Seats and Sofas - Oosterhout Recensioni 560

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Meerstoel 14, 4904 SV Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam in het geven van info. Zijn geduldig en nemen de tijd om te luisteren wat je wensen zijn en alle vragen te beantwoorden.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht ervaring!!!! We hebben 29-12-2025 een set van banken besteld, een stukje voorbetaald, en nog niks ontvangen. De medewerkers kunnen niet duidelijk antwoord over het status van onze besteli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag bij Seats en Sofa in Oosterhout geweest. In eerste instantie geholpen door een zéér vriendelijke jongeman. Omdat we de prijs toch iets te hoog vonden kwam er een andere medewerker/manager bi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We werden geholpen door verkoopster Tamara. Hele fijne en vriendelijke verkoopster. Gaf extra opties zonder te pushen. Liet ons ons gangetje gaan en kwam later vragen of ze nog iets voor ons kon betek... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Meerstoel 14, 4904 SV, Oosterhout, Noord-Brabant, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Advies op maat!

Hier is een mogelijke recensie die je kunt plaatsen:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We zijn ontzettend tevreden over ons bezoek aan Seats and Sofas! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk en geduldig geholpen. De jonge medewerker die ons te woord stond, had verrassend veel kennis van zaken en kon ons goed adviseren over de verschillende opties en materialen.

Dankzij zijn hulp hebben we een prachtige bank gevonden die perfect aansluit bij onze wensen én fantastisch past in ons eerste huis. Het voelde echt alsof er met ons werd meegedacht en dat maakte de hele ervaring heel prettig.

Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie bank en vriendelijk, deskundig advies!

26 luglio 2025

Beste heer Boot,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden en het delen van uw positieve ervaring in onze vestiging in Oosterhout. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze jonge medewerker en dat het advies precies aansloot bij uw wensen. We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten, dus het is erg prettig om te lezen dat u zich begrepen voelde. Geniet van uw prachtige nieuwe bank in uw eerste woning!

Valutata 5 stelle su 5

Naar de winkel voor een bank

Naar de winkel voor een bank, we zochten een kleine voor op de slaapkamer van me dochtertje. Dus medewerker gelijk de kleinste bank aangewezen en hij was toevallig ook haar kleur (roze) levertijd was 8 weken. Maar in overleg het show model mogen meenemen! Super en ze is er ook super blij mee.

25 luglio 2025

Beste mevrouw Franse van Gool,

Wat leuk om te horen dat u samen met uw dochter zo blij bent met de roze bank! Fijn dat onze medewerker met u heeft meegedacht en dat het mogelijk was om het showroommodel direct mee te nemen. Wij doen ons best om flexibel en klantgericht te zijn. Veel plezier namens ons beiden aan uw dochter!

Fijn advies!

We kregen goed advies en de verkopers dachten erg mee met ons budget. Daardoor hebben we nu een hele mooie bank voor een schappelijke prijs kunnen kopen.

22 luglio 2025

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve beoordeling van onze vestiging in Oosterhout. Het doet ons goed te horen dat u prettig bent geadviseerd en dat onze medewerkers hebben meegedacht binnen uw budget. We streven ernaar om elke klant een passende oplossing te bieden, en het is fijn dat dit bij u gelukt is.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in een van onze winkels.

Valutata 5 stelle su 5

Omruilen van een relaxstoel...

Tot 2 keer toe zo lief geholpen.....alle respect... En zeer goed geholpen met mijn probleem hiervoor....Alles is prima opgelost....

3 luglio 2025

Beste heer/mevrouw Leenhouts,

Wat fijn om te horen dat u twee keer zo goed bent geholpen. Dank voor uw warme woorden en uw geduld tijdens het omruilen van de relaxstoel. We zijn blij dat alles naar wens is opgelost en dat u zo tevreden bent over de service.

Wij waarderen uw vertrouwen zeer!

Een erg positieve ervaring

Een erg positieve ervaring dankzij het personeel. Genoeg aanbod voor degene die per direct een leuke bank nodig heeft.

9 luglio 2025

Beste meneer Derks,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met ons personeel en dat u tevreden bent over het ruime aanbod in de winkel. We streven ernaar om voor elke wens een passende oplossing te bieden, zeker voor directe levering.

Uw beoordeling waarderen we zeer.

Zeer Tevreden!

Een bank gekocht maar helaas niet naar wens. We werden zeer goed geholpen en geadviseerd voor een nieuwe bank. Met een tevreden terug blik kijken wij terug op een geslaagde en eerlijke verkoop!😄

7 luglio 2025

Beste Laura,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de manier waarop onze collega’s u hebben geholpen! Hoewel de eerste bank niet naar wens was, zijn we blij dat u goed bent geadviseerd bij het kiezen van een nieuwe. Eerlijk advies en tevreden klanten zijn voor ons ontzettend belangrijk, dus uw positieve terugblik doet ons goed.

Wij hopen dat u lang mag genieten van uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Seats and Sofa’s Oosterhout is een must go!

