Den fantastiska feedbacken vidarebefodras till Ringen och du är alltid välkommen åter - i all våra butiker. 🙏

Önskar dig en trevlig kväll. 🌙

Valutata 3 stelle su 5

Ingen bra hemsida

Ingen bra hemsida. Den stjäl tid. Sitter flera timmar, när det egentligen kanske skulle tagit 1timme. Jag loggas ut ibland och när jag ska logga in då måste jag byta lösenord för det funkar endast då. När jag ska trycka på favorit på varor, säger det då och då att jag måste logga in fast jag är inloggad. I sökfunktionen får jag alltid upp alla varor fast jag söker olika ord. När jag ska begränsa varor i filterfunktion, måste jag göra om det ofta, och det är verkligen bara så krångligt med allt. Ville lägga en beställning igår, men efter flera timmar struntade jag i det. Ingen trevlig upplevelse, känns som bortkastad tid, betalade med tid, och fick inget gjort.

22 aprile 2023

Tack för din feedback!

Vi beklagar verkligen att du upplevt tekniska problem i samband med andra störningar på vår hemsida. Vi strävar självklart efter att våra kunder ska ha en så smidig upplevelse som möjligt när de handlar hos oss både i butik och online, och därför håller vi tillfället på att utveckla en nya hemsida som bör lanseras snart.

Vi kommer att vidarebefodra din feedback till IT-avdelningen och be dem åtgärda dessa störningsmoment då vi verkligen förstår var du kommer ifrån.

Sålänge kan vi rekommendera dig att gå in via en dator samt då i inkognito.läge och prova att navigera hemsidan där istället, detta för att försäkra att hemsidan inte hakat upp sig och att buggar ligger kvar och stör.

Önskar dig en härlig söndag!

Valutata 5 stelle su 5

Just EXCELLENT service !!!

I just want to say that you have a absolutely WONDERFUL saleswoman in uppsala! Actually I have never been at your shop before but Hunkemöller was closed so guard at the shopping guide us to you. I wasn't very sure but suddenly comes Miranda Lindström!!! I am sooo impressed by her professional! She didnt even measure my chest,just by looking she knew all I needed!!! I even told her but that number will be small for me but I was WRONG and she KNEW!!!
I hope you just keep sales people as her ! Just AMAZING!!! I dont know how much I can thank her. Becuase of HER, now you guys have a new customer!!!
Thank you soooo much again MIRANDA LINDSTORM!!!!

12 marzo 2023

Dear Buket,

Wow! What an amazing review🤩

Thank you so much for all the positive feedback and the many stars🌟

We are thrilled that you had such a good experience at our store in Uppsala and that you want to share it.

We are so glad that you got a good service and guidance and that you came out of the store with such a positive feeling. It is just that kind of service that we wish for our lovely costumers.

Your lovely words is passed to store and employee, who hope to see you again soon.

Wish you a lovely day.

Kind regards Tascha, Twilfit By CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Bra hjälp i butik och kundtjänst

Var supernöjd med mitt besök i butiken, fick bra hjälp och blev i samband med besöket VIP+ medlem.

Dock krånglar mitt konto på hemsidan och kontaktade kundtjänsten via telefon. Jag upplever att det var bättre att kontakta via mail eftersom de kunde koppla in IT snabbare och jag fick då kontinuerligt uppdateringar genom hela processen, vilket jag uppskattade! De kunde tillslut hjälpa mig och få ordning på allt.

4 marzo 2023

Kära Emma,

Tack för din feedback!

Vi beklagar verkligen att du upplevt tekniska problem med ditt konto samt att dessa problem inte åtgärdades snabbare.

Anledningen till att vi bad dig kontakta butiken var då det var dem som la upp kontot, så det kan hända att de hade tekniska problem vid tillfället som sedan orsakade problematik i ditt konto. Vi förstår dock helt om det känns omständigt när butiken inte svarar och du har långt dit, och vi tar gärna över och hanterar fallet på kundtjänst istället!

Om så önskas, vänligen kontakta oss via följande formulär så att vi kan koppla in IT i mailtråden och lösa problemet så snabbt som möjligt!

Kontaktformulär: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new

Så fort vi mottagit mailet så börjar vi jobba på det!

Ber ännu en gång om ursäkt för strulet och hoppas vi hörs via mail i dagarna.

Önskar dig en trevlig helg sålänge!

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter och snabb och hjälpsam…

Bra produkter och snabb och hjälpsam kundservice!

