Valutata 5 stelle su 5

Zelf een zooitje van mijn bestelling gemaakt, maar direct de fijne service ervaren van dit bedrijf. Zelfs ruim buiten kantooruren was er nog hulp beschikbaar. Erg fijn!

Valutata 5 stelle su 5

Er was een item niet beschikbaar voor directe verzending. Geen probleem zou je denken, maar een medewerker van secures belde om een alternatief aan te bieden wat wel direct verzonden kon worden. Notab... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze woning is beveiligd door Secures afgelopen week. Het contact met het bedrijf liep voorspoedig telefonisch goed bereikbaar en zelfs op de mail kregen we in de avond nog antwoord! De installat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn klant bij deze organisatie vanaf rond 2020. Deze organisatie levert wat zij beloofd en, ook daarna, goede service. Vragen worden benatwoord, ook 2 jaar na dato. Solide en betrouwbaar. Wat zij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di sistemi di sicurezza

Scritti dall'azienda

Secures levert beveiligingsoplossingen voor ieder segment. Alarmsystemen, Camerasystemen, Intercom, Toegangscontrole, Kluizen, Mistgeneratoren, Cilinders en Hang en Sluitwerk.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb hier twee jaar geleden mijn Ajax…

Ik heb hier twee jaar geleden mijn Ajax alarmsysteem gekocht, wat overigens de volgende dag al was geleverd maar dat terzijde. Nu ben ik niet heel handig maar Secures heeft mij heel goed geholpen met het instellen van het alarmsysteem. Onlangs heb ik mijn systeem uitgebreid met de nieuwe KeyPad Touchscreen en Ajax Turretcams en wederom de volgende dag geleverd en natuurlijk had ik weer wat vragen maar ook die werden snel beantwoord.

Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met Secures en het Ajax apparatuur!

5 dicembre 2024

Risposta di Secures

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zowel met de service van Secures als met het Ajax systeem tevreden bent. We staan altijd klaar om te helpen!

Valutata 5 stelle su 5

Koop al jaren bij Secures en met…

Koop al jaren bij Secures en met plezier. Ze zijn de absolute guru's van het merk Ajax Systems en hebben mij meerdere malen geholpen bij technische vragen. Tevens goede prijzen en zeer betrouwbaar gebleken.

28 novembre 2024

Risposta di Secures

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met onze service en expertise. We blijven je graag helpen!

Valutata 1 stelle su 5

Nemen de telefoon niet op

5 dicembre 2024

Risposta di Secures

Het lijkt erop dat Hans—alias Joost van den Bruggen—een dubieuze tactiek gebruikt om concurrenten in een kwaad daglicht te stellen en zijn eigen bedrijven te promoten. Laten we die nep review eens goed fileren en op zijn plek zetten:
________________________________________
Nep review van "Hans" in detail:

"Nemen de telefoon niet op. Voor mij een zeer slechte zaak. Ik betwijfel of dit wel origineel spul is.. heb nu bij uw woning veilig gekocht."

1. "Nemen de telefoon niet op"
• Klassiek vaag geklaag zonder context. Heb je überhaupt wel een keer gebeld, Hans/Joost?

2. "Ik betwijfel of dit wel origineel spul is"
• Een poging om twijfel te zaaien zonder enige bewijslast. Geen enkel detail, geen aankoop, niks. Het klinkt als iemand die zijn script niet goed heeft voorbereid. Origineel spul? Misschien bedoel je dat van jezelf, Hans.

3. "Heb nu bij uw woning veilig gekocht"
• En daar is de clou: een overduidelijke poging om de concurrentie in een kwaad daglicht te stellen en jouw eigen (of bevriende) toko te pluggen. Transparant als glas, Hans.
________________________________________
Waarom deze nep-review schadelijk is:
• Je probeert legitieme bedrijven te saboteren met leugens. Klanten verdienen eerlijke beoordelingen en concurrentie moet op kwaliteit gebaseerd zijn, niet op schimmige praktijken.
• Deze tactiek ondermijnt vertrouwen in het hele reviewsysteem. Echte klanten hebben hierdoor moeite om de juiste keuze te maken.

________________________________________
Aan potentiële klanten en slachtoffers van deze praktijken:
1. Let goed op verdachte reviews. Kijk naar trends, inhoud en toon. Vaak vallen nep reviews op door hun vaagheid of hun nadruk op andere bedrijven.
2. Meld dit soort misbruik aan de beheerders van reviewplatformen. Nepreviews zijn in strijd met de regels van de meeste platformen.
3. Doe je eigen onderzoek naar bedrijven. Controleer hun reputatie grondig.

Conclusie: Hans, of moeten we zeggen Joost, dit soort praktijken zijn niet alleen ethisch fout, maar ook schadelijk voor jouw eigen geloofwaardigheid. Klanten zijn slimmer dan je denkt, en karma heeft een manier om altijd terug te slaan.

Valutata 1 stelle su 5

Heb hier bijna 2 jaar geleden een…

Heb hier bijna 2 jaar geleden een alarmsysteem gekocht met 2 jaar garantie. Nu na bijna 2 jaar later een defecte adapter. Dus nog binnen garantie. Weigeren echter van deze garantietermijn te respecteren. Uitvluchten dat het mijn schuld is, dat het raar is dat het bijna 2 jaar gewerkt heeft en nu plots niet meer....
Heb dit dan toch via ajax zelf kunnen regelen. top.
Prima alarmsysteem maar onbertouwbare verkoper.....

7 ottobre 2022

Risposta di Secures

Beste Patrick, zoals ook telefonisch met u besproken denken wij dat het een misverstand was u gaf namelijk aan in de mail "Vorige week is er een zekering gesprongen in de electriciteit kast. Heb deze zekering opnieuw aangelegd,maar nu werkt de socket niet meer."

Je kunt dit natuurlijk ook opvatten dat de Socket door iets anders stuk is gegaan, dat is voor ons in deze dan ook onduidelijk.

We hebben dit ook gevraagd "Hoe kan het dat de socket kortsluiting heeft gemaakt? In principe steek je deze alleen in het stopcontact. Of is er kortsluiting gekomen door iets anders dan de socket? Help me even het verhaal beter te begrijpen."

Uw antwoord in deze was "Eigenlijk is het simpel. De sochet functionneerd niet meer. Wanneer ik het inplug brand het licht rondom niet meer en maakt ook geen contact meer met de app. Dus of het defect in de sochet er nu toe geleid heeft dat mijn zekering uitgesprongen is is in feite niet relevant."

Maar dit is juist wel relevant voor de garantie. U heeft contact gezocht met de fabrikant en gek genoeg het voor elkaar gekregen dat wij u een nieuwe socket konden opsturen.

Op 6 oktober is er een nieuwe Socket naar u opgestuurd en deze heeft u op 7 oktober 2022 ontvangen. Wij danken u om deze ervaring te delen. We zien dat u vaker op deze manier uw ervaring deelt.

Maar om ons dan meteen ons als onbetrouwbare verkoper aan te merken is toch wel merkwaardig. We hopen dat de huidige Socket geen problemen geeft!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più