Dettagli dell'azienda

1. Designer di gioielli
  2. Insegnante di yoga
  3. Centro yoga

Scritti dall'azienda

Hos Shining People finder du unikke, håndlavede spirituelle armbånd og mala kæder. Alle vores smykker er skabt af Joyann Nielsen i vores hyggelige atelier og yogalokale. Armbåndene findes i størrelse small (15 cm håndled) til ekstra large (20 cm håndled) og er lavet med krystaller og andre naturmaterialer. Alle ordrer i smykkeshoppen pakkes i stofpose og fin gaveæske inden de sendes til dig. Du kan både få armbånd med elastik og mala armbånd med snor. Vi har chakra armbånd, armbånd serier til livsglæde, kreativitet, englekontakt, intuition, personlig udstråling og meget mere. Kig i shoppen og sorter krystalarmbåndene i forskellige armbånd kategorier. Vores unikke, smukke mala kæder er bundet med en flot knude mellem alle 108 perler, så de holder godt og falder smukt, når du bærer din mala om halsen. Alle meditationskæder er skabt med kærlighed og god energi, og du kan vælge din mala med mange forskellige krystalperler. Det er også muligt at få lavet en helt unik og personlig malakæde på bestilling. Joyann skaber din mala ud fra dine ønsker til energi, intention, farver og andet, som taler til din sjæl og støtter din spirituelle proces. Shining People er en lille familievirksomhed, som holder til på vores matrikel i hyggelige, landlige omgivelser nord for Aarhus. Vi har også online kurser, som hjælper dig med at stå i din unikke spiritualitet, og vi inviterer jævnligt til lydbad events og mantra aftener.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Det er alltid fint å være i deres…

Det er alltid fint å være i deres nærvær. Energier flyter, smykkene er vakre, kursene er interessante og lærerike. Musikken er harmoni og yoga er et løft for kropp og sinn. Tryggheten til at de alltid leverer kvalitet er alltid forsikret når jeg handler eller deltar med Shining People. Tusen takk for at dere er med på å gjøre det deilig å være norsk i Danmark
Hilsen Trini

1 ottobre 2024

Risposta di Shining People

Tusind tak for dine smukke ord, Trini. Det er vi rigtig glade for at høre 🥰

Hurtig levering og god service 👍

Hurtig levering og god service 👍
Flot indpakning og smukke designs og kvalitet.

7 ottobre 2024

Risposta di Shining People

Tusind tak for din feedback, Anna. Dejligt at du havde en god oplevelse med at købe krystalarmbånd hos os.

Alle stjerner værd

Hurtig og rigtig god behandling af alle ordre, med altid en hyggelig lille hilsen fra Shining People

9 febbraio 2024

Risposta di Shining People

Tak for feedback, og rart at du kan lide de små hilsner.

De smukkeste mala-kæder

Modtog først en forkert ordre, men fik med det samme tilbud om at beholde varerne, - og efterfølgende blev de rigtige varer afsendt med det samme. Og få dage senere modtog jeg de SMUKKESTE mala-kæder. Jeg er så glad for dem. Tak. 🤗

12 febbraio 2024

Risposta di Shining People

Tusind tak for din hjælp med at få returneret - vi sætter en ære i at have styr på både omhu og nærvær når vi skaber hver individuel malakæde og naturligvis tryg forsendelse af alle ordrer. Bliver også glad for at høre, at du er glad for dine kæder 📿 🙏 💚

God service og dialog

Jeg har kun positiv at sige om Joyann og Shining Poeple, god service og dialog. Personlig designet Mala, kits og online guide til at skabe sin egne Mala

10 gennaio 2024

Risposta di Shining People

Tusind tak for din feedback, det gør mig virkelig glad at læse om din positive oplevelse hos os.