Mijn vrouw en ik hebben een super fijne ervaring gehad bij Seats and Sofa’s in Oosterhout. We kwamen binnen en binnen 1 uur waren we al naar buiten met een gloednieuwe bank. De prijs was heel scherp afgeprijsd en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe bank. Bedankt Seats and Soda’s Oosterhout!

6 luglio 2025

Beste Micky,

Wat geweldig om te lezen dat u en uw vrouw zo tevreden zijn met jullie ervaring in onze vestiging in Oosterhout. Wij zijn blij dat u de vriendelijke service, de scherpe prijs én de snelle aankoop heeft kunnen waarderen. Een tevreden klant is voor ons het grootste compliment.

Wij wensen u veel comfort en plezier met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Stijlvol, comfortabel en precies wat ik zocht!

Gisteren heb ik een prachtige hoekbank gekocht bij Seats and Sofas en ik ben er ontzettend blij mee! De stof voelt heerlijk zacht aan en de subtiele ribstructuur geeft de bank een luxe uitstraling. Hij zit niet alleen erg lekker, maar ligt ook fantastisch — perfect voor een relaxte avond thuis of om gasten te ontvangen.

Wat me ook opviel: de bank past echt mooi in de ruimte en de kleur is neutraal maar toch warm, wat het geheel gezellig maakt. Het personeel in de winkel was vriendelijk en behulpzaam bij het kiezen van het juiste model.

Kortom: een echte aanwinst voor mijn woonkamer. Ik kan deze bank én Seats and Sofas van harte aanbevelen!

22 giugno 2025

Beste Winston Janssen,

Wat een mooie en enthousiaste review, hartelijk dank daarvoor! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe hoekbank. De beschrijving van het comfort, de uitstraling en de service in onze winkel laat precies zien waar we naar streven.

Fantastisch dat de bank zo goed in uw interieur past en dat het zit- en ligcomfort helemaal naar wens is. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop en danken u voor uw aanbeveling!

Vriendelijk

Ik ben geholpen door vriendelijk personeel. Ik was opzoek naar een kleine bank voor in mijn eerste huisje.

Deze jongen heeft mij de banken laten zien in verschillende prijs categorieën. Hij nam de tijd en liet ook de ruimte om vragen te stellen en zelf na te denken

15 giugno 2025

Beste Marit Van der Linden,

Hartelijk dank voor uw mooie review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen door onze collega in Oosterhout en dat u zich vrij voelde om vragen te stellen en rustig na te denken over uw keuze.

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij het maken van zo’n belangrijke aankoop als een bank voor uw eerste huisje. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn super netjes en goed geholpen.

We zijn heel netjes geholpen en ondertussen kregen we n heerlijk bakje cappuccino. Nadat we onze wensen hadden voorgelegd nam hij rustig de tijd om deze samen met ons af te stemmen. Het bankstel California was op voorraad in onze kleur. De dag erna hebben we het opgehaald en hebben ons geholpen om het op de aanhanger te zetten. Chapeau. Dankjewel voor de goede service

11 giugno 2025

Beste Willem,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze vestiging in Oosterhout en dat u ook heeft genoten van een lekker kopje cappuccino tijdens uw bezoek. Wij vinden het belangrijk om klanten persoonlijk en met aandacht te begeleiden, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren. Geweldig dat uw gekozen bankstel direct op voorraad was en dat alles soepel is verlopen bij het ophalen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Goede verkoopmedewerker die al onze vragen beantwoordde

We hebben afgelopen zaterdag een nieuwe bank gekocht bij Seats & Sofa's. Alles was exact op maat, en we hebben er lang over nagedacht en ruim een uur met de verkoper gesproken. Ondanks dat we een paar keer van gedachten veranderden, bleef hij vriendelijk en behulpzaam. Heeft al onze vragen eerlijk beantwoord, ook de dingen die niet mogelijk waren zei hij gelijk. Erg behulpzaam.
Nu vol verwachting uitzien naar wanneer onze nieuwe bank klaar is!

7 giugno 2025

Beste heer/mevrouw Overduin,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn dat onze collega in Oosterhout de tijd voor u nam, u goed informeerde en eerlijk antwoord gaf op al uw vragen. We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en een weloverwogen keuze kunnen maken.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en hopen dat deze helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Top Ervaring

Ik werd zeer vriendelijk geholpen in de winkel te Oosterhout. Kreeg meteen goed advies en binnen 1 week stond er een prachtige bank in me woonkamer. Had graag 5 sterren gegeven maar helaas was er vanuit de winkel beloofd dat het leverteam de bank in elkaar zou zetten maar hun wisten van niks.voor de rest zeker een aanrader voor me naaste en ook voor mezelf in de toekomst weer.

1 giugno 2025

Beste heer Marijnissen,

Dank voor uw positieve review en de complimenten over onze service in Oosterhout. We vinden het fijn om te horen dat u snel geholpen bent en binnen een week al kon genieten van uw nieuwe bank.

Wat jammer dat er miscommunicatie was over het in elkaar zetten van de bank. Wij nemen dit intern mee om dit in de toekomst beter af te stemmen. Bedankt voor uw aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk geholpen zowel in de…

Zeer vriendelijk geholpen zowel in de winkel als bij het laden van de bank.
Goede uitleg gekregen over alles.

