Jeg bestilte et bord til 8 personer Men da jeg kommer ind er der bare fylt med mennesker som holder en form for begravelses middag og det var som om vi forstyrrede deres fest Man kan godt... Leggi di più

Tusind tak for en dejlig fødselsdag i dag på Sengeløse kro. Fantastisk koldt bord ,hvor intet mangler, rigeligt mad, fylder op hele tiden, flot årstalskage pyntet med stedmoderblomster, flere slag... Leggi di più

Kromad når det er bedst 😋 Sengeløse Kro emmer af hygge og god stemning, vi har spist der flere gange og er aldrig gået skuffet derfra. Specielt deres stegt flæsk får absolut top karakter fra os,... Leggi di più

Jeg købet Kryddersild Karrysild Stegt sild Fiskefilet Æg & Rejer Flæskesteg m. Hjemmelavet rødkål Lun leverpostej Tarteletter m. Høns i asparges Frikadeller m. Hjemmesyltede rødbeder H... Leggi di più

1. Ristorante danese
  2. Ristorante di cucina tradizionale casalinga
  3. Locanda
  4. Location per matrimoni

Sengeløse kro er både et spisested samt et sted til afholdelse af arrangementer og fester med op til 150kuverter i hyggelige omgivelser.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Fantastisk sted og ejere! :)

Vi afholdte vores søns barnedåb d. 14.11.21 og har kun positive ting at sige om kroen og de to ejere, som står for det (Mick og Danny). Maden var fantastisk, og der var et stort udvalg. Selve kroen og lokalerne er så smukke og gennemførte! Og sidst men ikke mindst en fantastisk service! :)

15 novembre 2021

Hvis der havde været flere stjerner…

Hvis der havde været flere stjerner havde de fået det!
Vi holdt vores bryllup på Sengeløse Kro d. 7 august 2021 og det var FANTASTISK! Allerede da vi mødte Danny og Mick første gang kunne vi mærke deres passion for det, som de laver. Vi var ikke et nummer i rækken, og det føltes så trygt. Foruden at have en ret god kuvertpris, var servicen over al forventning. De lånte os borde og stole til en reception, som de ikke stod for, vi kunne opbevare ting hos dem, pynte bryllupskagen i deres køkken og hele vejen igennem var de bundreelle og ærlige! Maden smagte skønt og de havde pyntet lokalet så smukt. Både vi og vores gæster blev mødt at et meget imødekommende personale, hvor alt kunne lade sig gøre. Sengeløse kro og dets personale er hver en krone værd og får vores varmeste anbefalinger!

3 ottobre 2021

Vi holdte sølvbryllup på Sengeløse kro…

Vi holdte sølvbryllup på Sengeløse kro og alt var bare perfekt lige fra start til slut. Allerede da vi var til vores første møde med Mick og Danny var det tydeligt at vi var i trygge hænder de havde helt styr på det.
Der var pyntet pænt op, maden var rigtig god og der manglede aldrig noget i glasset da Mick og Danny var meget opmærksomme. Kan varmt anbefales

26 settembre 2021

Annullerede aftale uden at give besked

Vi var i efteråret 2020 forbi Sengeløse Kro, hvor vi fik en rundvisning og snakkede om et arrangement vi gerne ville holde i starten af 2022. Efter besøget, fik vi over mail fundet frem til hvad det skulle indeholde, og vi spurgte ind til hvornår de skulle vide endeligt antal kuverter. Undervejs i forløbet måtte vi to gange rykke for svar, da der var meget lang svartid på vores beskeder. Da vi modtager den endelige oversigt over indhold og pris fra Sengeløse Kro, skriver de at vi må give besked hvis der er noget der mangler. Det hele ser fint ud, så vi foretager os ikke yderligere. Nu da datoen begynder at nærrme sig, skrev vi for nyligt til dem for at høre om alt var som det skulle være. Det viser sig at Sengeløse Kro i mellemtiden har annulleret vores aftale, da vi ikke vendte retur på deres sidste besked - en besked hvor de altså ikke bad os vende retur. Helt uden at have vendt det med os, har de altså gjort så vi nu står uden sted at holde fest om 4 mdr. Det er under al kritik og vi vil anbefale andre at afholde sig fra at lave aftaler med Sengeløse Kro, for at undgå at stå i samme situation som os.

13 settembre 2021

Kan desværre kun give 5 stjerner da der…

Kan desværre kun give 5 stjerner da der ik er flere..🥴 fantastiske rammer, mad, service, var behjælpelig med alt til vores bryllup, musik, fotograf, bordpynt, totalt kærlige og hjælpsomme mennesker..... tak for festen i gjorde det fantastisk...

Mvh Pia og Bo

23 agosto 2021

Vi havde en fantastisk 60 års…

Vi havde en fantastisk 60 års fødselsdagsfest. Fantastisk imødekommende og fleksible er nøgleord på vores værter, ting fungerede bare!
Maden var dejlig, dog var kødet gennemstegt😔
Vi kommer igen

20 luglio 2021

Fantastisk oplevelse på Sengeløse kro

Tusind tak for en dejlig fødselsdag i dag på Sengeløse kro.
Fantastisk koldt bord ,hvor intet mangler, rigeligt mad, fylder op hele tiden, flot årstalskage pyntet med stedmoderblomster, flere slags bær og chokolade.flotte borde,blomster i så skønne omgivelser.
Tak til jer to for en dejlig dag, vi ønsker al det bedste for jer.
Vender meget gerne tilbage, og anbefaler jer på det varmeste.
Kenneth og Kirsten Valet

23 maggio 2021

Super lækker mad

Super lækker mad. Det kan varmt anbefales.. gode priser, søde ejere og lækkert mad.
Jeg bestilte en wienersnitzel med det hele til afhentning, og det var varmt ved afhentning til vi kom hjem. Store gode portioner.
Der skal jeg helt sikkert bestille igen og booke bord når de åbner op 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

24 febbraio 2021

Gennemført

Gennemført.
Maden er fantastisk og man mangler intet!
Kroens udseende og stemning er simpelthen bare prikken over i’et.
Varm anbefaling herfra!

26 gennaio 2021

Helt klart et besøg værd 😋

Sengeløse kro er bare,så hyggeligt ,det mest fantastiske mad og rigeligt af det 😋 Man kan kun blive i godt humør når man bliver serviceret af Mick og Danny de er bare skønne 🙂 Deres take away er lige så fantastisk så 5 stjerner herfra 👍

19 gennaio 2021

Kromad når det er bedst 😋

Kromad når det er bedst 😋

Sengeløse Kro emmer af hygge og god stemning, vi har spist der flere gange og er aldrig gået skuffet derfra. Specielt deres stegt flæsk får absolut top karakter fra os, det er sprødt, lækkert og stadig saftigt og persillesovsen dertil er ægte og fuld af persillesmag præcis som vores mor lavede den, det hele kommer i rigelige mængder.
I Fredags forkælede vi os selv med takeaway tapas og deres lækre hjemmebagte brød, MUMS, det er bestemt ikke sidste gang.

18 gennaio 2021

Gennemført fantastisk

Min mand og jeg havde en anderledes forespørgsel. Hvor det krævede at vi selv kunne opvarme maden på dagen og til dagen efter. Alt var gennemført og tænkt på i mindste detalje. Bøffen var mør og desserten virkelig frisk og lækker. Tusinde tak for at vores bryllupstur i det danske “ under corona lock Down” var helt perfekt.

18 gennaio 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito