Vi ser en lille lille lille fejl på stolen par dage efter vi har modtaget den. Jeg sms’er til vedkommende der har leveret den, og indenfor en halv time har han arrangeret at vi får ny stol den førstk... Leggi di più
Lätt att beställa. Trevligt mottagande. Bokade hemleverns och betalat för den, men ändock lämnas försändelsen på ett utlämningsställe! Antar stt det är DHL som gör som dom vill och tycker. Utgår att u... Leggi di più
Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Leggi di più
Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.
Haraldsborgvej 20, 4000, Roskilde, Danimarca
- 71993113
- info@senior24.dk
- senior24.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Rulle/sænkebordene er ubrugelige for…
Rulle/sænkebordene er ubrugelige for os, da de kun kan sænkes til 80 cm. Det stod i produktbeskrivelsen, men uerfarne som vi var gik betydningen af dette først op for os, da bordene var samlet og skulle tages i brug. Så nu har vi to ubrugelige borde, som ikke kan returneres, fordi de er samlet.

Køb af rollator
Hej
Rollatoren blev hurtig sendt til fragtfirma.
Men der ble intet sendt til mig og den var afsendt og intet fra transport
Firmaet.
Ved internethandel kommer der normalt en mail når det er afsendt og en trach og trace nummer, så forsendelsen kan følges.
Jeg bestilte tirsdag og onsdag blev den afsendt og kom torsdag nogen på adressen. Kunne kun finde udad at pengene var trukket fra banken.

Risposta di Senior24.dk
God kvalitet og hurtig levering
Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er samtidig tilkøbt og nødvendig til indebrug. Hun er meget tilfreds - og trods julefridage hurtig ekspedition og levering m GLS (bestilt 3. Juledag aften, sendt 4. Juledag morgen 30/12 og i pakke boks 2/1 formiddag)
Gav gerne 6 stjerner hvis muligt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Blev snydt
Blev snydt, købte en bakke til rollator, ikke opmærksom på at de ikke passede sammen SELV OM BAKKEN KOM SOM REKLAME SAMMEN MED ROLLATOREN, man føler sig snydt.

Risposta di Senior24.dk
At varen var hurtig fremme og meget fin…
At varen var hurtig fremme og meget fin kvalitet

Risposta di Senior24.dk
Rollatoren blev afleveret tidligere end…
Rollatoren blev afleveret tidligere end jeg havde forventet

Risposta di Senior24.dk
En nem måde at bestille på- en hurtig…
En nem måde at bestille på- en hurtig levering- og en flot og god rollator .
Mvh Ulla Godballe

Risposta di Senior24.dk
Man havde glemt at sende en del af…
Man havde glemt at sende en del af ordren men det blev straks eftersendt, da jeg gjorde opmærksom på det.

Er Tilfreds med jeres service
Jeg er godt tilfreds med jeres service og hvis der er et problem med varen og jeg skriver til jer, så kommer der hurtigt et svar og jeg får den hjælp og forklaring, der er behov for. Tak for det. 🌝 I får min anbefaling.

Risposta di Senior24.dk
Super hurtig ekspedition og fin vare
Super hurtig ekspedition og fin vare, kan anbefales.