Seats and Sofas - Oosterhout Recensioni 560

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Meerstoel 14, 4904 SV Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam in het geven van info. Zijn geduldig en nemen de tijd om te luisteren wat je wensen zijn en alle vragen te beantwoorden.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht ervaring!!!! We hebben 29-12-2025 een set van banken besteld, een stukje voorbetaald, en nog niks ontvangen. De medewerkers kunnen niet duidelijk antwoord over het status van onze besteli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag bij Seats en Sofa in Oosterhout geweest. In eerste instantie geholpen door een zéér vriendelijke jongeman. Omdat we de prijs toch iets te hoog vonden kwam er een andere medewerker/manager bi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We werden geholpen door verkoopster Tamara. Hele fijne en vriendelijke verkoopster. Gaf extra opties zonder te pushen. Liet ons ons gangetje gaan en kwam later vragen of ze nog iets voor ons kon betek... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Meerstoel 14, 4904 SV, Oosterhout, Noord-Brabant, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Great experience

Great experience , seals man's explain to you everything helping you with an wise choose. Also nice and worm welcome in the store.

28 settembre 2025

Dear Tiberiu Paun,

Thank you for your kind review about our Megastore in Oosterhout. We are glad to hear that you felt warmly welcomed and that our salesperson explained everything clearly and helped you make a wise choice. We truly appreciate your feedback.

Kind regards,

Valutata 4 stelle su 5

Werd in Oosterhout goed geholpen door…

Werd in Oosterhout goed geholpen door Pieter en nog adequaat snel en duidelijk ook en met een korting van dik 1000euro.
Leuke sfeer ook.

26 settembre 2025

Beste Francois Keulers,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat Pieter u in Oosterhout snel, duidelijk en met een mooie korting heeft geholpen. We zijn blij dat de sfeer positief is ervaren. Veel plezier met uw nieuwe bank.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch ontvangst met koffie en wat…

Fantastisch ontvangst met koffie en wat lekkers.
Geen opdringerig gevoel, kunt ontspannen rondkijken.
Verkopers zijn vriendelijk en oprecht.

15 settembre 2025

Beste Nico van Noije,

Wat fijn dat u in onze Megastore in Oosterhout zo hartelijk ontvangen bent met koffie en iets lekkers. Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust en zonder druk kunt rondkijken en zijn blij dat u dit ook zo ervaren heeft. Dank voor uw mooie woorden over onze medewerkers.

Toppers in oosterhout

Ik ben heel goed geholpen in het filiaal van Oosterhout.
Ik moest een nieuwe bank hebben en ze hebben alles uit de kast gehaald om er voor te zorgen dat ik de bank kon krijgen die ik wilde.
En het extra service die ze mij hebben geven is dat die iets langer opgeslagen kon worden. Ik ben heel blij met hoe ik geholpen ben

12 settembre 2025

Beste Danique,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat mooi dat u in ons filiaal in Oosterhout zo goed bent geholpen en dat onze medewerkers alles in het werk hebben gesteld om ervoor te zorgen dat u precies de bank kon krijgen die u graag wilde. Ook fijn om te lezen dat wij u konden helpen met het iets langer opslaan van uw aankoop. Wij zijn blij dat u tevreden bent en wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Valutata 5 stelle su 5

Ha Rai..sorry voor de wat late…

Ha Rai..sorry voor de wat late reactie...er kwam hier weer van alles tussen wat we niet in de hand hadden. Je bent een super knul..niet alleen op de job maar ook in het leven..kijk maar in de spiegel naar je ogen. Je bent een verkoper in hard en nieren..en je staat supper voor het bedrijf!! Maar je hebt veel meer kwaliteiten...dus de toekomst staat te wachten!! Groet ad en hilda van loon

3 settembre 2025

Beste mevrouw Van Loon,

Wat een mooie en persoonlijke boodschap. We geven uw complimenten graag door aan Rai in onze Megastore Oosterhout. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, netjes en behulpzaam,tot aan de kassa bleven ze vriendelijk en netjes echt top daar in Oosterhout, was iedereen op de wereld maar zo vriendelijk voor elkaar net als bij hun,echt mijn petje af

2 settembre 2025

Beste heer Van Seeters,

Wat een mooie woorden, hartelijk dank! Het doet ons goed dat u zich zo prettig geholpen voelde in onze Megastore in Oosterhout. Wij geven uw complimenten graag door aan het team.

Valutata 5 stelle su 5

Aangenaam en op het gemak tot een goede keuze kunnen komen

Goede ontvangst in de winkel, gaven ons de ruimte om eerst te kijken, hielpen ons vervolgens verder met vragen en een advies. Goed advies, goede keuze en straks een mooie bank waar we nog jaren van kunnen en mogen genieten. Bedankt Seats and Sofas!!