2 marzo 2023

Kära Emma,

Hjärtligt tack för att du har recenserat vår Customer Service. Det betyder mycket för oss på kundsupporten och hela team Twilfit! 🌸

Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss igen om du skulle behöva hjälp med en order eller att hitta rätt produkt och storlek till just dig. 🙏

Vi önskar dig en underbar vår! 🌞💐

Bästa servicen!

Tack för ditt superbra och tydliga svar på mina frågor!

Så himla bra svar och tips från Kajsa!

Så skönt att den som svarade också svarade på alla mina frågor på en gång och gav mig olika tips på lösningar.

Tänk om man kunde få sånt här bra bemötande och service från alla företag, organisationer och deras medarbetare!

Känns superbra att vara kund!

22 febbraio 2023

Kära Jeanette,

Tusen tack för att du tagit dig tiden att recensera vår service. Det betyder mycket för oss på team Twilfit, och vi kommer vidarebefordra din fina feedback till vår Kajsa. Tveka inte på att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något annat, så sitter vi redo!

Önskar dig en härlig helg! 🥰

Valutata 1 stelle su 5

Blev lurad. Har inte handlat på Twilfit på många…

Har inte handlat på Twilfit på många år, men en dag såg jag en fin pyjamas i fönstret och gick in och köpte den. Säljaren sa att om du är VIP-medlem får du 40% på allt i ett helt år. Jag var redan medlem, så jag förstod inte riktigt. Hon sa ”jag gör dig till VIP nu, så får du rabatten”. MEN hon upplyste mig INTE om att det kostade 149kr att bli VIP. Hon pratade länge, gav en massa exempel på vad rabatten betydde i olika köpscenarier, och hon sa även: ”Jag vet vad du tänker: hur kan vi tjäna några pengar med det här erbjudandet?!” Men hon sa ALDRIG att jag betalade 149kr för att få rabatten.
Pyjamasen satt inte riktigt skönt, så jag lämnade tillbaks den. FÖRST DÅ nämndes de 149kr, som jag inte skulle få åter. Jag blev helt paff men vågade inte ifrågasätta att jag inte fått tydlig info om att VIP kostade pengar.
Det var en väldigt negativ upplevelse, känner mig lurad av det snabba, långa och otydliga säljsnacket. Jag känner mig inte bekväm med att handla hos Twilfit igen. Kontentan är alltså att jag förlorat 149kr till ett företag som jag inte vågar handla hos för jag känner att jag måste va på min vakt för att inte bli lurad.

19 febbraio 2023

Kära Wanda

Vi är så ledsna att läsa om din upplevelse i vår fysiska butik. Vi strävar alltid efter en god och tydlig kommunikation med våra kunder och vi beklagar att detta inte var din upplevelse. Genom att uppgradera till Club CHANGE-medlem VIP+ betalar du en engångsavgift på 149 SEK och får direkt -40% på alla varor resten av året (31/12-2023). Kostnaden av detta ska givetvis framföras tydligt.

Vi har därför skickat vidare din recension till ansvarig butik- och distriktschef. Du ska aldrig behöva känna dig obekväm att besöka en av våra fysiska butiker.

Givetvis kommer vi att hjälpa dig att ta bort ditt VIP+ medlemskap och återbetala dig för kostnaden. Vänligen kontakta oss via kontaktformuläret nedan, så ska vi hjälpa dig vidare.

Vi beklagar besväret, men hoppas verklingen på att höra från dig. 🙏

Vänliga hälsningar Kajsa Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Mycket proffsigt bemötande via mejl och…

Mycket proffsigt bemötande via mejl och har en fin kvalité på sina varor.

16 febbraio 2023

Kära Marina,

Tusen tack för att du tog dig tiden att recensera min service. Det betyder mycket för mig och mitt arbete, samt hela team Twilfit att du är nöjd med vår Customer Service och våra produkter.

Det var ett nöje att hjälpa dig. Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Bästa hälnsingar Mathilda Twilfit by CHANGE Lingerie

Bra service & produkter

Mitt presentkort passerade utgångsdatum, så jag kontaktade kundservice för att få hjälp att förlänga utgångsdatum.
Kundservicen är toppen, både i butik, via telefonsamtal och via mail.

19 gennaio 2023

Kära Thi Thanh Hoa,

Tusen tack för att du tagit dig tiden att recensera vår service. Det betyder mycket för oss på team Twiflit. Tveka inte på att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något annat, så sitter vi redo.