Her får du hjerteenergi 💕

Varme anbefalinger til Joyann og Shining People ❤️❤️❤️ Her får du kreationer skabt af hjertet ❤️🙏

Har modtaget den mest vidunderlige malakæde og det er tydeligt at mærke den gode energi der ligger bag 🙏❤️

1000 tak 🙏❤️💕🌙💫

31 ottobre 2023

Risposta di Shining People

Fantastisk, tusind tak Maria. Det gør mig mega glad at høre, at du er glad for din malakæde, og at den er kommet godt frem til dig.

Hos os sætter vi nemlig alt ind på at skabe produkter, som gør en forskel og som er fyldt med kvalitet, kærlighed og nærvær. Det er virkelig dejligt, at det kan mærkes.

Tusind tak 🌈 💚 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Manifestation, der rykker !

Jeg har deltaget på Manifestationschallenge, hvor vi gik i dybden med alle vores chakraer på 7 dage.
Vi var også omkring tapping på alle vores chakraer.
Joyann & Torben holder rummet med ro, blidhed, dejlig musik - og man føler sig virkelig set og der er en dyb omsorg for den enkelte på holdet.
Jeg giver dem 5 stjerner, for det var helt ubeskriveligt.

30 agosto 2023

Risposta di Shining People

Det er vi SÅ glade for at høre. Tusind tak fordi, du var med på vores online forløb og for dine smukke ord, Bente 💚

Valutata 5 stelle su 5

Mala kæder med de smukkeste knuder

Fantastisk virksomme kæder.
Joyann har håndlavet min håndleds mala kæde med bl. Lavasten og flere ædelsten blandet i, Meget smuk og virksom for mig. Jeg har fuld tillid til de to dygtige og hjertevarme mennesker❤️ Jeg har købt flere malakæder og er vild med deres produkter og er fuld tilfreds med mine køb.
Kh Mette B

1 novembre 2023

Det er da bare SÅ dejligt at høre, Mette. Mange tusind tak for tilliden 😊

Stor anerkendelse!

Jeg har købt mange forskellige produkter hos Shining People og har altid været tilfreds uanset om det var krystaller eller div ydelser 🩵
Jeg har kun anerkendelse til denne virksomhed!

31 ottobre 2023

Risposta di Shining People

Tusind tak for dit skriv, kære Mette. Det er jeg virkelig glad for at høre 🧡

Smukke armbånd og kæder

Smukke armbånd og kæder. Jeg går med mit hver dag og har tillid til processen smykkerne er lavet i. Fint til gaver også. Et firma med hjerte og sjæl. Anbefales🤗

24 agosto 2023

Tusind tak, Anette - dejligt at du mærker vores passion for god energi 💚

Ros og taknemmelighed.

Jeg har købt flere produkter fra Shining People. Har været fuldt ud tilfreds med det hele. Noget, jeg er rigtig rigtig glad for, er nogle yogaprogrammer, som jeg bruger næsten dagligt, hvor end jeg befinder mig. Jeg har også brugt Joyann, som Fung Shui konsulent, inden jeg skulle flytte ind i mit nye sted/hus. Og er taknemmelig for hendes hjælp. Har købt to smukke krystalarmbånd, som hjælper med at få bedre jordforbindelse. Jeg kan ikke rose de to nok for deres fine arbejde!

31 ottobre 2022

Risposta di Shining People

Tusind tak for dit skriv, Kirsten. Det er super dejligt at høre, hvordan du oplever det, vi tilbyder. Så godt at det giver gode energier i din hverdag.

Fine perler

Fine perler. Smukt udført arbejde

9 ottobre 2023

Risposta di Shining People

Tusind tak for din feedback, Hanne. Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores håndlavede smykker.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse
Jeg har købt et armbånd og en malakæde og må sige at produkterne levede fuldt ud op til mine forventninger og forhåbninger.
Leveringstiden passede fint med det lovede (2-4 hverdage) så jeg skal helt sikkert shoppe videre en anden gang!
Malene

21 settembre 2023

Risposta di Shining People

Tusind tak for din feedback, Malene :-) Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for din malakæde og chakra armbåndet.
Lys og kærlighed fra Joyann

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più