31 agosto 2025

Beste Michiel,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u zich welkom voelde in onze Megastore in Oosterhout en dat u de ruimte kreeg om op uw gemak te kijken. We zijn blij dat het advies en de begeleiding hebben geleid tot een aankoop waar u blij mee bent.

We hopen dat de nieuwe bank straks perfect aansluit bij uw wensen en dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben. Bedankt voor uw vertrouwen in Seats and Sofas!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super vriendelijk geholpen door de medewerkers en dachten echt met ons mee

Super leuk en professioneel geholpen.

Beste Sylvia Klop,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u supervriendelijk bent geholpen door onze medewerkers en dat zij echt met u hebben meegedacht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en merken dat we de tijd nemen om mee te denken bij een belangrijke aankoop zoals een bank. Uw complimenten delen we graag met het team in Oosterhout, zij zullen dit erg waarderen. We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw aankoop.

Heerlijk geholpen

Ik vond het zeer prettig dat ik gewoon mijn eigen rondje mocht lopen, en niet "achterna" gezeten werd door verkopers.
Tamara, degene die mij hielp nadat ik erom vroeg was super betrokken, geduldig en bovenal gezellig!
Heb een keurige en eerlijke uitleg gehad, waardoor ik de juiste keuze kon maken

Beste Iris Iesje,

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve feedback. Wij vinden het fijn om te horen dat u rustig de tijd kreeg om rond te kijken en dat onze collega Tamara u daarna zo goed en betrokken heeft geholpen. Uw complimenten over haar geduld en duidelijke uitleg zullen wij zeker met haar delen. Het is voor ons belangrijk dat klanten zich niet opgejaagd voelen, maar juist op een prettige manier kunnen kiezen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Super geholpen door Sercan

Super geholpen door Sercan! Hij heeft veel geduld met ons gehad en echt naar de wensen geluisterd!
Top winkel met top personeel!
Wij zijn tevreden naar buiten gelopen!

Beste Hanane Ben Mohand,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn blij om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Sercan. Uw complimenten over zijn geduld en het luisteren naar uw wensen zullen wij zeker aan hem doorgeven. Het is fijn te lezen dat u onze winkel en ons personeel als positief heeft ervaren en dat u tevreden naar buiten bent gegaan. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe bank en zien u graag nog eens terug.

Valutata 4 stelle su 5

Wij werden goed geholpen en…

Wij werden goed geholpen en geïnformeerd. Hierdoor hebben wij een fijne en passende bank besteld.

17 agosto 2025

Beste Kim v.P.,

Dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u goed bent geholpen en geïnformeerd, en dat u daardoor een passende keuze heeft kunnen maken. Het doet ons goed dat u tevreden bent met de service en wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank.

Valutata 5 stelle su 5

Geen nummer,maar echt persoonlijke…

Geen nummer,maar echt persoonlijke aandacht. In de winkel begroet met wat te drinken. En er werd heel goed mee gedacht. We dachten eerst dat de bank die wij wilden niet mogelijk zou zijn in onze nieuwe woning. Maar er werd aandachtig gekeken naar de plattegrond van onze nieuwe woonkamer,en mee gedacht. Waardoor we toch een mooie bank hebben kunnen kopen.

16 agosto 2025

Beste Mw. D.E.J. Broeders,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te lezen dat u persoonlijke aandacht en goede begeleiding heeft ervaren in onze winkel. Het doet ons goed dat er actief is meegedacht met de indeling van uw nieuwe woning, zodat u toch de bank kon aanschaffen die u graag wilde. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Valutata 1 stelle su 5

Stoel besteld

Stoel besteld
Levering verkeerde stoel
Week later weer een stoel zonder kabel
Werken langs elkaar af
Agressief
Zeer onvriendelijk

26 luglio 2025

Beste Astrid,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat de levering niet naar wens is verlopen en dat u te maken heeft gehad met verkeerde en incomplete producten. Ook vinden wij het zeer vervelend dat u onze service als onvriendelijk en agressief heeft ervaren; dit is absoluut niet de bedoeling en wij nemen uw feedback serieus. Wij willen dit graag verder onderzoeken en samen tot een passende oplossing komen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens en bestelnummer te sturen naar service@seatsandsofas.nl, zodat wij dit direct kunnen oppakken?

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en prachtige bank

Wij hebben onlangs een prachtige hoekbank gekocht bij Seats and Sofas en zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontvangen. De verkoper was zeer professioneel, luisterde goed naar onze wensen en gaf direct antwoord op al onze vragen. Hij heeft ons tijdens het hele proces begeleid en geadviseerd, waardoor we precies de bank hebben gevonden die we zochten. De kwaliteit van de bank is uitstekend, comfortabel en stevig, en past perfect in ons interieur. De service en klantvriendelijkheid waren boven verwachting. Wij raden Seats and Sofas dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service.