Ha en strålande helg! 🌞

Valutata 4 stelle su 5

Bra butik - dålig hemsida

Fantastiskt hjälpsam personal i butik men hemsidan är riktigt dålig. Filter nollställs av sig självt. Den anser en inte vara inloggad när man loggat in. Filter går inte att välja. Tyvärr mycket buggar vilket är tråkigt :/ men butiksmässigt får de 5 av 5 stjärnor.

24 gennaio 2023

Kära Helena,

Tack för din recension. Vi är väldigt glada över att läsa att du är nöjd med vår personal och produkter. Självklart är vi ledsna över att läsa att du upplever problem med hemsidan.

Vi upplevde mycket utmaningar på hemsidan igår, orsakat av den höga trafiken. Det fungerar bättre idag och vi hoppas därmed innerligt att du har lust att försöka igen eller redan fått genom en order.

Tveka inte på att höra av dig till oss på Customer Service teamet om du behöver hjälp. Psst... i mars lanserar vi en helt ny hemsida och vi längtar!

Valutata 1 stelle su 5

Terrible quality of bras, even worse customer treatment!

When I tried to return a broken bra with a receipt, I was denied that right under the pretext that the receipt was too old. They conveniently forgot that it took me so long to find the receipt because when they merged their two brands : Twilfit and Change, their system broke down and all of the previous purchases data was lost! On top of that I was a member and as a member I was informed that all my receipts are stored in the system!
So naturally I didn’t bother to keep track of every single receipt and when eventually I found the missing one, I was denied the right of returning a broken bra. Their bras are of very low quality, all of them break, even when handwashed and when treated like an egg. All in all, I think over 6 bras broke down from this store, total waste of money. Such a bad product and bad customer treatment. Avoid at all cost!

2 gennaio 2023

Dear KS,

We are truly saddened to read your review about your experience with our service. It is not at all the type of service we strive to provide in our stores and it should of course be easy to return broken items or otherwise manage purchases in our stores, under the right conditions. In Sweden, consumers always has three years to complain and be reinbursed for damaged items given that the issue origintaed from the producers. We have therefore forwarded your review to the responsible store and district manager.

However, we hope that you will contact us through the contact form below, so that we can get your contact details and enter into a dialogue with you to hear more about your experience. Then we at Customer Service can also help you with your Club CHANGE profile, if you so wish.

Contact form: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new

We apologize for the inconvenience, but hope to hear from you.

Kind regards,

Tvetydigt öppet köp

Fick en julklapp inhandlat på Twilfit som omfattades av öppet köp. När jag skulle lämna tillbaka varan så blev jag nekad pengarna tillbaka då jag inte hade samma betalkort med mig som varan var handlad på (såklart, det var en julklapp). Jag blev istället erbjuden presentkort. Butiken hänvisade till penningtvättslagen, vilket inte stämmer i detta fall. Mycket trist bemötande från butiken och väldigt dåligt att inte vara tydligare med det när någon handlar julklapp och frågar om öppet köp. Har lämnat tillbaka två andra julklappar i andra butiker där det inte var något problem att göra returen på ett annat betalkort.

28 dicembre 2022

Kära Jill,

Vad tråkigt att läsa din recension. Det stämmer att vi har öppet köp och att återbetalning endast kan ske på samma betalningskort som vid köptillfället. Detta skriver vi även på våra kvitton: "Observera att om du betalade med kort så återbetalar vi endast pengarna till samma kort som användes för den ursprungliga betalningen".

För varor köpta mellan 1/11-24/12 har vi öppet köp fram tills den 24/1. Skulle du behöva hjälp med att förlänga returrätten är du välkommen att kontakta oss genom nedanstående kontaktformulär, så hjälper vi dig mer än gärna.

Kontaktformulär: https://twilfit.zendesk.com/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000857060

Vi beklagar besväret.

Vänliga hälsningar Marta Twilfit by CHANGE Lingerie

Gå inte hit!!

Plaggen va aningen för dyra och den korta brunetten i kassan som tog hand om mig va så otroligt otrevlig, hon försökte tvinga på mig en massa onödiga plagg och hade en dålig attityd. Att Twilfit accepterar en sådan anställd är absurt. Kommer inte gå tillbaka!

20 dicembre 2022

Kära Signe,

Åh, vi är så ledsna att läsa om din upplevelse i vår fysiska butik. Vi strävar alltid efter att ge er kunder den bästa upplevelsen, och vi beklagar att detta inte är den upplevelse du har lämnat butiken med.

