Zelf een zooitje van mijn bestelling gemaakt, maar direct de fijne service ervaren van dit bedrijf. Zelfs ruim buiten kantooruren was er nog hulp beschikbaar. Erg fijn!
Er was een item niet beschikbaar voor directe verzending. Geen probleem zou je denken, maar een medewerker van secures belde om een alternatief aan te bieden wat wel direct verzonden kon worden. Notab... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze woning is beveiligd door Secures afgelopen week. Het contact met het bedrijf liep voorspoedig telefonisch goed bereikbaar en zelfs op de mail kregen we in de avond nog antwoord! De installat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn klant bij deze organisatie vanaf rond 2020. Deze organisatie levert wat zij beloofd en, ook daarna, goede service. Vragen worden benatwoord, ook 2 jaar na dato. Solide en betrouwbaar. Wat zij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Secures levert beveiligingsoplossingen voor ieder segment. Alarmsystemen, Camerasystemen, Intercom, Toegangscontrole, Kluizen, Mistgeneratoren, Cilinders en Hang en Sluitwerk.
De Trompet 1540, 1967 DB, Heemskerk, Paesi Bassi
- +31(0)251 770020
- servicedesk@secures.nl
- secures.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Nu 2 jaar in gebruik
Nu 2 jaar in gebruik. Snel, simpel en betrouwbaar. De batterijen nog niet vernieuwd !!

Telefonische hulp bij installatie
Ik heb gisteren contact gehad met deze firma.
Ik had problemen met de installatie. Het was buiten kantoortijd. Ze hebben mij nog geen half uur erna gebeld en mij uitstekend op weg geholpen.
Mijn dank hiervoor.

Risposta di Secures
Hier word je elke keer super geholpen
Hier word je elke keer super geholpen. Scherpe prijzen en snelle verzending. Tot de volgende.

Betrouwbare leverancier
Betrouwbare leverancier. Goede prijs/service verhouding.

Risposta di Secures
Net voordat we op vakantie gingen…
Net voordat we op vakantie gingen storing aan het alarm, snelle telefonische ondersteuning met diverse keren contact tot ver na sluitingstijd problemen kunnen oplossen. Noot: zij hebben de installatie niet aangelegd!

Risposta di Secures
Goed advies ontvangen en het werk goed
Goed advies ontvangen. Besteld en geïnstalleerd door Secure nu bijna 9 maanden geleden. Het systeem werkt naar behoren. Bediening is eenvoudig.

Zeer tevreden!
Ons gehele alarmsysteem van Ajax hier gekocht. Zowel de prijs als de aftersales is geweldig!

Goede service van Ajax apparatuur
Dit bedrijf heeft goede producten en als je de helpdesk belt zijn ze super vriendelijk en helpen je graag voor een goede oplossing.
Meerdere spullen hier gekocht en altijd keurig op tijd binnen.
Niet twijfelen gewoon hier kopen.

Fijn bedrijf
Een snelle levering. Denken met je mee. Iets te veel besteld geen probleem is gelijk geregeld. Fijn bedrijf.

Goede klant ervaring
Correcte levering van producten, kwalitatief. Ook naverkoop service is goed. Al meerdere jaren tevreden.

Goede en mooie website
Goede en mooie website, snelle levering en deskundige (telefonische hulp)

Risposta di Secures
Secures, met hun hulp heeft elk probleem een oplossing!
Secures,
Je hoeft maar te bellen, je probleem aan te geven en het wordt opgelost.
Top contact, top hulp, top oplossing!

Risposta di Secures
Prima verloop van de bestelling
Prima verloop van de bestelling, opvolging en levering.

Risposta di Secures
Correcte en vlotte afhandeling van mijn…
Correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ben zeer tevreden over deze webwinkel.

Top bedrijf
Hoge kwaliteit van materiaal, goede service en scherpe prijzen. Ook bij vragen snelle enbduidekijke antwoorden. Wat mij betreft top bedrijf!

Risposta di Secures
Prima telefonisch advies en snelle…
Prima telefonisch advies en snelle levering.

Goed advies, snelle service
Heb er al meerdere keren dingen voor mijn alarmsysteem besteld. Altijd goed advies, snelle verzending en goed bereikbaar in geval van garantie/reparatie

Risposta di Secures
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.