10 agosto 2025

Beste Kornél,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wij zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit van uw nieuwe hoekbank. Het doet ons goed dat onze verkoper in Oosterhout u persoonlijk heeft begeleid en geadviseerd, waardoor u precies de bank heeft gevonden die u zocht. Uw complimenten over de klantvriendelijkheid geven wij graag door aan het team. Wij wensen u veel jaren woonplezier met uw comfortabele en stijlvolle bank.

Valutata 5 stelle su 5

5 sterren voor verkoper Pieter!

Verkoper Pieter krijgt van ons 5 sterren. Hij heeft zoveel moeite voor ons gedaan voor een scherpe prijs en hun belofte van meteen leverbaar na te komen. Wat we vroegen was ook niet evident om waar te maken. Maar Pieter is erin geslaagd!

6 agosto 2025

Beste mevrouw Verachtert,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden over onze verkoper Pieter in Oosterhout. Wat fijn om te horen dat hij u zo goed heeft kunnen helpen en zich heeft ingespannen om aan uw wensen te voldoen. Wij zijn trots dat hij de belofte van directe levering en een scherpe prijs heeft kunnen waarmaken, zelfs bij een uitdagende aanvraag. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste.

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Behulpzaam en vriendelijk

Goede en duidelijke uitleg en vriendelijke en behulpzame mw. Pieter.

7 agosto 2025

Beste heer of mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over uw bezoek aan onze vestiging in Oosterhout. Wat fijn dat u onze collega Pieter als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Ook waarderen wij het dat u de duidelijke uitleg benoemt – dat is precies waar wij elke dag ons best voor doen.

Wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. U helpt ons en andere klanten hiermee enorm.

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, hij dacht met ons mee over de koop van een bank en nam de tijd voor ons.

4 agosto 2025

Beste Wendy,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie over onze verkoper. Het doet ons goed te horen dat onze medewerker de tijd heeft genomen om met u mee te denken en u van passend advies te voorzien. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en tevreden zijn met hun aankoop. Uw waardering motiveert ons team om deze service voort te zetten. Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Erg fijn geholpen en te woord gestaan…

Erg fijn geholpen en te woord gestaan bij seats and sofas Oosterhout. Nadat we wat hadden rond gekeken en een kopje koffie hadden gekregen ons oog laten vallen op een hoekbank. De verkoper nam alle tijd alles uit te leggen wat er allemaal mogelijk was en uiteindelijk na een helle goede prijs afspraak tot aankoop over gegaan. Wij zijn erg tevreden, mocht je opzoek zijn naar een nieuwe bank, stap hier zeker even binnen.

2 agosto 2025

Beste heer Van Laerhoven,

Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen in onze vestiging in Oosterhout! We zijn blij dat u de tijd en aandacht van onze verkoper als positief heeft ervaren en uiteindelijk tot een goede aankoop bent gekomen.

Uw tevredenheid over de service én de prijsafspraak waarderen wij enorm. Dank voor het delen van deze mooie ervaring en veel plezier gewenst met uw nieuwe hoekbank!

Sluitingstijd op vrijdagavond Oosterhout

Wij kwamen gisteravond een uur voor sluitingstijd aan in de vestiging Oosterhout.
Hier werden wij gelijk bij binnenkomst al goed begeleid en uitgelegd waar ongeveer alles zou staan qua collectie.
Hier hadden wij gezegd dat we op het moment eigenlijk nog aan het oriënteren waren, dat was geen probleem en mochten verder kijken.

Eenmaal door bijna de hele winkel gelopen en gezeten te hebben kwamen we uiteindelijk uit bij een bank genaamd Urban.
Deze vonden we zo fijn zitten en mooi dat de verkoper toch ging kijken wat die voor ons kon doen. Hier hebben we een hele goede deal gesloten met korting , hiervoor moest hij wel een manager bellen wat al eigenlijk na sluitingstijd was op dat moment. Zulk personeel zouden ze vaker in winkels moeten zetten die denken namelijk ook met je mee en dat is zeker wel fijn.

1 agosto 2025

Beste Moto G,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wat fijn dat u zo goed bent ontvangen, zelfs vlak voor sluitingstijd. Het doet ons plezier dat onze medewerkers moeite hebben gedaan om met u mee te denken en een mooie deal te sluiten.

Wij waarderen uw complimenten zeer en wensen u veel plezier met de gekozen bank.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed en deskundig geholpen

Zeer goed en deskundig geholpen op de locatie Oosterhout. De medewerker dacht met ons mee rekening houdend met ons budget en wensen. Hierdoor hebben wij in een prettige sfeer onze droombank gevonden!

1 agosto 2025

Beste mevrouw Van Heck,

Dank u wel voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u deskundig bent geholpen door een medewerker die echt met u heeft meegedacht.

We zijn blij dat u in een prettige sfeer uw droombank heeft kunnen vinden. Geniet ervan en nogmaals dank voor uw review!

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più