Sephora Danmark Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Sephora i Frederiksberg Centret - medarbejder Kallisa leverer den bedste kundeservice :-) Hun tilpasser sine anbefaling til behov og hud. Hun ligger cremer og make up super fint på huden og er lydh... Leggi di più

Lavede en ordre online. Fik besked om, at ordren ikke var gået igennem, så lavede en ny ordre. Efter ca 1 time kom der pludselig en ordrebekræftelse på ordren, der ikke gik igennem. Forsøgte at afb... Leggi di più

Dårlig service blev smidt ud af butikken i dag Købmagergade, søndag, grundet jeg klaget tidligere over 30 meter lang kø uden kasser åbne selvom var masser af medarbejdere. (jeg klagede ikke i dag... Leggi di più

Elendig kundeservice. Min søster bor i Hillerød og fik en creme i gave.Den var plomberet og skulle byttes til samme vare-blot en anden farve(foundation).Henv mig først i Sephora for hende i Lyngby... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mega god oplevelse.

Mega god oplevelse.
Jeg bestilte en rare beauty blush og den kom efter de forventede 3 dage og der var slet ingen skader

5/5 stjerner herfra

29 novembre 2025

Annullering af ordre

Annullering af ordre
For et par dage siden fik min ordre annulleret, fordi produkterne var udsolgt. Jeg bestilte derefter produkterne igen, da der stod, at de var på lager. Så får jeg igen en besked om, at den er blevet annulleret af samme årsag.
Som en undskyldning har jeg fået gratis fragt via en kode. Koden virker så ikke, når jeg prøver at bruge den. Dårlig service, først at annullere ordren og derefter give en kode, der ikke virker.

4 dicembre 2025

Meget tilfreds med min købsoplevelse…

Meget tilfreds med min købsoplevelse hos Sephora.
Bestilte varer tirsdag og kunne afhente hos DAO pakkeshop torsdag.
Produkterne jeg havde købt var pakket ind i fint papir i kassen og derudover var der pakket to produktprøver med.

27 novembre 2025

Customer service experience

I ordered a Dior lipstick from Sephora and it arrived broken. First there was some back-and-forth communication with the customer service, but the purchase was eventually refunded.

24 novembre 2025

Tilbud på hjemmesiden gælder ikke i butikken og servicen i butikken er ringe

Laver gode tilbud på hjemmesiden, men skriver ikke at det er "online only", så er ret skuffet, når jeg i butikken og skal betale fuld pris. De siger at jeg kan lave klik-og-hent på telefonen, men at det tager op mon 30 min, før jeg så kan få varen.
For at lave klik-og-hent skal jeg give Sephora en masse irrelevante oplysninger om mig selv og bagefter har jeg modtaget indtil videre 4 mails, hvoraf den ene er "klik her for at bekræfte din konto", selvom jeg ikke ønsker en konto - jeg vil faktisk helst glemme alt om dem!
Personalet i butikken er såmænd flinke nok, men hvorfor er det umuligt at handle i Danmark på DANSK!

23 novembre 2025

Lyver for dig

De lyver for dig, og overholder ikke det de fortæller dig.
Havde været inde og købe en gave til min datter, siger til dem. “Det er en gave, den skal kunne byttes og kan jeg få den pakket ind?”
Får pænt besked om at de ikke pakker ind - fair nok.
Vedr gaven, så kommer den i en “plomberet” pose med beskeden om “skal den byttes må posen ikke åbnes”
Fint - men da vi så kommer ned i butikken med den er beskeden at den ikke kan byttes - uden kvittering. Den er selvfølgelig lige denne gang blevet væk, hvilket jeg også godt viste inden vi tog derind, det er jo tit sådan at man ikke kan få pengene tilbage uden kvittering. Men sager til datteren “det gør ikke noget du kan bare bytte den, posen er jo ikke åbent”

Men nu er beskeden så en anden - den kan ikke byttes uden kvittering - uanset om posen ikke er åbnet!

Snakket med lederen og han siger det samme!

Det skal siges det er samme butik som den var købt i. (Ca 14 dage efter)

Det er virkelig for dårligt - sidste gang jeg køber noget i den virksomhed.

19 novembre 2025

I visited Sephora Copenhagen with my…

I visited Sephora Copenhagen with my sister-in-law to look at makeup and perfumes, and while the staff themselves were polite and willing to help, the overall experience was extremely uncomfortable.
The issue was the security guard. There were two guys.From the moment we walked in, it felt like we were being watched the entire time. The guards kept following us around the store, which made us feel as if we were being suspected of something we weren’t doing. Instead of browsing freely and enjoying our time, we felt anxious and unwelcome.
We had gone there simply to shop, but the constant surveillance ruined the experience completely. It was so uncomfortable that we ended up leaving the store without buying .
It’s disappointing because the employees were fine, but the security made the whole visit feel hostile. I truly hope Sephora Denmark works on creating a more respectful and comfortable environment for all customers.