7 giugno 2025

Beste J. Waas,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zowel in de winkel als bij het laden van uw bank zo goed bent geholpen. Goede uitleg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij zijn blij dat dit ook zo is ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Ik was gelijk bij binnenkomst geholpen

Ik was gelijk bij binnenkomst geholpen, en binnen 5 minuten stond ik buiten met een goeie bank van een goede kwaliteit. Klantenservice top shelf niveau 👌

5 giugno 2025

Beste Mohamed,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn dat u zo snel en prettig bent geholpen in onze vestiging in Oosterhout en met een goede bank de deur uit bent gegaan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten efficiënt en klantgericht worden geholpen.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Super goede winkel

Vriendelijk personeel. We konden rustig overal kijken en uitproberen en een mooie prijs gekregen!!

4 giugno 2025

Beste mevrouw Angélique,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en mooie beoordeling over onze vestiging in Oosterhout. Het doet ons goed te horen dat u de rust heeft ervaren om op uw gemak rond te kijken en uit te proberen, en dat u tevreden bent met de prijs en de service. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klanten vriendelijk te ontvangen en goed te adviseren. Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot ziens!

Ons droombankje :-)

Na (eerlijk gezegd) toch vele slechte recensies en nieuws berichten te hebben gelezen over Seats en Sofas hebben wij toch de stap genomen om in de winkel Oosterhout eens te gaan kijken omdat we een subtiel bankje nodig hadden voor in ons tuinhuis. Wij zijn erg goed geholpen en de medewerker deed ontzettend goed zijn best om ervoor te zorgen dat wij ons "droombankje" meteen die dag zouden bestellen met daarop de nodige korting.Nu afwachten wanneer ons bankje geleverd word en dat ons gezin er fijn van kan gaan genieten.Bedankt Seats en Sofas.

31 maggio 2025

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw positieve en uitgebreide review. We begrijpen goed dat u twijfelde na eerdere recensies, maar des te fijner dat u toch bent langsgekomen in onze winkel in Oosterhout. Geweldig om te horen dat onze collega u goed geholpen heeft en met u heeft meegedacht om direct tot een fijne aankoop te komen. Wij hopen dat uw droombankje binnenkort geleverd wordt en dat u er met uw gezin van zult genieten!

Valutata 1 stelle su 5

Hier nooit iets kopen

Hier nooit iets kopen.
Malafide praktijken.
Een aankoop gedaan in de winkel, wat helaas een mankement bleek te hebben.
Gevraagd om teruggave van mijn geld.
Stelen ze de helft als zijnde annuleringskosten. Het zijn de grootste boeven. Zal me niets verbazen als deze zaak binnen nu en een paar jaar is opgedoekt.

26 maggio 2025

Beste Boris,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Het is absoluut niet onze bedoeling om klanten een slecht gevoel te geven over hun aankoop. Bij annuleringen kunnen er inderdaad kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van het moment en de status van de bestelling, maar dit wordt altijd duidelijk gecommuniceerd.

Wij willen uw situatie graag zorgvuldig onderzoeken en samen naar een passende oplossing kijken. Zou u alstublieft uw contactgegevens en aankoopgegevens willen sturen naar oosterhout@seatsandsofas.nl?

Valutata 5 stelle su 5

Seats and sofa is klasse

de medewerkster wist precies wat wij zochten zij gaf ons een goed advies welke bank en welke stoelen voor ons geschikt waren gezien onze leeftijd ook vind je daar meubels voor ieder zijn beurs en ze was ook vriendelijk naar ons toe een aanrader om daar naar toe te gaan

28 maggio 2025

Beste Rien,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service en het advies dat u heeft gekregen. We vinden het belangrijk dat iedere klant zich gehoord voelt en blij is met de juiste keuze, zeker als het gaat om comfort en functionaliteit.

Dank u wel voor de aanbeveling en graag tot ziens in onze winkel!

Valutata 5 stelle su 5

De verkopers waren heel erg behulpzaam…

De verkopers waren heel erg behulpzaam ik hoefde niet lang na te denken om de stoelen te kopen en de koffie was ook lekker tot de volgende keer en dank je wel voor de hulp en uitleg ervan
Mvg anja verschuren

27 maggio 2025

Beste mevrouw Verschuren,

Hartelijk dank voor uw leuke en positieve reactie. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door onze verkopers en dat de koffie ook gesmaakt heeft! Wij doen ons best om iedere klant op een prettige manier te helpen, en het is goed te horen dat u zich prettig en welkom voelde in onze winkel.

We hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen.

Vriendelijk en kundig personeel

Vriendelijk ontvangst in de vestiging te Oosterhout waarna wij goed zijn geholpen door een fijne en kundige medewerkster (Tamara).

23 maggio 2025

Beste heer Van Wel,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u vriendelijk bent ontvangen en dat u zo goed bent geholpen door onze medewerkster Tamara. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en deskundig advies krijgen. Uw compliment delen wij graag met haar en het team.

We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug in onze winkel.

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più