Vi hoppas dock att du vill kontakta oss genom nedanstående kontaktformulär, så att vi kan få dina kontaktuppgifter och komma i dialog med dig, för att höra mer om din upplevelse.

Vi beklagar besväret, men hoppas verklingen på att höra från dig. 🙏

Vänliga hälsningar Marta Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Gjorde retur på en del av en order i…

Gjorde retur på en del av en order i butik men justeringen av fakturan hos Klarna tog väldigt lång tid. Mailade kundservice om detta och fick ett snabbt och bra svar. Redan dagen efter var fakturan justerad. Tack till Kajsa på Twilfits kundservice för snabb hjälp! Ett litet tillägg är också att personalen i Bromma Blocks alltid är väldigt trevliga och hjälpsamma så blir självklart 5 av 5 i betyg :)

16 novembre 2022

Kära Linn,

Tusen tack för din trevliga recension och de fem stjärnorna. Det gör oss superglada att läsa att du är nöjd med vår service både på kundtjänst och i butiken på Bromma Blocks. Vi på Customer Service teamet tackar återigen och vi skickar självfallet vidare din feedback även till butiken.

Vi önskar dig en fortsatt härlig torsdag och en toppen helg när du väl kommer dit! 🌞

Bästa hälsningar Kajsa Twilfit by CHANGE Lingerie

Varm tack till Hedda på Twilfit Nacka Forum

Jag var precis och handlade på Twilfit i Nacka Forum och bara måste få uttrycka hur nöjd jag är med mitt besök. Hedda får helt klart fem guldstjärnor. 💫 Så tacksam. 🙏 Hon har en ängels tålamod är såå hjälpsam. Lyckades hitta allt jag önskade.
Tack Hedda! Kommer självklart tillbaka 👍🙏

28 ottobre 2022

Kära Ingela 💖

Wow. Tusen tack för de fina orden och de 5 stjärnorna! ⭐

Den fantastiska feedbacken vidarebefodras till Hedda i Nacka och du är alltid välkommen åter! 😍

Önskar dig en trevlig helg och halloween 🍂

Valutata 5 stelle su 5

Beställde underkläder i måndags och de…

Beställde underkläder i måndags och de finns redan i butiken klart för upphämtning efter bara 3 dagar!
Underbart företag och älskar allt från twilfit😍
Blev lite frågetecken då jag inte fick mailet om att paketet lämnat lagret men så fint bemötande av kundtjänst som svarade snabbt!!
Väldigt nöjd kund och kan starkt rekommendera twilfit❤️

20 ottobre 2022

Kära Maja 💖

Wow. Tusen tack för de fina orden och de 5 stjärnor! ⭐

Jag är glad att du var nöjd med min hjälp. Du är alltid välkommen åter till mig igen om jag kan hjälpa dig med något annat. 😍

Jag önskar dig en trevlig helg och halloween 🍂

Bästa hälsningar, Marta

Valutata 4 stelle su 5

Bra service och återkoppling när det…

Bra service och återkoppling när det gällde mina frågor till kundservice

30 settembre 2022

Kära Linda,

Hjärtligt tack för din recension av min service och stjärnorna. Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss på kundservice om du skulle behöva hjälp. Vi sitter redo för att hjälpa dig!

Ha en fortsatt trevlig fredag och en härligt helg! 💛

Valutata 5 stelle su 5

Jag upplever att jag fått ett väldigt…

Jag upplever att jag fått ett väldigt fint bemötande och snabba svar på mina frågor. Älskar twilfits BHar 😍

21 settembre 2022

Kära Fincha,

Hjärtligt tack för din härliga recesion och de fem stjärnorna ⭐

Nöjet var absolut på min sida 🙏 Du är alltid välkommen åter till mig om jag kan hjälpa dig med något annat.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag 🥰

Bästa hälsningar Marta Twilfit by CHANGE Lingerie

Valutata 5 stelle su 5

Min bh bygel gick sönder efter en kort…

Min bh bygel gick sönder efter en kort tid! Jag kontaktade kundtjänst och fick snabb hjälp och ett jättetrevligt bemötande samt att de skickar en ny bh redan samma dag! Så seriöst och visar att de håller hög kvalitet!

20 settembre 2022

Kära Christina,

Hjärtligt tack för din härliga recesion och de fem stjärnorna ⭐

Jag önskar dig en fortsatt fin dag 🥰

Bästa hälsningar Marta Twilfit by CHANGE Lingerie

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più