21 novembre 2025

Køb dine produkter et andet sted eller…

Køb dine produkter et andet sted eller find dig i hvad som helst !

Forkert vare sendt til mig. Jeg skal så returnere den forkerte vare før de vil tage stilling til, om den rigtige kan sendes og jeg kan ikke få den rigtige vare reserveret og kan risikere, at den ikke er på lager. Jeg ønsker derfor at returnere alt jeg har købt, men så skal jeg selv betale for de produkter som ikke er fejlsendt af SEPHORA.
De kalder det kundeservice 🤷‍♀️

20 novembre 2025

Forbavsende god handel…

Forbavsende god handel,tog chancen trods de dårlige anmeldelser her.
De havde lige det jeg søgte,fik det bestilte 3 senere.
Fik endda 2 prøver med.
Så jeg er tilfreds 😍

15 novembre 2025

Først og sidste gang jeg handler her.

Jeg er førstegangs kunde på deres hjemmeside. Køber en julekalender som de sender. Da jeg henter pakken er den ødelagt. Kontakter kundeservice som beklager og beder mig sende billeder. De får af pakken inden den er åben, af julekalender mv. Får svar tilbage at jeg kan beholde den ødelagte julekalender og vil få 100 kr på min Sephora konto. Takker nej, vil have en ny eller mine penge retur. Samme svar igen. Kontakter kundeservice som efter lidt snak går med til at sende min klage tilbage til den afdeling som står for det. Skal sende pakken retur også får jeg mine penge retur.
Virkelig dårlig service, især når det er første gang jeg handler der. Var først og sidst gang jeg er kunde hos dem. Har handlet en masse på nettet før, først gang jeg oplever så dårlig kundeservice og håndtering af pakker.

4 ottobre 2025

useriøst

Jeg oplever altid at blive mødt af flabede, utålmodige og ikke behjælpelige medarbejdere i Sephora... medmindre jeg er afsted med en på 30 år +.

12 novembre 2025

Mangler 1 vare ud af 4. Dårlig service

Jeg har bestilt 4 varer på Sephora.dk. Pakken bliver leveret til tiden hvilket er fint nok. Men da jeg hentede min pakke synes jeg den så lille ud. Det viser sig at de kun har sendt 3 ud af de 4 varer. Jeg kontakter kundeservice for at forklare at der mangler 1. Vare. Vedlægger endda billeder af pakken og pakkens indhold samt ordre nr. samt skriver hvilken vare jeg mangler. Jeg får svar dagen efter at de vil have flere informationer angående reklamation. Det var ikke det jeg skrev om. Jeg kontaktede kundeservice om at jeg mangler 1 vare. Får en ny mail fra dem hvor de igen spørger efter flere billeder “beviser”. Det kan ikke være rigtigt at de ikke kan slå op i min ordre og se hvilken vare jeg mangler. Jeg skriver også navnet på varen hvilket er en gaveæske og kan derfor ikke være i den lille kasse der blev sendt til mig.

Har ellers aldrig haft problemer med at bestille fra Sephora.dk men tror fremadrettet at det skal gøres in store. Så er man sikker at man får hvad man skal have. Rigtig dårlig stil.

5 novembre 2025

Utroligt dårlig oplevelse med Sephoras medlemsprogram og kundeservice

Jeg har i længere tid haft over 1800 point som medlem af Sephora. Ifølge deres egne medlemsbetingelser skulle jeg have modtaget et link til Gift Boutique, hvor man kan vælge en gratis gave. Det har jeg aldrig modtaget.

I stedet fik jeg tilsendt en rabatkode, som hverken virker eller er forklaret. Jeg ved stadig ikke, om den skulle give en rabat eller en gave — og når jeg prøver at indtaste den i min kurv, sker der intet.

Jeg har været i dialog med kundeservice flere gange, men de svarer uden at forholde sig til mine spørgsmål. I stedet sender de nye rabatkoder, som heller ikke fungerer. Det virker ærligt talt både forvirrende og uprofessionelt.

Når man som kunde bliver lovet adgang til en gavebutik og en gratis gave for sine point, forventer man, at det bliver overholdt. Det her føles som vildledende markedsføring, og jeg har mistet tilliden til Sephoras medlemsprogram.

Jeg håber virkelig, at Sephora begynder at tage deres medlemmer seriøst og lever op til de fordele, de selv promoverer.

22 ottobre 2025

3 ugers levering

Har sjældent oplevet så langsom en procedure i forbindelse med, at de har mistet min pakke. Det er i dag 3 uger siden jeg bestilte, og de trak pengene som det første, men jeg har stadig ikke modtaget min pakke. Trods gentagende kontakt fra min side, hører jeg intet fra Sephora. Har aldrig oplevet så langsom en kundeservice før.

21 ottobre 2025

Perfekt

Jeg har nu bestilt der fra to gange begge gange har jeg fået min pakke hurtigt og i god stand. kommer helt klar til at bestille igen snart

15 ottobre 2025